Матурите за 6 клас - пълен абсурд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Матурите за 6 клас - пълен абсурд
На матурите за 6 клас ... стана огромна грешка по география .... днес от 25 въпроса около 10 бяха на теми ... които учат в 7 клас ... а ние дори не сме и говорили за тях (камо ли да имаме уроци за тях и т.н.) .... и това не е единствения случай на тези матури тази година ... по математика имаше САМО 1 грешка ...
- vladitol
- Контакти:
Re: Матурите за 6 клас - пълен абсурд
[offtopic]6 клас ли си
[/offtopic]

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:[offtopic]6 клас ли си[/offtopic]
аха
Напълно те Подкрепям Пълен Абсурд бяха и аз съм 6 клас.Абе ние за кво ги праим да се чуди човек не трябва ли да имат само 4 клас и 7 клас 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
- el pipita
- Контакти:
то попринцип всички матури са абсурдни, освен тази в 12 клас! Какво само натоварват децата

el pipita написа:то попринцип всички матури са абсурдни, освен тази в 12 клас! Какво само натоварват децата![]()
Вчера праихме 2 изходни, 1 матура и 1 оформяне.Ти на кое ще учиш на изходните на матурите или на оформянето
Дунав ЗАВИНАГИ
- el pipita
- Контакти:
Kerer написа:el pipita написа:то попринцип всички матури са абсурдни, освен тази в 12 клас! Какво само натоварват децата![]()
Вчера праихме 2 изходни, 1 матура и 1 оформяне.Ти на кое ще учиш на изходните на матурите или на оформянето
ПРав си! Обаче в българското училище е пълно с абсурди и никога неможе да се разбереш с учителите,много рядко ти влизат в положение! Добре че завърших успешно с добри оценки на матурките.
а това че днес ... госпожата по география.. не искаше да ни каже отговорите и каза само на нейния клас ... т'ва вече не ме учудва ...
Побъркват децата с тези матури. Според мен трябва да има само след 12-ти клас. Като бях ученик в ОУ май месец си оформен и после шапка на тояга, цяло лято навън.....
Най-абсурдно е това с матурите !Особено тези след 12 клас ! Зрелостните изпити са остарели и там където искаш да влезеш не ги приемат !