Как мога да залагам по интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Как мога да залагам по интернет
Аз нямам годините но имам приятели, които са навършили 18 та въпроса ми е ка да залагам по интернет
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Как мога да залагам по интернет
Маргина написа:Аз нямам годините но имам приятели, които са навършили 18 та въпроса ми е ка да залагам по интернет
Никой не печели лесни пари! Така че по-добре не се захващай с комара

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Маргина написа:Аз нямам годините но имам приятели, които са навършили 18 та въпроса ми е ка да залагам по интернет
Никой не печели лесни пари! Така че по-добре не се захващай с комараИначе може да говориш с родител или някой близък задължително защото като става дума за пари - приятели НЯМА!
аз си имам кинти
Напиши в google и ще разбереш, има много начини, но ако имаш години
Иначе аз депозирам с Виза Електрон(дебитна карта).Лошото при мен е, че като натрупам повечко пари и се изнервя по някое време съм склонен да заложа всичко на лайфовете
Лош навик 

- Червени_шампиони
- Контакти:
Маргин малко ли ти беше, че ограби държавата бе!?

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
А аз се чудя защо пишеш такива теми и мнения .. 

- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Empty написа:Напиши в google и ще разбереш, има много начини, но ако имаш годиниИначе аз депозирам с Виза Електрон(дебитна карта).Лошото при мен е, че като натрупам повечко пари и се изнервя по някое време съм склонен да заложа всичко на лайфовете
Лош навик
Аз по принцип, така играя. Лимита който сам съм си поставил, е 20 кинта в петък вечер.
Започвам да слагам всичко, на предвидими малки коефициенти и много често се случва, да излизам от уикенда, с над стотачка. Примерно в 20-тата минута, всичко на "да има гол на Сливен-ЦСКА"

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- TPAKTOP
- Контакти:
Маргина написа:TPAKTOP написа:Маргина написа:Аз нямам годините но имам приятели, които са навършили 18 та въпроса ми е ка да залагам по интернет
Никой не печели лесни пари! Така че по-добре не се захващай с комараИначе може да говориш с родител или някой близък задължително защото като става дума за пари - приятели НЯМА!
аз си имам кинти
Е кво като имаш? Никой не е излязъл от комара богат

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- storm
- Контакти:
Тцтцт келеме ще ми залага по интернет ,въри си бърши сополите и залягай на книгите дадени ти за лятото да ги четеш,че не остана време .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
necessarypain написа:А аз се чудя защо пишеш такива теми и мнения ..
Слд 3 месеца навършвам 16