Зад решетките за 24 часа е мъж от чирпанското село Свобода, който е набил жена си и е наръгал с нож двамата си синове. Кървавият инцидент станал снощи около 19.15 часа пред селската кръчма, съобщиха от полицията в Стара Загора.
42-годишният Б. А., след като пребил жена си вкъщи, тръгнал да се черпи с ракия в кръчмата, но двамата му синове го спрели на входа.
Скарали се, а конфликтът прераснал в сбиване. Бащата извадил нож и намушкал в областта на слънчевия сплит 24-годишния си син. По-малкият му брат – на 19 години пък е ранен в дясната ръка.
По-големият брат е настанен за наблюдение в болницата в Чирпан, без опасност за живота, а на по-малкия е оказана амбулаторна медицинска помощ.
Образувано е досъдебно производство.
БЛИЦ.
Мъж преби жена си, после наръга с нож синовете си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Мъж преби жена си, после наръга с нож синовете си
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- mArKa
- Контакти:
Re: Мъж преби жена си, после наръга с нож синовете си
УЖАС !!!!!!!!!!!!

- Гара Дембеле
Тоя бижутера е голям бот. Пуска ги теу новини за да си прави гавра и спам ...
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
- storm
- Контакти:
Гара Дембеле написа:Тоя бижутера е голям бот. Пуска ги теу новини за да си прави гавра и спам ...
Няма лошо да ги пуска .Мен ми е интересно .......
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
Е не, щом видях заглавието на темата просто вече знаех кой е авторът....

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бижутера написа:Зад решетките за 24 часа е мъж от чирпанското село Свобода, който е набил жена си и е наръгал с нож двамата си синове. Кървавият инцидент станал снощи около 19.15 часа пред селската кръчма, съобщиха от полицията в Стара Загора.
42-годишният Б. А., след като пребил жена си вкъщи, тръгнал да се черпи с ракия в кръчмата, но двамата му синове го спрели на входа.
Скарали се, а конфликтът прераснал в сбиване. Бащата извадил нож и намушкал в областта на слънчевия сплит 24-годишния си син. По-малкият му брат – на 19 години пък е ранен в дясната ръка.
По-големият брат е настанен за наблюдение в болницата в Чирпан, без опасност за живота, а на по-малкия е оказана амбулаторна медицинска помощ.
БЛИЦ.
Сигурен съм,че болшинството от хората във форума не ги интересуват тези битови скандали още повече че хубавите новини в последно време не са много,така че живей си както искаш,но мисля че това е спортен форум.
- Гара Дембеле
difeza написа:Бижутера написа:Зад решетките за 24 часа е мъж от чирпанското село Свобода, който е набил жена си и е наръгал с нож двамата си синове. Кървавият инцидент станал снощи около 19.15 часа пред селската кръчма, съобщиха от полицията в Стара Загора.
БЛИЦ.
Сигурен съм,че болшинството от хората във форума не ги интересуват тези битови скандали още повече че хубавите новини в последно време не са много,така че живей си както искаш,но мисля че това е спортен форум.
+1
- Pro-European
- Контакти:
жалко е че форумът се пълни с такива идиотски теми.
да и това е част от живота, но... писането за такиво битово-трагични инциденти не знам за кого е от полза
да и това е част от живота, но... писането за такиво битово-трагични инциденти не знам за кого е от полза
Авторът на темата: Ще спре ли..
- Гара Дембеле
Нали ви казах автора си трупа спам и си прави гавра със случката 

- vladitol
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Е не, щом видях заглавието на темата просто вече знаех кой е авторът....![]()
![]()
+1

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,