Защо Жените Изневеряват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Защо Жените Изневеряват

Мнениеот Alternative » 22 апр 2010 00:41

Името на авторката на статията не го знам.:?

1.Палави жени
Просто има жени, които не могат да бъдат само с един мъж. По една или друга причина, това им е в кръвта. Аз не съм психолог, за да мога да определя причините за това. Срещала съм такива жени - те просто не могат да издържат няколко месеца само с един мъж. Дали защото им е скучно, или просто не намират удовлетворение в отношенията с него. Дори и да е принца на мечтите, те пак не могат да са само с него.

2.Задушаващата ревност и ограниченията въздействат еднакво отблъскващо и на двата пола, и често стават причина за скандали и ненужни разправии. Да налагаш непрекъснато определени норми на някого не е печеливша стратегия и често ефектът е обратен. Прекомерната ревност е израз на чувство за притежание. С това може да окажете натиск върху партньорката си и неволно да я подтикнете към изневяра.

3.При липса на внимание, разбиране или близост - Обикновено жените проявяват болезнена чувствителност на тази тема. Стратегии от рода на „По-добре да потърся внимание на друго място” или „Друг ще ме разбере по-добре”, може би са много крайни, но пък това е... типичен сценарий за много жени.

4.При изневяра от страна на любимия – По-темпераментните мацки лесно се палят на тази тема и са готови не просто за разправии и сцени, а дори за опцията да ви върнат „жеста”. Просто ей така - ответна реплика; нещо като израз на това, което сте им причинили.

5.Проблеми и разочарования в сексуалното общуване биха могли да подтикнат всеки към обятията на друг/-а. При жените най-честа причина за това, е усещането за неудовлетвореност от любовните отношения. (Тук женските капризи и претенции могат да бъдат всякакви и много, толкова много, че си заслужава да се разгледа въпроса в отделен материал.)

6.Когато не обичат достатъчно.., или изобщо не обичат, жените изневеряват - Без коментар!

7.Ако партньорът е мекошав или слабохарактерен много вероятно е Тя да се чувства свободна да прави каквото поиска. Колкото по-малко усеща една жена присъствието и волята на половинката си (в отношенията между тях), толкова по-склонна е към изневери и дори алтернативни връзки.

Иначе казано, ако вашата любима ви изневерява, то тя : не ви обича (или поне не достатъчно силно) или нещо във вашите отношения й липсва/тежи.

Понякога егоистичната човешка природа ни пречи да допуснем, че може в нас да има проблем, с който отблъскваме любимия човек. Забравяме, че изневярата на другия може да се тълкува не само като вина спрямо нас, но и като бягство. А бягството е отказ да останеш... Някъде, където не желаеш или пък не можеш.
Изображение
Последна промяна от Alternative на 22 апр 2010 02:23, променено общо 7 пъти.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Защо Жените Изневеряват

Мнениеот Alternative » 22 апр 2010 00:44

Значи,темата я пускам не защото имам комплекс от изневяра с жената до мен.Интересни са фактите,може да помогнат на някой от потребителите във форума.Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 22 апр 2010 01:51

Полезна тема, трябва да се внимава с жените, макар че понякога каквото и да правиш са много трудни за разбиране :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 апр 2010 02:04

Просто са е*ливи...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 22 апр 2010 02:11

Жените имат по силна интуиция от нас мъжете.ИзображениеВнимавайте!Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 22 апр 2010 02:48

Въпроси към автора:
-На колко години си ?
-Би ли споделил какво куца във връзките ти спрямо тези точки, които си написал?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 22 апр 2010 03:06

Love_ написа:Въпроси към автора:
-На колко години си ?
-Би ли споделил какво куца във връзките ти спрямо тези точки, които си написал?

Няма да ти пиша годините си да не съм на разпит?! :lol: Писах ти,че нямам поводи да пускам темата.Чети какво съм написал.Темата е за потребителите във форума,може да помогне със съвет.Виждам,че се мислиш за прекалено улегнал,но всеки греши. ;)

П.С.Автора е жена!Къде ти е мисловният процес? :lol: Значи,нищо не си прочел и разбрал.
Изображение
Изображение

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 22 апр 2010 07:44

Семеен съм,но никога не се интересувам къде и с кого се среща жена ми,а тя има много контакти с много мъже,просто защото работата и е такава.Дори и да е била с някого смятам,че е нещо нормално,защото с един партньор цял живот е невероятна идиотия.Аз също не прощавам на жените,но трябва да е семейна и с предварителната уговорка,че всичко ще бъде само секс.Ревнивите мъже не мога да ги разбера-това за мен са мухльовци,които се заблуждават,че жената до тях е тяхна собственост и е длъжна да не забелязва останалите.На такъв да изчукаш жена му е най-сладката работа.Чукайте жените,защото те обичат това и оставете собствените си да бъдат свободни,а те сами знаят с кого и как.Важното е да се прави умно и да няма влюбвания и разни други лиготии.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 апр 2010 09:46

Не виждам нещо лошо в това една жена да изневерява....значи има нужда :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 апр 2010 10:45

Защо мъжете изневеряват?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”