Псевдо гадателката на Берлускони

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Псевдо гадателката на Берлускони

Мнениеот pomiqrat » 12 юли 2010 13:35

Футболната "А" група
Ще бъде много труден сезон за всички големи отбори. Шампионатът ще се реши между Левски и ЦСКА. Това трябва да го знаете. Сега първи е Литекс, но той ще отпадне. ЦСКА и Левски ще се гонят цяла пролет. Не съм 100% сигурна, но виждам, че титлата отива на Герена. Втори е ЦСКА, а трети - Литекс. Цяла пролет ще се вихрят скандали, страст, напрежение. Ще си издерат очите. В края на годината може да има конгрес на БФС.

Левски
Засега Гонзо ще остане треньор. Той обаче има и други предложения, не е изключено догодина да напусне. Възможно е през 2011 г. да работи в чужбина. От него си зависи какво решение ще вземе. Тепърва му предстои да се образова, да се доказва като треньор. Поне 4-5 години. По-нататък може да стане шеф във футболния съюз, но това е в бъдещето, не сега. Интересно е дали Левски ще влезе в групите на Шампионската лига. Имат шанс, но не мога да кажа със сигурност дали ще успеят.

СКА
Любо Пенев се справя в ЦСКА. Все още някои неща куцат, но за първи опит е добре. ЦСКА ще спечели доста пари от продажби на футболисти. Постепенно напрежението с мениджърите, клубовете, на които се дължат пари, и феновете, ще отшуми. Ще има пари, това виждам. Любо ще остане, въпреки че много пъти беше на ръба. Няма да се учудя, ако в бъдеще му дадат националния отбор.

В Ботев само проблеми. Имат един президент - Димитър Христолов, голямо уважение, но явно не го разбраха. Феновете му нямат доверие. Клубът ще се продаде - дали на тези италианци, или на други, но ще се продаде. Ще има сделка през 2010 г. Много футболисти ще напуснат, ще дойдат още повече чужденци. Не виждам как Ботев ще се спаси. Ще играят един сезон в "Б" група. На ръба са, чака ги тежка година. Треньорът Пичони напуска, категорична съм. Много футболисти ще разтгрогнат, защото вече не вярват на Христолов. Обезверени са.Ботев и Локо ги чака година на промени. Изкореняват всичко гнило и старо и почват начисто. Това им е кармата.

Българите в чужбина
Валери Домовчийски ще смени клуба. Заслужава най-после някой да го забележи. Той има потенциал да играе в по-голям отбор от Херта. Митко Бербатов напуска Манчестър Юн, не е изключено да отиде в Италия или Испания. Това ще стане или в края на 2010, или през 2011 г. Мартин Петров остава в Манчестър С, през 2011 и той ще напусне отбора си. Божинов се представя супер в Парма, но от него ще се заинтересува по-голям тим.

Шампионската лига
На осминафиналите играят Интер - Челси и Милан - Манчестър Юн. Не мога да кажа точна прогноза, трудно е. Челси ще стигне финала, където ще играе или с италиански отбор, или с друг английски.

Световното в ЮАР
Финалът е Италия - Бразилия. Някой от африканските отбори ще поднесе голямата изненада. Играч №1 на турнира ще е Кака. Има голяма вероятност след световното той да се върне в Милан. В ЮАР престъпността е голяма - затова очаквам много инциденти.
Колко да и се смея.

Завръщането на Шумахер
Михаел Шумахер ще промени Формула 1. Съдбата му е да бъде на върха, той не е свикнал да губи. Ако не реши да даде път на младите, пак ще стане шампион. След няколко години Шумахер ще оглави Формула 1.
Не издържам. Ще акам :lol:

Финалът е Франция - Аржентина за 2002 СП
„Кориере дела сера” развенча Теодора Стефанова. Хилъри Клинтън ще стане новият президент на САЩ.
Жена ще бие Борисов на президентските избори Дали изобщо му е минавало през ума да смени поста си на премиер за статичното президенстко кресло?

Според еня Слави Трифонов щеше да се ожени преди 8 години.

- Ще успее ли Мартин Петров на Острова?
- Повече, отколкото в Швейцария, Германия и Испания, взети заедно.
- Ще се класираме ли за Евро 2008?
- Да. Заедно с Холандия.

- Кой ще е следващият треньор на България?
- Пенев ще води отбора до края на евроквалификациите. После се връща Херо.

- Кака ще ходи ли в Реал?
- За съжаление да, но през януари. Вечерях с баща му Боско и за първи път разкрих прогнозата си пред него. Той ме потупа по рамото.

- Стоичков ще върне ли Селта в елита на Испания?
- Задължително. Ицо е направил най-много за имиджа на България. Навън само неговото име знаят. След 2-3 години го виждам шеф на БОК.
:mrgreen:

Тая до кога ще я канят.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

haha

Re: Псевдо гадателката на Берлускони

Мнениеот haha » 12 юли 2010 13:37

Защо изобщо и обръщаш внимание на тая.Чел съм нейни "гадания" и не помня нещо да е познала.Също така съм чувал,че тя не е никаква гадателка,а всъщност е чистачка на Берлускони. ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 юли 2010 13:39

Предавам се,ще акам :lol: Толко много глупости на веднъж не бях чел скоро :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 юли 2010 13:52

Тая не е достойна дорио до носи мидичките за храната на октопода Пол :lol:
тоя Берлускони луд ли е? Не вижда ли, че е поредната шарлатанка :shock:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 юли 2010 13:54

аз я чух веднъж каква селянка е и толкова ми стига... да и се радва Берлускони, който е не по-малко примат от нея ;)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 юли 2010 14:01

Заради тъпата хуманост на хората такива като нея живеят на гърба на хората. Ако живехме в средновековието до сега няколко милиона пъти щеше да е изгорена на клада.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2010 14:04

pomiqrat написа:Заради тъпата хуманост на хората такива като нея живеят на гърба на хората. Ако живехме в средновековието до сега няколко милиона пъти щеше да е изгорена на клада.

:lol: :lol: :lol: :lol: A Митьо Пищова трябва да го хвърлят на октоподите :roll: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 юли 2010 14:06

Cesc Fabregas написа:
pomiqrat написа:Заради тъпата хуманост на хората такива като нея живеят на гърба на хората. Ако живехме в средновековието до сега няколко милиона пъти щеше да е изгорена на клада.

:lol: :lol: :lol: :lol: A Митьо Пищова трябва да го хвърлят на октоподите :roll: :lol: :lol:

[offtopic]Преди 4 дни го видях с две момичета. Красиви си бяха[/offtopic]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 юли 2010 14:07

позволи ми да те върна в хубавите времена на Средновековието с едно изпълнение на Дет кен денс. Оригиналът е на Хуан Антонио Далца от 1508-ма година :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WQILvRxj7rs&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2010 14:09

pomiqrat написа:
Cesc Fabregas написа:

[offtopic]Преди 4 дни го видях с две момичета. Красиви си бяха[/offtopic]

Тоя 100% им плаща. Няма начин ако не е така някоя да хареса такъв шопар като него. Като видя го по телевизията ми се драйфа, отвратителен селяк! :roll: :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”