Имам една мечта, да има прилични стадиони в Пловдив и в БГ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Имам една мечта, да има прилични стадиони в Пловдив и в БГ!

Мнениеот child in time » 13 яну 2010 18:39

Гледам из форума най различни теми! Любо не е треньор вече на ЦСКА , скандал около Черноморец , за Алекс Фъргюсън , за Ювентус и тн и тн ! И в следващия момент хвърлям по едно око на Евроспорт и мача за Купата на Африка и едно нещо не ми дава мира! Кога ще доживеем и в нашата китна страна стадиони като в Ангола, за повечето българи бананова република в тъмна Африка!?! Кога в град Пловдив ще има един свестен стадион който да не прилича на гробищен парк!?! До кога ще има два стадиона в цялата държава в Бургас и Националния който що годе да имат фасон? Кога няма да отидеш на стадиона със страх че от някъде ще се откърти мазилка или крака ти няма да хлътне в изронения бетон? Кога ли ще умрат мастодонтите от 60 и 70 години строени с комунистическа първенющина и усещане за архитектура? До кога стадиона от Любимец 13 ще е огледало на Бг стадионите? Обичам отбора си милея за него но щом наближа парк Лаута и нещо ми си обръща , като че ли някой е строил стадиона в час по трудово! И съм сигурен че не само аз се чувствам така защото плачевно е състоянието на 80 % от МБ в България! Срам за 21 Век , Срам за България!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Rodn1

Re: Имам една мечта!

Мнениеот Rodn1 » 13 яну 2010 18:44

Не ми се казва това....Ама га ми цъфнат налъмите!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 13 яну 2010 18:49

child in time написа:Гледам из форума най различни теми! Любо не е треньор вече на ЦСКА , скандал около Черноморец , за Алекс Фъргюсън , за Ювентус и тн и тн ! И в следващия момент хвърлям по едно око на Евроспорт и мача за Купата на Африка и едно нещо не ми дава мира! Кога ще доживеем и в нашата китна страна стадиони като в Ангола, за повечето българи бананова република в тъмна Африка!?! Кога в град Пловдив ще има един свестен стадион който да не прилича на гробищен парк!?! До кога ще има два стадиона в цялата държава в Бургас и Националния който що годе да имат фасон? Кога няма да отидеш на стадиона със страх че от някъде ще се откърти мазилка или крака ти няма да хлътне в изронения бетон? Кога ли ще умрат мастодонтите от 60 и 70 години строени с комунистическа първенющина и усещане за архитектура? До кога стадиона от Любимец 13 ще е огледало на Бг стадионите? Обичам отбора си милея за него но щом наближа парк Лаута и нещо ми си обръща , като че ли някой е строил стадиона в час по трудово! И съм сигурен че не само аз се чувствам така защото плачевно е състоянието на 80 % от МБ в България! Срам за 21 Век , Срам за България!

Ще си останеш с мечтите ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 яну 2010 18:52

Ми...Това е не е само твоя мечта, а на всеки средностатистически футболен фен в България! Но на този етап е кауза пердута!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 яну 2010 18:52

SAMP написа:
child in time написа:Гледам из форума най различни теми! Любо не е треньор вече на ЦСКА , скандал около Черноморец , за Алекс Фъргюсън , за Ювентус и тн и тн ! И в следващия момент хвърлям по едно око на Евроспорт и мача за Купата на Африка и едно нещо не ми дава мира! Кога ще доживеем и в нашата китна страна стадиони като в Ангола, за повечето българи бананова република в тъмна Африка!?! Кога в град Пловдив ще има един свестен стадион който да не прилича на гробищен парк!?! До кога ще има два стадиона в цялата държава в Бургас и Националния който що годе да имат фасон? Кога няма да отидеш на стадиона със страх че от някъде ще се откърти мазилка или крака ти няма да хлътне в изронения бетон? Кога ли ще умрат мастодонтите от 60 и 70 години строени с комунистическа първенющина и усещане за архитектура? До кога стадиона от Любимец 13 ще е огледало на Бг стадионите? Обичам отбора си милея за него но щом наближа парк Лаута и нещо ми си обръща , като че ли някой е строил стадиона в час по трудово! И съм сигурен че не само аз се чувствам така защото плачевно е състоянието на 80 % от МБ в България! Срам за 21 Век , Срам за България!

Много ме е страх че ще се окажеш прав! :!:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 яну 2010 18:52

child in time,ще си останеш с мечтата.И аз се пуля учудено,като видя стадионите на другите,а нашите гробници си стоят.Това е положението,как ще се промени?
Само Черно море.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 яну 2010 18:55

garfild8 написа:child in time,ще си останеш с мечтата.И аз се пуля учудено,като видя стадионите на другите,а нашите гробници си стоят.Това е положението,как ще се промени?

С една вече станала мръсна думичка Концесия! Друг начин няма или което не го вярвам да приемем голям спортен форум и да оправим част от стадионите с пари от ФИФА или УЕФА!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 13 яну 2010 18:59

child in time написа:
SAMP написа:

Много ме е страх че ще се окажеш прав! :!:

Дано да не съм,но фактите следват тази логика ;)

P.S. Мен друго ми е чудно,как тия в Тамбукту имат пари за такива класни треньори(на Камерун визирам),а ние не може да вземем един от средно европейско ниво :?
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 яну 2010 19:01

[quote="SAMP"

P.S. Мен друго ми е чудно,как тия в Тамбукту имат пари за такива класни треньори(на Камерун визирам),а ние не може да вземем един от средно европейско ниво :?[/quote][/quote]

Ръководство!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 яну 2010 19:02

Ще си останеш с мечтите ;)[/quote]
Много ме е страх че ще се окажеш прав! :!: [/quote]

Дано да не съм,но фактите следват тази логика ;)

P.S. Мен друго ми е чудно,как тия в Тамбукту имат пари за такива класни треньори(на Камерун визирам),а ние не може да вземем един от средно европейско ниво :?[/quote]

Ами защото БФС е на много под средно Европеиско ниво , защото заети в дребните си БГ далавери перуковците не виждат по далеч от носа си! Мъри става най- много за детско юношеска школа в Б група!

Върни се в “Свободна зона”