Трябва ли всеки ден, когато се приберем у дома и гледаме новините черната хроника да бълва за убийства, изнасилвания, грабежи и набези на малцинствата над българи?
Нима върховната власт скланя глава пред племе без скрупули, образование и просперитет? Докога ще бъдем наричани " гяури" в собствената си родина? Защо на места джамиите са повече от църквите на децата се преподава на турски, а на други открито радикални идеологии настройват за автономия?
П.С.: " Гяур на турски език означава човек, който не е от мохамеданската вяра, " неверник" .Това е презрително обръщение към поробени народи от Турция и е синоним на роб."
Докато чиновниците бездействат зад бюрата, органите на реда ги пазят, а те самите се размножават, като зайци опастността за бъдещето на България е висока и неясна. Нима искате децата Ви да живеят в родина, където са малцинство? В момента българският народ е сред най-рисково клонящите към заличаване, а виновни сме си самите ние. В резултат на отрицателния естествен прираст и многото хора, които емигрират от милата ни родина, населението намалява средно с 34 000 души - или с 0, 4% годишно, а скалата продължава да расте. Идните десетилетия ще бъдат силно определящи за бъдещето на България и нацията.
Въпроса с малцинствата е от изключително значение и е крайно време да бъде решен! Правителство след правителство нещата се проточват, а мерки не се взимат. Историята ни е научила, че в живота има „ точка на пречупване” , която ако бъде премината връщане назад няма. Нека тази поредица от събития бъде предотвратена, докато може.
Защо трябва да се стига до трагедия, за да заговорим? Или на партиите им изнася само покрай избори?
Кога ще видиме нашата „ Свята и чиста република” ? Кога ще спрем да лижем задници на западноевропейски и презокеански държавици? Република с действащи за всички закони и справедливост. Спокойно отглеждане на децата и перспективи за сигурно бъдеще. С адекватни институции защитаващи правата на нас българите.
Искрени съболезнования към семейството и близките на убитият Боби..
http://www.ultras-bg.com/89/Dokoga%3F.html
Докога?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Докога?
Правилно ли да разбирам, че държавата ви(защото аз не се причислявам към оплакващите се) е виновна за това, че се раждат малко деца? Защо малцинствените групи имат повече деца, да не би българките да са импотентни? Само не ми излизайте с номера, че не могат да ги изхранват - човешките им права гарантират, че ако искат могат да имат 500 деца. Същото важи и за българите.
Виж сега,не те знам дали имаш деца,за да говориш по темата!аз имам и не го приемат в детска градина!живея на 2,5метра от такава и нямам шанс вече 3-година!между временно приемат 2 чеченчета по средата на годината без да знаят дори и български,без гражданство без нищо!!!на мен ми остава вариянта да си пратя детето на детска в чечения,ама там със предимство са техните деца!такива примери има много -не само за детките градини!който може трябва да се маха!аз съм обиколил доста държави и съм видял разликата!но вината си е в самите нас, затова нямаме стадиони,пътища,зали,болници,заводи...
- Синьо сърце
- Контакти:
Corwin написа:Правилно ли да разбирам, че държавата ви(защото аз не се причислявам към оплакващите се) е виновна за това, че се раждат малко деца? Защо малцинствените групи имат повече деца, да не би българките да са импотентни? Само не ми излизайте с номера, че не могат да ги изхранват - човешките им права гарантират, че ако искат могат да имат 500 деца. Същото важи и за българите.
Тук въпросът е съвсем друг,не колко деца се раждат.Аз лично съм създал дете и ако даде Господ здраве и късмет,ще създам и второ и ще се опитам да им осигуря условия,щото да станат хора,а не безлична и неграмотна плява,хранеща се от огризки и ограбена чужда мъка!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
По-голям виц не бях чувал.Corwin написа:Правилно ли да разбирам, че държавата ви(защото аз не се причислявам към оплакващите се) е виновна за това, че се раждат малко деца? Защо малцинствените групи имат повече деца, да не би българките да са импотентни? Само не ми излизайте с номера, че не могат да ги изхранват - човешките им права гарантират, че ако искат могат да имат 500 деца. Същото важи и за българите.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- знам, за главната теза на статията съм абсолютно съгласен. Смешна ми е останалата частСиньо сърце написа:Corwin написа:Правилно ли да разбирам, че държавата ви(защото аз не се причислявам към оплакващите се) е виновна за това, че се раждат малко деца? Защо малцинствените групи имат повече деца, да не би българките да са импотентни? Само не ми излизайте с номера, че не могат да ги изхранват - човешките им права гарантират, че ако искат могат да имат 500 деца. Същото важи и за българите.
Тук въпросът е съвсем друг,не колко деца се раждат.Аз лично съм създал дете и ако даде Господ здраве и късмет,ще създам и второ и ще се опитам да им осигуря условия,щото да станат хора,а не безлична и неграмотна плява,хранеща се от огризки и ограбена чужда мъка!

Иначе ти прави чест, че говориш възпитано

maldin1 написа:По-голям виц не бях чувал.Corwin написа:Правилно ли да разбирам, че държавата ви(защото аз не се причислявам към оплакващите се) е виновна за това, че се раждат малко деца? Защо малцинствените групи имат повече деца, да не би българките да са импотентни? Само не ми излизайте с номера, че не могат да ги изхранват - човешките им права гарантират, че ако искат могат да имат 500 деца. Същото важи и за българите.![]()
![]()
Има страни в която ти плащат по няколко десетки хиляди долара за дете,а ти ми говориш,че държавата не била виновна.....
А, значи да разбирам, че възприемаш раждането като вид наемна работа с поръчител държавата - ако не ти плащат няма да имаш дете?
maldin1 написа:По-голям виц не бях чувал.Corwin написа:Правилно ли да разбирам, че държавата ви(защото аз не се причислявам към оплакващите се) е виновна за това, че се раждат малко деца? Защо малцинствените групи имат повече деца, да не би българките да са импотентни? Само не ми излизайте с номера, че не могат да ги изхранват - човешките им права гарантират, че ако искат могат да имат 500 деца. Същото важи и за българите.![]()
![]()
Има страни в която ти плащат по няколко десетки хиляди долара за дете,а ти ми говориш,че държавата не била виновна.....
И какво, ако държавата не ти плати десетки хиляди долари, не трябва да се правят деца ли? Или държавата трябва да заплоди жена ти, да ти износи детето, да го роди, държавата да го кърми, да го къпе а ти да спиш сладко сладко. Айде стига с тая готованска философия.
Авторе, ето ти най-елементаното обяснение. Преди избори, във всички форуми се пълни с мекотели, които обясняват, как искат да накажат политиците като не гласуват...
Страхотно наказание. Резултата е, че последния президент например, агентчето Гоце, беше избран с 1,8млн гласа. За справка - циганите са към 1млн, турците и те почти толкова. Стигат напълно, така и беше. Е, тогава, на кой му дреме за негласуващата сбирщина, която си мисли че наказва някой? Имат си сравнително лесни за управление мангали и турци, обгрижват си ги и си разпределят власта както си искат. Така е, и така ще бъде.
Страхотно наказание. Резултата е, че последния президент например, агентчето Гоце, беше избран с 1,8млн гласа. За справка - циганите са към 1млн, турците и те почти толкова. Стигат напълно, така и беше. Е, тогава, на кой му дреме за негласуващата сбирщина, която си мисли че наказва някой? Имат си сравнително лесни за управление мангали и турци, обгрижват си ги и си разпределят власта както си искат. Така е, и така ще бъде.