Хайде на протест! Да спрем депутатите да ни върнат назад!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Хайде на протест! Да спрем депутатите да ни върнат назад!

Мнениеот vladitol » 19 апр 2010 22:41

На 21 Април, сряда, Парламентът ще гласува на първо четене изменението на закона за здравето и по-точно ще разреши отново пушенето в затворени обществени места. Поправката е по-либерална за пушачите и от сегашния закон. Пълна гадост!

"Досега направихме редица протести - интелигентни и цивилизовани! В петък бяхме и в пленарна зала, когато течеше дискусия по темата и въпреки, че бяхме изгонени от квесторите, бяхме изпратени с ръкопляскания от част от депутатите, включително и такива от ГЕРБ ( Граждани за ЕВРОПЕЙСКО Развитие на България). Убедени сме, че в НС работят хора, които искат България да върви напред, а не назад и искаме да ги насърчим в сряда да гласуват по съвест и убеждения за нашето бъдеще." споделят организаторите. За целта:

ЕЛАТЕ В СРЯДА НА СУТРЕШНО КАФЕ БЕЗ ЦИГАРА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!
От 8.15 до 9.00

"Събираме се в градинката пред задния вход на Парламента в 8.15 сутринта в сряда. Ще пием по кафе без цигара, ще поднесем по едно кафе и на влизащите в Парламента депутати, които ще могат да усетят аромата на кафето без цигарен дим. Елате да помогнем на депутатите да вземат правилното решение. Донесете си плакатите от предишните протести. От нас ще е ароматното кафе! Важно е да сме повече хора, поканете приятели!" апелират протестиращите.

TeenProblem.net подкрепя протестните действия срещу отмяната на забраната за тютюнопушенето на обществени места. Като най-голямата младежка медия не можем да допуснем бъдещото поколение да умира от рак и сърдечносъдови заболявания заради финансовите интереси на шепа алчни типове добрали се до властта.

Твърдо за и всички които могат да отидат за съжаление не съм от София :(
http://www.teenproblem.net/news/s/18846.html
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Хайде на протест! Да спрем депутатите да ни върнат назад!

Мнениеот maldin1 » 19 апр 2010 22:54

Дано не го приемат този закон.Омръзна ми ,където и да отида не стига ,че се тровя ами и да си заминавам целия омирисан на пепелник.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 апр 2010 22:56

Хубава инициатива, като човек,който пуших близо пет години, мога да кажа, че цигарите са едно от най-отвратителните неща измислени на този свят. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 апр 2010 23:00

Madridist написа:Хубава инициатива, като човек,който пуших близо пет години, мога да кажа, че цигарите са едно от най-отвратителните неща измислени на този свят. 8-)

Прав си Викторе ;) ............и аз подкрепям тази инициатива......и аз пуша от 12 години и сега усилено се опитвам да ги откажа :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 апр 2010 23:00

Аз съм пушачка.
Обаче никой не е длъжен да вдишва цигареният дим и то по-принуда.
Така, че ще приема, ако не се пуши в затворени, обществени места.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 апр 2010 23:00

аз съм твърдо против тютюнопушенето, който иска да се трови да ходи под мостовете и на гарата! :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 19 апр 2010 23:03

Искам да си използвам правото на въздух в затворено пространство.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 апр 2010 23:09

maldin1 написа:Дано не го приемат този закон.Омръзна ми ,където и да отида не стига ,че се тровя ами и да си заминавам целия омирисан на пепелник.

Вземи думите от устата :) Абсолютно те подкрепям :)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 19 апр 2010 23:09

до сега всички мнения са твърдо против пушенето,но които са от София и имат възможност нека отидат да подкрепят протеста :!:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 19 апр 2010 23:24

А някой знае ли кои партии коя страна ще подкрепят ? Зависи от мнозинството в Парламента .

И все пак - пак се водят излишни заседания за проблем , отдавна решен и то СПРАВЕДЛИВО решен . Май депутатите вече си търсят начини за запълване на свободното време .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”