Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Хванаха фалшиви колбаси"Стара планина"

Мнениеот Синьо сърце » 13 окт 2010 20:15

http://news.ibox.bg/news/id_634939244
Такава ни е цялата работа!Пустото му търгашество и лакомия мигат да осерат и най-добрата идея!Не че съм хранил особени илюзии за почтеността на компаниите за месопреработка,но едва няколко месеца след старта на проект"Стара планина",и то утвърдени фирми да пускат боклуци-не е нормално...Какво доверие да им имаш,та сега дори бандерол и воден знак да лепят на колбасите,все тая!Кучето си лае(ако не е в колбаса),керванът си върви-изходът явно е да си правим сами луканка и кренвирши-поне ще знаем какво ядем.Срамна работа,ама българска-нищо не можем да свършим като хората. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . И с кашкавала и сиренето едва ли е по-добре-ама айде,машинки за мелене ще си купим,лютеница и салам ще мелим и ще пълним,а мандра как да си организираме вкъщи?Че и уж великите млечни продукти са по-скъпи от синьото сирене и датските кашкавали!Егати ташака-да ни набутват гадно сирене за 9 кинта,а холандската гауда е по 7-8...Но каквото сме си надробили-да си сърбаме сега!Честит ви нов стандарт и да са живи холандци и датчани,че ще ядем техните продукти-ако не друго,поне не са с лайна вътре...Ние,дето сме измислили саламуреното бяло сирене и кашкавала,я докарахме дотука!Жалка картинка,чак ми се реве...Поне една ракия ни е останала(и цар Киро не можа да я погуби,щото нема село без казан)-да сръбнем и да забравим!Това е положението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Хванаха фалшиви колбаси"Стара планина"

Мнениеот Red_Pride » 13 окт 2010 20:19

знаеше се, че ще стане такава глупост,споменаха за КЕН :lol: Лично на мен не ми се сториха подозрителни колбасите им :oops: трябва да увеличат заплатата на технлога им :lol: :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 окт 2010 20:20

нищо няма да им направят...а че са наглеци - такива са! никога повече кен! :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
BLUE_CHAMPIONS

Мнениеот BLUE_CHAMPIONS » 13 окт 2010 20:24

[offtopic]-Прясна ли е каймата?
-Да,тази сутрин лаеше :roll:[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2010 20:25

,
Последна промяна от MORSKI на 13 окт 2010 22:48, променено общо 1 път.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 13 окт 2010 20:26

Докато не се въведе във всеки сектор огромни глоби,няма да има управия.Сега мене ако ме питат тия заводи директно да се изтрият като производители вече,или глоба от 50 000 000 лева.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 13 окт 2010 20:27

http://www.btv.bg/news/ikonomika-biznes ... anina.html

Това е абсолютно недопустимо, месеци наред ние се опитваме да върнем потребителя към истинския вкус. Собственикът на една от фирмите е член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите, коментира за bTV земеделският министър Мирослав Найденов. Той заяви, че за по-голяма сигурност резултатите са били потвърдени от две проверки.

Какво да коментираме повече.... а и то преди да влезе този стандарт нямаше толкова фирми за месни продукти, колкото като излезе, как станаха 50 фирми със стандарт стара планина за нула време... сигурен съм и за напред ще има етикети под масата....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 окт 2010 20:28

А що решихте, че Стара Планина е нещо смислено? Една нормална вестникарска полюция...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 окт 2010 20:28

както обещаваха преди ще се отнеме лиценза! Рос наистина ти си на ход! :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2010 20:29

Добре,така и не разбрах кви са тия колбаси ''Стара Планина'' и отде мога да си взема,поне да ги видя кво представляват!
Гледах във Фантастико...нЕма!!!
Знаете ли дали в Била има,че ме мързи да ходя да обикалям и него(а и ми е малко далече)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”