"Промени в Правилника за движение по пътищата?"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

"Промени в Правилника за движение по пътищата?"

Мнениеот TPAKTOP » 25 окт 2010 23:29

Тук искам да засегна една тема, която е много болезнена за България! Всеки предполагам, че има приятел, роднина или самия той, е бил засегнат от "войната по пътищата"!
Преди няколко дена бях на гости в един приятел, който решаваше листовки, за да изкара любителска категория за шофьор. Естествено, аз се шегувах с него, защото сме набори, а аз вече имам около 300000км зад гърба си. Да, обаче, когато той ми даде да реша две листовки с въпроси, аз се изложих като истински дънер! От 60 зададени въпроса, имах 9 грешки, от които само две заради невнимание! След като оня ден един "опитен" шофьор ме удари странично, защото бързал аз се запитах, колко от шофьорите могат да се явят и да издържат успешно един проверовачен изпит?!
От личен опит ви казвам, че този знак Изображение го научих преди 3 години, когато бях тръгнал на сватба във Видин! Кой го е пуснал този знак? Незнам! По мое време го нямаше. И никой не беше съобщил като хората, да ги информира за новия знак! За това смятам, че трябва периодично да има опреснителни тестове и то по-често!
В момента законите ни се променят, без да разбереш, че дори има подобен закон! Аз преди време бях помолен, да отида да си извадя справка, къде точно живея, защото не било сигурно дали не са ми били променили адреса по местоживеене :shock: Незнам, ама явно вече всички се движим по този закон:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Ако някой някъде е чул нещо ново, относно "Закон за движение по пътищата" да го напише, че много хора още не знаят - Кой е с предимство на Руски паметник? :shock:
... и Бог да ни пази!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: "Промени в Правилника за движение по пътищата?"

Мнениеот cska_vd » 25 окт 2010 23:35

[offtopic]кво пък си търсил в нашия задънен град :twisted: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 окт 2010 23:36

Ами този знак,мисля че означава "Концентриран участък на ПТП". Относно промените в Правилника, постоянно се сменят глобите и точките за различните нарушения 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 25 окт 2010 23:37

cska_vd написа:[offtopic]кво пък си търсил в нашия задънен град :twisted: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Сватба :mrgreen:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 25 окт 2010 23:41

Madridist написа:Ами този знак,мисля че ознчава "Концентриран участък на ПТП". Относно промените в Правилника, постоянно се сменят глобите и точките за различните нарушения 8-)

Ок ама от къде да разберем? аз преди известно време се возих при една колежка която имаше книжка от 10 години но за последно се беше качвала на кола на шофьорския изпит! ЖИВО КАМИКАДЗЕ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 окт 2010 23:44

TPAKTOP написа:
Madridist написа:Ами този знак,мисля че ознчава "Концентриран участък на ПТП". Относно промените в Правилника, постоянно се сменят глобите и точките за различните нарушения 8-)

Ок ама от къде да разберем? аз преди известно време се возих при една колежка която имаше книжка от 10 години но за последно се беше качвала на кола на шофьорския изпит! ЖИВО КАМИКАДЗЕ!

Познавам няколко жени ,които са карали само докато вземат книжката. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 23:44

Багер , не ме карай да се явявам наново на изпит , че не 9 , а 19 грешки сигурно ще направя с нововъведенията ... :idea: ;) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 25 окт 2010 23:46

viroglav написа:Багер , не ме карай да се явявам наново на изпит , че не 9 , а 19 грешки сигурно ще направя с нововъведенията ... :idea: ;) :lol: :lol: :lol:

Ами това ми беше идеята! :lol: Аз съм сигурен че и международен шофьор да се яви пак ще го скъсат!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 окт 2010 23:49

TPAKTOP написа:
viroglav написа:Багер , не ме карай да се явявам наново на изпит , че не 9 , а 19 грешки сигурно ще направя с нововъведенията ... :idea: ;) :lol: :lol: :lol:

Ами това ми беше идеята! :lol: Аз съм сигурен че и международен шофьор да се яви пак ще го скъсат!

Аз имам и С категория , ама рейс или камион никога не съм се качвал да карам ... :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 окт 2010 23:51

viroglav написа:
TPAKTOP написа:

Аз имам и С категория , ама рейс или камион никога не съм се качвал да карам ... :lol:

По принцип за автобус ти трябва D :) , но няма лошо да пробваш и със С :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”