Здравейте,
Наскоро докато ритах с приятели разтегнах четириглавия мускул .. Боли ме само ако тръгна да тичам иначе нямам проблеми
Ще ме посъветвате ли какво да правя
Разтегнат мускул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Разтегнат мускул
Отиди на консултация в ортопедията, която се намира на расклона от околовръстното към Горна Баня. Ако имаш личен доктор си вземи направление, защото прегледа е към 30 лв. иначе. Другият вариант е в Пирогов на първия етаж в травматологията, но там ще ти кажат, че трябва да им дадеш 160 лв. за магнитен резонанс, който не се поема от касата при спешен случаи.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Можеш да се намажеш с някакъв гел. Гледай, обаче, гела да има силно антивъзпалително действие, защото това е най-силния фактор за бързо оздравяване. Ако има и болкоуспокоително, още по-добре. Важно е да прецениш обаче, правилно, дали става въпрос за разтягане или скъсване. При скъсване има вътрешен кръвоизлив, и синьо петно някъде. При разтягане също може да има, но мъничко. Разтягането започва да намалява като болка на втория ден. Ако до третия те боли силно, значи е разкъсване, тогава на лекар задължително.
- Boksiorcheto
FaST написа:Здравейте,
Наскоро докато ритах с приятели разтегнах четириглавия мускул .. Боли ме само ако тръгна да тичам иначе нямам проблеми
Ще ме посъветвате ли какво да правя
Ако е разтегнат го мажи с нещо. Иска почивка просто. Като не се натоварваш няколко дни - ще ти мине. НО ако е СКЪСАН,не разтегнат,много лошо

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
-
- Контакти:
аз съм лекоатлет и често имам разтягания на мускула, най-доброто е да се мажеш с някоя от пастите: фастун, диклак, беенгей и обезателно трябва да слагаш много лед на травмата. Ако обаче е разкъсано влакно трябва да се отдадеш на поне месечна почивка от спорта. И да посетиш специалист по спортни травми да ти предпише лечение.
Това е.
Желая ти бързо оздравяване!
Това е.
Желая ти бързо оздравяване!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- bigbonusprize
- Контакти:
tprodanov написа:Можеш да се намажеш с някакъв гел. Гледай, обаче, гела да има силно антивъзпалително действие, защото това е най-силния фактор за бързо оздравяване. Ако има и болкоуспокоително, още по-добре. Важно е да прецениш обаче, правилно, дали става въпрос за разтягане или скъсване. При скъсване има вътрешен кръвоизлив, и синьо петно някъде. При разтягане също може да има, но мъничко. Разтягането започва да намалява като болка на втория ден. Ако до третия те боли силно, значи е разкъсване, тогава на лекар задължително.
Щом го боли само като бяга не е скъсан. Ако беше скъсан, болката ще е съвсем друга. Докъде го докарахме. Хората да питат как да се лекуват из форумите.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- vladitol
- Контакти:
bigbonusprize написа:tprodanov написа:Можеш да се намажеш с някакъв гел. Гледай, обаче, гела да има силно антивъзпалително действие, защото това е най-силния фактор за бързо оздравяване. Ако има и болкоуспокоително, още по-добре. Важно е да прецениш обаче, правилно, дали става въпрос за разтягане или скъсване. При скъсване има вътрешен кръвоизлив, и синьо петно някъде. При разтягане също може да има, но мъничко. Разтягането започва да намалява като болка на втория ден. Ако до третия те боли силно, значи е разкъсване, тогава на лекар задължително.
Щом го боли само като бяга не е скъсан. Ако беше скъсан, болката ще е съвсем друга. Докъде го докарахме. Хората да питат как да се лекуват из форумите.Да живее българското здравеопазване!

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
bigbonusprize написа:. Докъде го докарахме. Хората да питат как да се лекуват из форумите.Да живее българското здравеопазване!
Има един лаф който глаи - "Като знам какъв Енженер съм ме е страх да ида на лекар" Тъй , че няма лошо , ако се лекуваш по форумите - понякога е по-добрия вариант

Трябва му почивка, за да се оправи 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!