Значи искам да попитам доколко са вредни и дали са изобщо вредни антените които се слагат по блоковете на мобилните оператори.Защото един от въпросните оператории излезна предложение за поставянето на такова чудо на нашия вход срещу сериозно месечно заплащане.Естествено повечето ми съседи заслепени от финикииските знаци и възможноста за качествени ремонти по един застарял вход без да се бъркат в собствения си джоб се съгласиха.Само че аз съм на последния етаж и антената е над мен а имам и 2 малки деца.
Та молбата ми е ако има някой компетентен да ми отговори.Само да спомена,че най-вероятно ако откажем,антената ще я лепнат или над съседните входове или над съседни блокове....
Вредни ли са антените на мобилните оператори.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вредни ли са антените на мобилните оператори.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Re: Вредни ли са антените на мобилните оператори.
Всяко едно устройство което излъчва електро-магнитни импулси е вредно.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
batbozho написа:Значи искам да попитам доколко са вредни и дали са изобщо вредни антените които се слагат по блоковете на мобилните оператори.Защото един от въпросните оператории излезна предложение за поставянето на такова чудо на нашия вход срещу сериозно месечно заплащане.Естествено повечето ми съседи заслепени от финикииските знаци и възможноста за качествени ремонти по един застарял вход без да се бъркат в собствения си джоб се съгласиха.Само че аз съм на последния етаж и антената е над мен а имам и 2 малки деца.
Та молбата ми е ако има някой компетентен да ми отговори.Само да спомена,че най-вероятно ако откажем,антената ще я лепнат или над съседните входове или над съседни блокове....
До колкото знам е вредно, защото работи на много особени(силни) вълни, които горят и унищожават меките тъкани. Самите мобилни апарати също са вредни, например докато ги държите в ръка, също ви убиват меки тъкани...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- lewstherin
- Контакти:
Наскоро в Пловдив нали правиха проверка на излъчването, и се оказа че е над нормите, което обаче от операторите отричат. Даже се стигна до заплахи да оставят Пловдив без покритие. Та след това, аз не бих се съгласил. Без ремонти мога да живея, но с това облъчване, точно над главата ми, не бих искал.
Интензивното излагане на силно електромагнитно облъчване (то ест да си около излъчващи антени) е много опасно за мъжете, защото води до безплодие.

- igor tomasic
- Контакти:
И към нашия блок дойде същото предложение едни съгласни други не .Аз нямах против.на 1вия етаж съм 

И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Мисълта ми е такава,че пълно щастие няма и се притеснявам ако ние откажем,то други около нас могат и да не го направят и съответно ще е лепнат там,а сънм чувал че е по-добре да е над теб отколкото с/у теб или отстрани на теб.Ако съм сигурен,че всички ще откажат няма изобщо да се мисля и да питам,обаче няма ли да е по-вредно при другата ситуация.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- igor tomasic
- Контакти:
а каква сума ви предложиха
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
разбира се,че е вредно.но никой не може да каже точно колко,защото тези работи се появиха едва преди 10 години.факт е обаче,че в сащ и япония операторите вече работят с друга безвредна технология и никой джиесеми които с е продават в българия няма да работи там.тука всички телефони ,антени и клетки са втора употреба.
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
igor tomasic написа:а каква сума ви предложиха
400 лв. месечно,но не в цифрата е проблема.Въпроса е че се подписва 10-год. договор.
Последна промяна от batbozho на 23 сеп 2010 22:48, променено общо 1 път.
Атанас Драмов
Атанас Драмов