Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:Значи забравих името ника на левскарчето, ама се бяхме хванали на каса бира.Добре, че ме подсети един друг левскар, защото бях забравил за басовете![]()
Ако види темата да казва кога, ще купува касат да се съберем форума на по един мач и да е изпииете.Аз не пия!За другфия бас няма как да ви почерпа и да искам, защото сме се хванали на хапване с фена на Литекс
Но за бирата съм ви обеща;л, че ще ви почерпя стига да си удържи на думата
ros написа:POPCORN написа:Значи забравих името ника на левскарчето, ама се бяхме хванали на каса бира.Добре, че ме подсети един друг левскар, защото бях забравил за басовете![]()
Ако види темата да казва кога, ще купува касат да се съберем форума на по един мач и да е изпииете.Аз не пия!За другфия бас няма как да ви почерпа и да искам, защото сме се хванали на хапване с фена на Литекс
А на бас, че ще има да чакаш![]()
mts13 написа:Че бас хваща ли се така? Сложете парите в трети и чакайте.
POPCORN написа:Значи забравих името ника на левскарчето, ама се бяхме хванали на каса бира.Добре, че ме подсети един друг левскар, защото бях забравил за басовете![]()
PFCB написа:POPCORN написа:Значи забравих името ника на левскарчето, ама се бяхме хванали на каса бира.Добре, че ме подсети един друг левскар, защото бях забравил за басовете![]()
Ти сериозно ли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта