Орлин Орлинов преби жена. Орлин Орлинов вечеря на "Стамболийски". Орлин Орлинов се разходи в парка с куче. Орлин Орлинов пише глупости във Фейсбук.
Кой беше този?
Някакъв футболист, по-скоро бивш. Отнякъде, тръгнал заникъде. По стечение на обстоятелствата и поради изтичане в канала на живота стана най-популярното име в българския футбол. Справка - броячите в интернет.
Матей Казийски - №1 на световното клубно първенство. Матей Казийски вдига Купата на Италия. Матей Казийски най-добър играч в Европа (два пъти). Матей Казийски печели Шампионската лига (два пъти). Матей Казийски провъзгласен за император в родината на императорите.
И какво от това? Нищо. Пълна скука.
Бие ли жени? Не бие. Пие ли до припадък? Не пие. Прави ли лицеви опори в нощните клубове? Не прави. Спи ли с пачаври? Не спи.
Защо ни го хвалите тогава?
През 1994 година футболистите бяха героите на нацията. Станаха четвърти на световното в САЩ и народът ги боготвореше. Побеждаваше с тях, а в онези години това беше важно. И даваше криле.
Днес, 16 години по-късно, някои футболисти отново са герои на нацията. Но нещо стана с нацията. Спря да се вълнува от головете, от победите и от златните топки на Стоичков.
Интересуват я наличните топки на Орлинов, головете в леглото и победите в поредния бардак. От музикален жанр чалгата се превърна в дизайн на живота. Преди "Наш'та система 4-4-2" беше химн на националния отбор. Сега нямаме нито национален отбор, нито система. А всеки нов хит на Азис става химн.
През 1994 година децата знаеха по-добре от Пената стартовите 11. През 2010 знаят колко силикон има в тялото на Катрин и дали е останал невредим след срещата с Орлин.
Матей Казийски е символ в Италия, където дори Ватикана си има отбор. Тук нямаме символи, но имаме секс символи. През деня спят, а нощем пият уиски с Ред Бул и закачат момичетата. Накрая се стопяват като бучки лед.
Но кой ти мисли за края? Когато сеирът стане по-важен от победата, дори утре изглежда безкрайно далече.
Катерина Манолова
http://volleyball.sportal.bg/news.php?n ... mments_box
Една много добра статия според мен,точна и обективна отразяваща за съжеление българската действителност.Респект за авторката
Защо Орлинов, а не Казийски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Защо Орлинов, а не Казийски?
Бих се подписал под всеки ред в статията. За съжаление, такова е положението в момента във България навсякъде - и в икономиката, и в политиката, и в културата, и в спорта, и където другаде можете да се сетите. Просто няма как различните медии за масова информация, сайтове, форуми и др. да останат извън калния гьол. Затова и за Орлинов се пише повече, отколкото за Казийски. Затова и снощи, в навечерието на годишнината от рождението на най-великия български футболист за всички времена - Георги Аспарухов, във форума се намериха олигофрени, които се опитаха да словоблудстват на негов гръб, забравяйки римската поговорка: De mortius aut bene, aut nihil (За мъртвите - или добро, или нищо).
Какво повече да говорим .... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Да.Много вярно.Но как да се промени?
Защото това е масата в България. Жалко, много жалко...
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Факта ,че за два часа и половина няма почти никакви отзиви говори красноречиво.Сигурно не знаят за какво става на въпрос и това е много жалко.
+ 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[center]
[/center]

Как мислите? Кой е виновен за това?
Не са ли виновни всички тези лайф стайл медии и страници от що годе читавата преса? Как щях да разбера, че този лигльо отнове е бил някъде, ако сайтове, телевизии и вестници не се надпреварваха да го отразят. Да - българите сме глупав и жаден за евтина сензация народ, но когато му я дават той се възползва. Та дори спортните издания и гонг го отразяват.
Е......?
Дълеч съм от мисълта за премахване на свободата на словото, но цензура точно на такъв вид простотии е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
И тук е мястото журналистите и журналята да понесат своята отговорност. Каквато и да е тя.
Защото простотията и к0рвалъка продават, но и стават модел за подръжание. Може и да ме сметнете за невеж, но аз тази Катрин не я бях чувал до преди този скандал. А била Мис силикон - да е жива и здрава и да си носи тежкия бюст на слава и пари. Аз наскоро срещнах Руми Нейкова и просто и казах добър ден, защото това е за мен иконата. И не се срамувам.
Не са ли виновни всички тези лайф стайл медии и страници от що годе читавата преса? Как щях да разбера, че този лигльо отнове е бил някъде, ако сайтове, телевизии и вестници не се надпреварваха да го отразят. Да - българите сме глупав и жаден за евтина сензация народ, но когато му я дават той се възползва. Та дори спортните издания и гонг го отразяват.
Е......?
Дълеч съм от мисълта за премахване на свободата на словото, но цензура точно на такъв вид простотии е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
И тук е мястото журналистите и журналята да понесат своята отговорност. Каквато и да е тя.
Защото простотията и к0рвалъка продават, но и стават модел за подръжание. Може и да ме сметнете за невеж, но аз тази Катрин не я бях чувал до преди този скандал. А била Мис силикон - да е жива и здрава и да си носи тежкия бюст на слава и пари. Аз наскоро срещнах Руми Нейкова и просто и казах добър ден, защото това е за мен иконата. И не се срамувам.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Журналистите са виновни за такива като орльо - дават им гластност. Ако сме нормална държава подобни новини изобщо няма да излезат защото това не са новини. Преди време ни занимаваха с разни ивановци кой къде и с кого пил. Да си ги прибират в занданите и изобщо да не безпокоят обществеността с глупости.
Добре, ама за сметка на това всеки ден слушаме кой какво казал за Бербатов...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
За Казийски ще чуеш едва когато се издъни. Как да тръгнеш да хвалиш може би най-добрият волейболист на България до сега.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.