Световното отмина... и всички жадно гледаме към нашето участие в европейските футболни турнири. Защото очакваме да се докажем пред другите. Защото това ни остана...
С нашата великолепна изобретателност. С нашата уникална борбеност. С българщината - гордост преди всичко...
Но се оказва, че нещата не стоят така...
Знаете ли с какво за първи път запомних името ТОМИСЛАВ РУСЕВ...?
Той заяви, че едно дете нуждаещо се от трансплантация е починало, докато главните действащи лица , тоест вие феновете не сте помогнали то да бъде живо, докато се карате... Признавам, че не помня името на детето, но изказването на водещия бе поразително. То бе шокиращо, защото го направи на фона на нашата страст към футбола. Към това да спорим и обичаме възможността да спорим. Да се прехласваме по спорта и да не залагаме на живота...Та какво е живота пред футбола... ( питайте Бест)
Да, трябва да има страст. Да има любов. Да усещаш, че си жив! Там на стадиона и отсреща въздуха да вибрира. Трепти в съзнанието ти и ти вдишвайки този бистър въздух да крещиш, да крещиш с пълно гърло, с пълни дробове, с цялата си страст.... Режисъорът обаче не ти е партия и нещо се различавате във виждането за бъдещето... А бъдещето е това което проектира нашите мечти...
Знам че болката винаги се оказва по-слаба от любовта. Но когато загубиш вяра тогава любовта започва да е конструкция на твоето разбиране на нещата. И когато боли.Боли те само теб, а когато си пред микрофона.......
Тогава е друго
http://www.help-eli.org/news.htm
Помогнете на Ели моля ви...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Помогнете на Ели моля ви...
Мога лично да ви запозная с момичето. 38 кг е вече, а обича храната повече и от мен( аз съм 104).
Няма толкова лъчезарен и обичлив човек, е освен жена ми разбира се . И тя е като нея риба...
Няма толкова лъчезарен и обичлив човек, е освен жена ми разбира се . И тя е като нея риба...
Това наистина са сериозните неща от живота,всичко друго е маловажно...
Дано откликнат колкото се може повече хора и да помогнем момичето да се оправи.
Дано откликнат колкото се може повече хора и да помогнем момичето да се оправи.
Заблязвам че освен V.R.S. вниманието по темата е по- скоро пренебрежително.
Браво
Браво
Може би трябва да пиша за Стоичков или за Бонев за да обърнете внимание.
Модератори моля помогнете.
Не бих стигнал до тези отчаяни упреци ако не се налага!
Момичето е на ръба, а се върна от оня свят и не че необходимоста е само до пари.
Ще споделя нещо което не го пише в сайта, тя може да се оправи при удължаването на дебелото черво, и ключовият момент може да се окаже далеч не само до парите.
Джалева досега бе много компетентна, но затова не знае може би и тя.
В Америка ( където нейната "фирма" не дава пари) правят една манипулация с която ще я спасят на 100%.
Има едно момченце Георги се нарича което е живо след такава манипулация и с много по малко дължина на дебелото черво...
Знам че навлезох в много, много странично от спорта тема , ама знам че тук ще си кажа и ще се чуе.
Модератори моля помогнете.
Не бих стигнал до тези отчаяни упреци ако не се налага!
Момичето е на ръба, а се върна от оня свят и не че необходимоста е само до пари.
Ще споделя нещо което не го пише в сайта, тя може да се оправи при удължаването на дебелото черво, и ключовият момент може да се окаже далеч не само до парите.
Джалева досега бе много компетентна, но затова не знае може би и тя.
В Америка ( където нейната "фирма" не дава пари) правят една манипулация с която ще я спасят на 100%.
Има едно момченце Георги се нарича което е живо след такава манипулация и с много по малко дължина на дебелото черво...
Знам че навлезох в много, много странично от спорта тема , ама знам че тук ще си кажа и ще се чуе.
Видях темата и пуснах смс.Какво да се коментира.Разгледах сайта dmsbg.com и ми стана много куцо за всички тези хора и за хала на държавата ни.Няма да има оправия докато всеки човек не се вгледа в себе си и не потърси доброто у себе си,а то го има във всеки.Всъщност то просто не е така лесно да се пише по такива теми ...
България !!!!
Благодаря ти mrw8
Какво има толкова да се пише. Само като си помислих колко пари давам за някви простотии, като алкохол и цигари, а колко по - важни неща има на тоя свят и поне 1 смс-че не ми пречи да пусна. Стана ми тъпо.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
Един и от мен.....
Message sent.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.