Днес докато разглеждах форума се сетих как аз се регистрирах тук и по-точно кое ме накара да се регна

Беше преди близо 2 години. Помня, че четях сайта на Гонг, който бързо набираше сила, но не бях забелязъл секцията с форума. 2008 година към края точно беше станал инцидента с фенове на ЦСКА в Сандански мисля, че беше, когато няколко фена на Локото замеряха с факли армейците. И в сайта на Гонг доста се пишеше по случая. Един приятел също моряк беше при мен на гости и ми показа, долу под карето с новините интересно име на тема беще нещо по случая. Чак тогава забелязъх, че има форум и влязох да видя въпросната тема. Стана ми интересно, а преди това доста бях писал по форуми главно варненски и се регистрирах.. Първата ми тема дойде няколко дена след това, тъй като помня, че на 18 ноември имахме дерби със Спартак, а аз се регнах семдица по-рано. Та първата ми тема беше за дербито

В последствие започнах да чета често, а след това и да пиша... Но тогава форума беше друг, анархията беше пълна и наредбите бяха на всеки поуст
Интерсно ще ми е вие да споделите тук защо се регистрирахте, кое ви накара да четете или пишете във форума

ПС: Радо, мерси за поправката.