Трябва ли да се върне казармата...?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Трябва ли да се върне казармата...?
Според мен трябва да се върне задължително.И си мисля че 3 или 4 месеца ще са напълно достатъчни за обучението.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Re: Трябва ли да се върне казармата...?
Не са достатъчни 3, 4 месеца....Трябва поне 1 година, ако искаш да научиш нещо не само за бпйната подготовка, но и как се живее...
Ние от 89 набор нататък само губим, че не сме минали през това нещо- недай си Боже утре стане война, та то над 70% от младежта не знае какво е това АК....Камоли как се разглобява и как се пълни с патрони и т.н и т.н...
Ама то в загиваща държава като нашата това което се случи е нормално, жалко....
Ние от 89 набор нататък само губим, че не сме минали през това нещо- недай си Боже утре стане война, та то над 70% от младежта не знае какво е това АК....Камоли как се разглобява и как се пълни с патрони и т.н и т.н...
- Kolovatigb1987
- Контакти:
Какви казарми ви подгониха бре много филми гледате , и каква воийна ще стане , кой луд ще си хаби бомбите по нас , ние нямаме нито нефт нито злато , на никой не сме интересни..
- fabregas_949
- Контакти:
Аз съм от многото които ще избегнат казармата. От една страна бих искал да се върне, но предпочитам да изразходвам времето, което ще загубя в казармата, за образованието си. Така че съм против 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
малко ли са идиотите в България, че да ги учим да боравят с оръжие? Ще ти се наложи ли някога да стреляш по някого?
Категорично НЕ!
Категорично НЕ!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
MORSKI написа:Не са достатъчни 3, 4 месеца....Трябва поне 1 година, ако искаш да научиш нещо не само за бпйната подготовка, но и как се живее...
Я по-спокойно бе!!!!Какви войни!!!-

Иначе сериозно-всяка по-развита държава отдавна-няма задължителна казарма-има си платена войска!!Не виждам смисъл аз да си губя 1 година от живота с някакви глупости!!За това време може да се свърши нещо далеч по-полезно!!

Kolovatigb1987 написа:Какви казарми ви подгониха бре много филми гледате , и каква воийна ще стане , кой луд ще си хаби бомбите по нас , ние нямаме нито нефт нито злато , на никой не сме интересни..
Де да беше така, как д ане сме интересни като Турция от много време има апетит към нашата територия , а и не само....Неслучайно външния им министър или премиера беше казал, че тярбва да се върне Османската империя, тъй като тогава всички народи които били в нея били щастливи и това щяло да бъде политика на Турция завбъдеще...Как така от висчки балкански народи само ние имаме нищожна армия...Доаот всички се въоражваха- ние нарязохме ракетите си и се обезоражихме напълно....Балканите са една от най-размирните точки и винаги са били и ти да ми кажеш, че на никой не му пукало за нас, е извинявай или не си запознат или се опитваш нарочно да разсмиваш хората...
- Cesc Fabregas
- Контакти:
cska_90 написа:MORSKI написа:Не са достатъчни 3, 4 месеца....Трябва поне 1 година, ако искаш да научиш нещо не само за бпйната подготовка, но и как се живее...
Я по-спокойно бе!!!!Какви войни!!!-![]()
![]()
Иначе сериозно-всяка по-развита държава отдавна-няма задължителна казарма-има си платена войска!!Не виждам смисъл аз да си губя 1 година от живота с някакви глупости!!За това време може да се свърши нещо далеч по-полезно!!
За пореден път съм напълно съгласен с теб, Димо!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
MORSKI написа:Не са достатъчни 3, 4 месеца....Трябва поне 1 година, ако искаш да научиш нещо не само за бпйната подготовка, но и как се живее...
Морски,като искаш да ги знаеш тези неща има си професионална армия. Даже ще ти плащат да ги знаеш тия работи.
По темата..нашата казарма беше смешна. Абс. нищо не можеше да се научи с изключение на това да пиеш (ако не си пиел преди) и пушиш. Твърдо съм против да се върне. Пълно безумие беше. Радвам се за племеника ми че се махна. Няма смисъл човек да си губи една година от живота на такова място. Да не говориме,че при една евентуална война (да не се случва) АК-то и прочие ще са ти напълно ненужни в този момент. Войната ще се реши с 1-2 бомби

п.с. Който иска наистина да стане мъж а не да си играе на войници да си направи семейство и да почне да се грижи за него
110 години любов!