Помните ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Помните ли?

Мнениеот soilwork » 17 апр 2010 22:43

Всеки който се сеща за някаква случка,събитие,факт,история,скандал свързани с бълг.футбол,нека сподели в тази тема! Започвам със "Странния случай наречен Черноморец Бургас(София)" Кой е най-слабият отбор в историята на футболните първенства в Европа? Не съм проучвал статистиките на всички европейски шампионати,но със сигурност футболното творение на Дражев държи челни позиции. Головата разлика 8 на 131 заинтригува сериозно анализаторите от няколко западни издания. Каква е тази абсурдна футболна държава България, след като в елита й има отбор с минус точки и 131 допуснати гола!!Помните ли как Дражев втрещяваше с външния си вид в официалната ложа. Всъщност той обикаляше навсякъде по стадиона с шарена ризка, къси гащи "Лакост", дълги чорапи и официални чепици
Така случайният зрител можеше да се заблуди, че всъщност на съседния ред подскача някакъв луд бакшиш, който обира туристите пред бургаската гара :lol: Черноморец едва креташе в елита, а играчите търпяха нечовешки унижения. На лагерите Дражев отпускаше пари като за казармен порцион, ама от най-гадния. Легендарен ще остане зимен лагер в Приморско. Пухкавичкият бургаски началник настани Черноморец в приватизирана незнайно как от него станция. Професионалните футболисти минали само на боб и картофи. Готвачката, горката, накрая се чудела как да разнообрази менюто - бобена супа, картофена супа, варени картофи, пържен боб, пържени картофи. Това обаче е нищо в сравнение с температурите, при които спяха играчите на професионален футболен клуб Черноморец. Станцията, описват я свидетели, била от най-западналите - картон и мукава. Естествено, батко ви Ивайло нямал никакво намерение да вложи и лев, тъй като за лятото става и с картонен покрив. Да, но по предписание на пожарната били забранени печките. Така играчите изкараха януари в Приморско на температури като на плажа. Горките момчета спели с тренировъчните грейки, за да оцелеят
Андрей Желязков, тогава мениджър на Левски, успя да извади от Дражевия ад едно талантливо момче - Емил Ангелов. Сред "сините" върви като анекдот първата поява на Бабангида в лагера на Левски. Нападателят седнал на масата и започнал да омита всичко. Апетитът му потресъл съотборници и шефове. "Емо, спри малко, ще станеш 100 кила с това темпо", подвикнал Желязков. "Бате Жужо, от седмици не съм ял нищо освен боб и картофи", оплакал се прегладнелият Ангелов :lol: Знаете че Васил Божков подари Конелиано(Герман) на Дражев и първата му работа беше да прекръсти Конелиано на Черноморец Бургас (София)! Както се изрази един коментатор, името по-скоро приличаше на разписание на влак! Още в първия кръг Черноморец не изигра мача си с Левски, тъй като не беше осигурил пожарна. Бургаският веселяк успя да прилъже един човечец с мустаци за технически директор. Горкият чичко, който иначе впечатляваше с шарени бермуди, събуди съчувствие сред журналистите. Той постоянно разпитваше къде в София се намира пожарната, БФС или полицията :lol: Началото на епопеята Черноморец Бургас (София) обаче беше дадено. Дражев събра 15-ина дечурлига и ги хвърли срещу Левски и ЦСКА. Тимът нямаше стадион и домакинстваше на терена на гостите! Пътуваше с каквото може. Ако Дражев беше в настроение, наемаше един раздрънкан "Чавдар". Соцвозилото обаче постоянно се разваляше. Иначе играчите се комбинираха по 4-ма в автомобил, а щедрият Ивайло даваше по 20 лева за бензин на притежателя на колата. След поредното гостуване (домакинство) в столицата Черноморец-Конелиано от Бургас, София и Герман се прибра край морето с нощния влак. В Ловеч пък Дражев се ядоса, че играчите му си позволили да искат въобще някакви пари, и буквално изостави децата край река Осъм
Гриша Ганчев, който си мислеше до този момент, че е видял много във футбола, се хвана за главата. Босът на Литекс съжали гаврошковците на Дражев и помоли своите да помагат. Всеки играч, треньор, масажист качи по един-двама от съперниците, за да го откара нанякъде.Дражев се позова на трудовия кодекс и обясни на юношите си, че няма как да вземат заплати. Страдалците бяха принудени да се разписват на ученически стипендии от 50 лева!
Веселбата продължи, когато Черноморец от Бургас и от София се смъкна надолу. Дражев събираше ентусиасти, готови да си губят безплатно времето. Уменията, възрастта и килограмите бяха без значение. Остана случаят с две момчета от Павликени. Тръгнали те към Бургас да подписват договори. Понеже нямали книжки, извикали своя приятел с кола. Дражев ги посрещнал в офиса и веднага извадил три екземпляра от контрактите. "Ама аз съм просто шофьор", опитало се да обясни едното хлапе. "Няма значение, вие сте доказани имена", избоботил отсреща Дражев :lol:

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Помните ли?

Мнениеот soilwork » 17 апр 2010 22:46

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 апр 2010 22:53

Охх........прочетох статията два пъти и още не мога да спра да се смея :lol: :lol: :lol:
Всъщност той обикаляше навсякъде по стадиона с шарена ризка, къси гащи "Лакост", дълги чорапи и официални чепици
:lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

SaShEK

Мнениеот SaShEK » 17 апр 2010 23:00

"Ама аз съм просто шофьор", опитало се да обясни едното хлапе. "Няма значение, вие сте доказани имена", избоботил отсреща Дражев :lol:
Все пак тези направиха Х с Литекс , с треньор Миодраг Йешич :o :o :o :o :o

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 17 апр 2010 23:03

Хммм... не знам откъде имаш такава и толкова подробна информация,ама този отбор играеше домакинските си мачове на "Васил Левски" ,ако не се лъжа ? То тогава поне ще им е давал стипендиите от по 50 лева. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 апр 2010 23:04

SaShEK написа:"Ама аз съм просто шофьор", опитало се да обясни едното хлапе. "Няма значение, вие сте доказани имена", избоботил отсреща Дражев :lol:
В София мисля-ама може и да греша :lol:

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 апр 2010 23:07

Tърсих емблемата на отбора исках да си я сложа за аватар-обаче не можах да намеря....ако някой може да изрови отнякъде

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 17 апр 2010 23:11

soilwork написа:
SaShEK написа:"Ама аз съм просто шофьор", опитало се да обясни едното хлапе. "Няма значение, вие сте доказани имена", избоботил отсреща Дражев :lol:
В София мисля-ама може и да греша :lol:

Да,в София ни направиха равен. :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 апр 2010 23:13

soilwork написа:Tърсих емблемата на отбора исках да си я сложа за аватар-обаче не можах да намеря....ако някой може да изрови отнякъде

Ето я Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

SaShEK

Мнениеот SaShEK » 17 апр 2010 23:14

modor написа:
soilwork написа:Tърсих емблемата на отбора исках да си я сложа за аватар-обаче не можах да намеря....ако някой може да изрови отнякъде

Ето я Изображение

Лъво-рибо-моряк-цар :)

Върни се в “Свободна зона”