http://news.ibox.bg/news/id_634939244Такава ни е цялата работа!Пустото му търгашество и лакомия мигат да осерат и най-добрата идея!Не че съм хранил особени илюзии за почтеността на компаниите за месопреработка,но едва няколко месеца след старта на проект"Стара планина",и то утвърдени фирми да пускат боклуци-не е нормално...Какво доверие да им имаш,та сега дори бандерол и воден знак да лепят на колбасите,все тая!Кучето си лае(ако не е в колбаса),керванът си върви-изходът явно е да си правим сами луканка и кренвирши-поне ще знаем какво ядем.Срамна работа,ама българска-нищо не можем да свършим като хората.

. И с кашкавала и сиренето едва ли е по-добре-ама айде,машинки за мелене ще си купим,лютеница и салам ще мелим и ще пълним,а мандра как да си организираме вкъщи?Че и уж великите млечни продукти са по-скъпи от синьото сирене и датските кашкавали!Егати ташака-да ни набутват гадно сирене за 9 кинта,а холандската гауда е по 7-8...Но каквото сме си надробили-да си сърбаме сега!Честит ви нов стандарт и да са живи холандци и датчани,че ще ядем техните продукти-ако не друго,поне не са с лайна вътре...Ние,дето сме измислили саламуреното бяло сирене и кашкавала,я докарахме дотука!Жалка картинка,чак ми се реве...Поне една ракия ни е останала(и цар Киро не можа да я погуби,щото нема село без казан)-да сръбнем и да забравим!Това е положението!