Как може подобно нещо?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Как може подобно нещо?!

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 19:51

Днес за пореден път доказах че съм много разсеян да не кажа "куха лейка"! Трябваше да ходя на море като си бях купил автобусен билет за 13:30ч но естествено ми се случиха куп простотии които може да се случат само на мен.
Имах малко работа и понеже не си бях пуснал отпуск за днес исках да нахвърля всичко още от ранни зори и до обяд да съм готов. Да станах рано и свърших всичко което трябваше да свърша обаче в 12:30 ми излезе работа в Лозен която за съжаление беше много неотложна и нямаше как да не свърша. Да изтрелях се с колата да стигна за минимално време до там(за статистиката в петък ми върнаха книжката за превишена скорост) и навръщане реших за по-бързо да мина пак по магистралата.
Да обаче на карулката ме спря един комплексар който наистина не знаеше за какво ме спира. На ограничение 60км/ч ме спря с 65км/ч(примерно). Вече беше около 13:05ч. Проведохме много интересен диалог с ченгето.
- Добър ден, серж (еди къв си), документите за проверка.
- Добър ден, заповядайте - отвърнах аз!
- Абе Драгомире за къде бързаш?
- За автобуса - като в този момент му показах вече закупения билет
- Ааа значи ти като бързаш за автобуса за да ходиш на море караш бясно, а?
- Абе кое му е бясното бе човек? Ако ще пишеш нещо пиши ама пиши по-бързо!
- Виж сега мойто момче ти мен не можеш да ме учиш как да си върша работата. Ако реше ще пиша ако реша няма да пиша акт!
Тогава вече не издъражах и му казах:
- Добре бе пиши ми акт да го занеса в КАТ да ти се посмеем малко с твойте колеги! ЗА 5км/ч акт ще ми пишеш?!
- Ти кво някакво връзкарче ли си? Акт немога да ти пиша ама ще ти пиша фиш за максималната сума от 50лв
- Добре бе човече пиши каквото искаш ама го прави по-бързо защото гоня автобус!
- Аз бърза работа нямам от 6:00 до 18:00 съм! Сега ще ти правим пълна проверка. Айде излез и отвори багажника!
Естествено излязох и отворих багажника за проверка. Оня гледа гледа и вика:
- Добре тук виждам пожарогасител и светлоотразителна жилетка ама къде е аптечката?
- В оная черната кутия - викам аз като стабилно соча аварийния комплект за спукана гума(моделът няма резервна а само пяна и комресор)
- А добре! А комплект с резервни крушки имаш ли?
- Нямам! Знам че е задължително ама ако ми смениш крушка на тази кола ще те черпя каквото пожелаеш! - просто е абсурдно крушката да се смени защото трябва да се вдига на крик, да се маха колелото и чак тогава през подкалника можеш да смениш крушката.
С тази реплика обаче си докарах още по-големи проблеми!
- А сега искаш да се черпим ли? - и се усмихва шиб*** :evil: :evil:
- Кво ще те черпя аз при положение че ти не можеш да различиш авариен комплект от авто аптечка?! Аз вече заради теб изгърмях с 33лв за билета сега искаш да те черпя?!
- Ти току що ми предложи подкум сега ще видиш какво ще стане!
- Къв подкуп бе комплексар? Ти къде видя пари да ти вадя?
- Къв ме нарече?
И оттук започна голямата глупост. Писаха ми акт за обида на длъжностнно лице и другата седмица ще получа призовка да се явя да дам показания. Въпроса ми е какво може да последва от това? Какви са наказанията? Ако някой си има напредстава да пише като давам гаранция че не съм употребил дума по-силна от "Комплексар". Но какво си мислех е друг въпрос! :evil: :evil: Моля ви някой ако е попадал в подобна ситуация да ми каже какво следва или какво трябва да направя. Да, днес денят ми е прекрасен и ще пиша в темата "Днес се усмихнах, защото..." :evil: :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Как може подобно нещо?!

Мнениеот fabregas_949 » 24 авг 2010 19:56

ACAB !! :) Все пак, взе ли си нов билет за автобус?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 авг 2010 19:57

като имаш кола закво ша хоиш на морето с автобус бе човек , и кво се праиш на интересен на куката , нормално е така да реагира ти кво искаш да ти се извинява ли , ти си си виновен ;)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 19:58

fabregas_949 написа:ACAB !! :) Все пак, взе ли си нов билет за автобус?

Да ама тия не ми вънаха парите :evil: Сега си взех билет за 22:15 и ще престигна към 06:00ч Просто супер!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 19:59

Middlesbrough написа:като имаш кола закво ша хоиш на морето с автобус бе човек , и кво се праиш на интересен на куката , нормално е така да реагира ти кво искаш да ти се извинява ли , ти си си виновен ;)

За колата ще ми стъпи бая скъпо да тръгна сам към морето САМ! Мойта компания е там от вчера! Знам че съм виновен ама точно за това питах каква е процедурата?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 авг 2010 20:00

Koфти приятел виждам че и си от София и едва ли скоро ще ходиш на море!Един мой авер постъпи като теб,и се скара с двама катаджии на връщане от дискотека!Ядосан вика им познава шефа на полицията в град... и тая кола никой не я спира от 10 години дори няма глоба ама вика им крещи здраво!И ония звани в полицията проверява номера на колата и гледа няма никакви провинения колата.И ги пусна да вървят без Акт! :lol: :lol: :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 авг 2010 20:02

TPAKTOP написа:
Middlesbrough написа:като имаш кола закво ша хоиш на морето с автобус бе човек , и кво се праиш на интересен на куката , нормално е така да реагира ти кво искаш да ти се извинява ли , ти си си виновен ;)

За колата ще ми стъпи бая скъпо да тръгна сам към морето САМ! Мойта компания е там от вчера! Знам че съм виновен ама точно за това питах каква е процедурата?

ем е на ся бая по - скъпо ти излезна ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 20:04

Parmalat написа:Koфти приятел виждам че и си от София и едва ли скоро ще ходиш на море!Един мой авер постъпи като теб,и се скара с двама катаджии на връщане от дискотека!Ядосан вика им познава шефа на полицията в град... и тая кола никой не я спира от 10 години дори няма глоба ама вика им крещи здраво!И ония звани в полицията проверява номера на колата и гледа няма никакви провинения колата.И ги пусна да вървят без Акт! :lol: :lol: :lol:

Аз ще ходя на море от 22:15 да дойдат да направяят акция "Шофьорите" ако искат! Утре като пратят призовка за обяснения няма кой да я получи! Така че да си гледат работата! Ама наистина е кофти. Не знам обаче какви ще са последствията?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 20:04

Middlesbrough написа:
TPAKTOP написа:

ем е на ся бая по - скъпо ти излезна ...

Що бе кви са глобите?

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 24 авг 2010 20:04

Би трябвало в НПК да пише или в акт за по кой закон се наказва това. Тъй като за обида поне доколкото знам се плаща глоба. Може и затвор да има за което несъм сигурен. Сигурно ще има следствие затова те викат, а не се знае полицаят какво е написал и споменал ли е за подкупа, ако е споменал става лошо.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”