Нещата обаче са напълно сериозни и тези възгледи за бъдещето не съм ги измислил аз,а много по-мастити и подготвени учени,а ето и какво казват те...
Ще бъдем високи по около 2 метра,което е логично с оглед постоянното повишаване на средния ръст на хората,особено на тези в северна Европа.
Ще живеем средно по 120 години и цвета на кожата ни ще бъде малко по-тъмен т.е. нещо средно между Зе Соарес и Емил Ангелов

Не всичко е розово обаче.Ще загубваме физическите си възможности,защото роботизацията и новите технологии ще са поели огромна част от тежката трудова работа или сложни операции.
Явно обаче д-р Къри,който е англичанин е доста подготвен и даже е изготвил и доклад за това как ще изглеждаме след 102 000 години,но това е абсолютно несериозно,така,че нека се съсредоточим към по-близката дата...
Та през тази 3 000 година мъжете щели да имат по-симетрични черти на лицето и брадата,по-плътни гласове и по-надарени в някои по-интимни отношения.На жените пък ще им се оголемят очите (wtf???) и гърдите ,по-мека и гладка кожа,по-симетрично тяло и тн.
Щяло да се загуби контраста между негър и бял,защото кожите както казах по-горе ще се уединят в горе-долу еднакви цветове....белите ще станат по-черни,черните по-бели.
Любов, симпатия, доверие и уважение...тези човешки черти ще изчезнат,защото ще сме отдадени единствено и само на работата си,като основната черта за развитие ще бъде работата в екип.
И сега идва време за умопомрачителните признания на д-р Къри:Ще дъвчем по-малко дъвки,което ще забави и застопори развитието на устната система и ще изтесни брадичките...имунната ни система ще се срутва,защото ще разчитаме прекалено много на лекарства,вместо билките на баба...на всичкото отгоре бебетата ще се раждат по-големи,като повечето от тях ще бъдат вадени с цезарово сечение,по чисто физиогически причини.Все пак това е женски полов орган,а не шахта на Софийска вода(това ми е любимото)

Това са общо взето мислите на д-р Къри.Дали те се основават на някаква разумна тенденция или причина никой не знае,но той със сигурност няма да го разбере,ние също.Е поне ако не го вземем насериозно да му се посмеем,труд е положил човека...
Това също е от "Блога на Познанието" на Ицо(Бижутера), надявам се да не се сърди тоя път, пускам го, за да разведря обстановката, нямам нищо лично срещу него, и не го пускам само защото го е писал той!