Треньорски курсове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Треньорски курсове

Мнениеот anakin » 06 апр 2010 15:11

Здравейте. От доста време се чудя.. колко струва да държиш треньорски курсове в България, къде се държат, колко време отнема и признават ли се сетрификатите в чужбина? :?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Re: Треньорски курсове

Мнениеот rugby_man » 06 апр 2010 15:29

В НСА(бившия ВИФ) има такъв преофил , и мисля че сертификата е международен.Само да кажа че се влиза трудно ако не си активен спортист шансовете са ти почти равни на нула физическия изпит е доста тежък аз съм кандидатсвъл и знам има и тест по български с малко подготовка връзваш 5 на него
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 06 апр 2010 15:38

rugby_man написа:В НСА(бившия ВИФ) има такъв преофил , и мисля че сертификата е международен.Само да кажа че се влиза трудно ако не си активен спортист шансовете са ти почти равни на нула физическия изпит е доста тежък аз съм кандидатсвъл и знам има и тест по български с малко подготовка връзваш 5 на него

какво представлява физическия изпит?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Blaugranos
Контакти:

Мнениеот Blaugranos » 06 апр 2010 15:45

anakin написа:
rugby_man написа:В НСА(бившия ВИФ) има такъв преофил , и мисля че сертификата е международен.Само да кажа че се влиза трудно ако не си активен спортист шансовете са ти почти равни на нула физическия изпит е доста тежък аз съм кандидатсвъл и знам има и тест по български с малко подготовка връзваш 5 на него

какво представлява физическия изпит?

Отиваш в книжарницата на първия етаж и там продават справочник за кандидат-студенти,където всичко е описано.
Иначе ако нямаш връзки и не си активен футболист ще е много трудно(все пак аз съм завършил НСА),но не невъзможно.Успех.

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 06 апр 2010 15:46

гимнастка на която е хубаво да се иде на курс курса се организира от самия факултет 2 месеца преди изпита , гимнастиката включва съчетание на земя и успоредка.После имаш общо спортови в един салон поледователно минаваш през футбол ханбал баскетбол и волейбол това с малко повече концентрация се минава лесно (особенно ако като дете си седял по игрищата)и лека атлетика два варянта 800метра с много занижени резултати активни спортисти едва връзват 4 (аз щях да изкарам 3 , защото резултата можеш сам да си го засечеш и да видиш има ли надежда да влезнеш в времето) алтернативата на бягането е тласкане на гюле пак има курс можеш да погледнеш и него ако схванеш техниката има много техника в това тласкане шанса ти е по голям

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 06 апр 2010 16:02

Мерси.. а ако минеш тези изпити, какво следва? и колко време отнема всичко.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 06 апр 2010 16:10

взема се и дипломата част от нея не помня какво точно образуваш някакъв бал и чакаш да излезнат резултатите

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 06 апр 2010 16:41

az svirq po V grupite ne e koi znae kakvo no se iskat vruzki

EG5KO
Контакти:

Мнениеот EG5KO » 06 апр 2010 16:54

Най-лесния начин да станеш треньор е да се уредиш в ПУЦ "Левски" или ПУЦ "ЦСКА" (за по-младите ПУЦ е социзобретение и значи Професионален Учебен Център, който се откриваше към по-големите предприятия за да научат занаят работниците без образование). Сега президентите на двата футболни гранда приложиха челния соцопит, а мустакатият бивш секретар на комсомола е с богат опит в това и прави експеримент след експеримент в "Левски". Пък и защо да не ги прави, след като ние - балъците от сектор "Б", го търпим.
ЗАТОВА аз официално НАПУСКАМ ФЕН-КЛУБА НА "ЛЕВСКИ" ДОКАТО БАТКОВ НЕ ПРОДАДЕ АКЦИИТЕ СИ И ДОКАТО НЕ СЕ УБЕДЯ, ЧЕ НОВИЯТ СОБСТВЕНИК НЕ Е ПОСТАВЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ, КАКТО БЕ САМИЯТ ТОЙ СЛЕД ЧОРНИ. АЗ ОСТАВАМ В КРЪВТА СИ ЛЕВСКАР, НО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ СЪПРИЧАСТЕН КЪМ БЕЗУМИЯТА НА БАТКОВ. Не признавам и ЦЕНТРАЛНИЯ ФЕНКЛУБ ДОКАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ му е подлогата на Батков ГУГУТКАТА.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 07 апр 2010 01:56

Да си кажа чесно не съм запознат,но мисля,че е много трудно да вземеш лиценз тук.Ако имаш достатъчно средства,защо не се пробваш в чужбина.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Върни се в “Свободна зона”