Общински съветник кара най-бързата кола в Света?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Общински съветник кара най-бързата кола в Света?
Автомобила е невероятен!! Туристите ще имат вазможност да видят единствения такъв автомобил в Европа може би и в света. Тука ние сме уникални ако можеш да си позволиж 20000лв за кола ще си купиш кола с ПЪРВОНАЧАЛНА сума 20000лв. Миналата година имахме един колега от Швейцария. Още в началото пътувахме заедно докато се ориентира къде му е квартирата и къде е офиса. Веднъж като се прибирахме от работа той видя Майбах. Той никога не беше виждал такава кола!!! И аз останах учуден че в Швейцария която е много богата държава и има далеч по-богати хора от българите не се карат Майбаси. Той ми обясни че в Швейцария дори и милионерите се возят на Метро или трамвай защото било по-бързо. От него разбрах че трамваите в Швейцария като пресичат кръстовище всички светофари светват червено. По този начин трамвая е винаги с предимство. А България е единствената държава в света в която межеш да видиш как шофьор изпреварва трамвай отляво или да му сече пътя. Както и да е това беше едно лирическо отклонение. Да се върна на темата за Майбаха. Швейцарецът беше много доволен от това че е видял един свръх луксозен автомобил но остана много разочарован като му казах "Как не си виждал преди? Около твоята квартира продават два!" Тогава той загуби ума и дума! Така че не бях толкова изненадан че човек който държи огромна част от аптеките и фармацевтичните компании в БГ си купува толкова скъпа кола, изненада ме факта че дори някой петролен магнат не си е позволил да си я купи! Манталитет! Български! Безаварийно каране!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Общински съветник кара най-бързата кола в Света?
Преди около 8 години имаше статия във вестник Труд за изложение на коли на, което на най-скъпата кола струваше няколко милиона е била купена още на втория ден от неизвестен български бизнесмен. Явно имаш пари купваш си кола, мощна и бърза, но и поджижен ковчег!
Все пак му желая да си я ползва със здраве и умната по пътищата на България.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- TPAKTOP
- Контакти:
hristov25 написа:Преди около 8 години имаше статия във вестник Труд за изложение на коли на, което на най-скъпата кола струваше няколко милиона е била купена още на втория ден от неизвестен български бизнесмен. Явно имаш пари купваш си кола, мощна и бърза, но и поджижен ковчег!
Не се и учудвам! На яхтеното изложение преди година-две бяха докарали някаква свръх скъпа и луксозна яхта с цел реклама а не продажба. Познай! Трима се изпокараха кой да я купи!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Kакво очакваш от мутряга като Марешки... Този е един от най- едрите в бизнеса с аптеки и пране на пари.... Сина му се вози в подобна кола и се прави на гъзарче в дискотеките във Варна....
Мутренска държава сме...
Мутренска държава сме...
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
TPAKTOP написа:hristov25 написа:Преди около 8 години имаше статия във вестник Труд за изложение на коли на, което на най-скъпата кола струваше няколко милиона е била купена още на втория ден от неизвестен български бизнесмен. Явно имаш пари купваш си кола, мощна и бърза, но и поджижен ковчег!
Не се и учудвам! На яхтеното изложение преди година-две бяха докарали някаква свръх скъпа и луксозна яхта с цел реклама а не продажба. Познай! Трима се изпокараха кой да я купи!
Мда и тези държат съдбите ни! Осигуряват работа и прехрана на нас обикновенните дето се чудим как да свъжем бюджета и да изкараме до края на месеца

Уелкам ту Бългерия

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- el pipita
- Контакти:
Както са казва: Другите държави си имат мафия, нашата мафия си има държава

- TPAKTOP
- Контакти:
MORSKI написа:Kакво очакваш от мутряга като Марешки... Този е един от най- едрите в бизнеса с аптеки и пране на пари.... Сина му се вози в подобна кола и се прави на гъзарче в дискотеките във Варна....
Мутренска държава сме...
Не бе аз не се притесних от факта че си е купил такава кола а че е единствената от този модел! Имало и други ама били по стари!
Изгледах целия клип с голям интерес и още повече ме зачовърка любопитството да разбера,кой е този наш сънародник който си купува кола за един милион и дори най-явно си прави репортаж на покупката. Оказа се,че това е Веселин Марешки - общински съветник във Варна и притежаващ десетки аптеки, складове за лекарства и т.н. Състоянието му се оценява на около 95 милиона лева.
Иначе и аз съм съгласен с написаното от автора на темата. На последната ми работа, немски клиенти се учудваха как на всеки светофар в България има по някоя S класа, AMG,ML, Q7, X5 или нещо от този вид. В България, политиците ни, до един се возят в луксозни лимузини, купени от народния джоб, а в страната с един от най-високите стандарти на живот, въобще в света(Швеция), съм гледал , как министър се качва на метрото и си отива на работа. Вие представяте ли си го това някogа в България
Само тук, социалният министър(Масларова) слиза от Бентли и казва на протестиращите пенсионери- "Държавата няма пари да ви увеличи пенсиите с 20 лв." .
Почти навсякъде по света, най-богатите хора са станали такива, заради някакво свое откритие в резултат на предприемчивост и интелект. Например, в Австрия е собственикът на марката "Ред Бул", а в Америка е Бил Гейтс(създателя на "Уиндоус"), след него някъде се нареждат Сергей Брин и Лари Пейдж(създателите и собствениците на Гугъл). В топ 50 на Форбс-политици почти липсват. Там има спортисти,музиканти, артисти,програмисти и т.н. В същото време в България е точно обратното. Най-богатите хора са тези които са пряко или косвено свръзани с политиката- министри, депутати, общиснки съветници и т.н. Официално за най-богат българин е приет Васил Божков, но за мен хора като Ахмед Доган, Иван Костов, Бойко Борисов и т.н. отдавна са влезнали в клуба на милиардерите и дори смятам,че в момента Доган е на първо място
.
Иначе и аз съм съгласен с написаното от автора на темата. На последната ми работа, немски клиенти се учудваха как на всеки светофар в България има по някоя S класа, AMG,ML, Q7, X5 или нещо от този вид. В България, политиците ни, до един се возят в луксозни лимузини, купени от народния джоб, а в страната с един от най-високите стандарти на живот, въобще в света(Швеция), съм гледал , как министър се качва на метрото и си отива на работа. Вие представяте ли си го това някogа в България

Почти навсякъде по света, най-богатите хора са станали такива, заради някакво свое откритие в резултат на предприемчивост и интелект. Например, в Австрия е собственикът на марката "Ред Бул", а в Америка е Бил Гейтс(създателя на "Уиндоус"), след него някъде се нареждат Сергей Брин и Лари Пейдж(създателите и собствениците на Гугъл). В топ 50 на Форбс-политици почти липсват. Там има спортисти,музиканти, артисти,програмисти и т.н. В същото време в България е точно обратното. Най-богатите хора са тези които са пряко или косвено свръзани с политиката- министри, депутати, общиснки съветници и т.н. Официално за най-богат българин е приет Васил Божков, но за мен хора като Ахмед Доган, Иван Костов, Бойко Борисов и т.н. отдавна са влезнали в клуба на милиардерите и дори смятам,че в момента Доган е на първо място

[wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg]
- TPAKTOP
- Контакти:
Madridist написа: Само тук, социалният министър(Масларова) слиза от Бентли и казва на протестиращите пенсионери- "Държавата няма пари да ви увеличи пенсиите с 20 лв." .
.

Не го и изгледах.Само в началото малко да видя за какво става дума.Позьорщина.Закъде му е тая кола, като трябва да кара из дупките.Мене ме е жал за мойта 7-8 годишна кола, а представям ако това беше мое.Това е най-лошото - тоя селски манталитет.По-лошо от това, че такива хора ни управляват както каза някой по-нагоре.Народът го е казал - НА ГОЛ ТУМБАК - ЧИФТЕ ПИЩОВИ.А тоя е един цървул, на когото предполагам много младежи му завиждат, че кара тая кола.Ще газим в пЕсъкО като аборигени, ама иначе ВИЖТЕ МА!КОЙ СЪМ АЗ!Със здраве да си я кара.