Любопитно ми е да разбера, кой от всичките бисери изречени от спортни личности през 2009г. ви е забавлявал най-много...
Лично мен 2 изказвания ми повдигнаха настроението през годината
1. Батков: " Левски мачка като Барселона"
2. Л. Пенев: " Рано или късно всички ни изнасят на ръце"...
Най-забавния лаф за 2009г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Най-забавния лаф за 2009г.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Най-забавния лаф за 2009г.
Не точно лаф но..
Кольо Спасов: ..Ще имаме добри шансове да играем финал за Лига Европа.
Тоя от ринг: ХАХАХАХАХХАХАХХАХА
Спасов: Аз сериозно ви приказвам..
Ринг:аааааа...много тъпо му стана

Лафът който каза Любо Пенев ,че неговите играчи отскачали надолу...........Това най-ми хареса.
- Lieutenant Randall
- Контакти:
Не се сещам за най-забавен, но като най-скандален бих определил призива на Диего Марадона към аржентинските журналисти след класирането на Аржентина за световното в ЮАР "да му лапат ....." 

6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
chelseabg написа:Не точно лаф но..
+1
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
- POPCORN
- Контакти:
Определено Любо Пенев води в класацията.Не мога да оприлича някой , защото много бяха смешни!Имаше на една пресконференция и тоя от канал 3 кашляше и Любо му вика изкашляй се първо и после попитай и му вика аз те следя ти от 10-15 дена си болен нещо подобно беше!Много съм се смял

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Няколко лафа на Димитър Пенев:
"ЦСКА е световноизвестен клуб в света, да не говорим за Европа..."
"Като дойде някой нов, да е наясно, че трябва във всеки полусезон да играе по следната схема - да направи 10 силни мача, два средни и един слаб. Ето ги тези 15 срещи."
"Живеем на извънземна планета."
"Приоритет ми е да развия качествата на нашите таланти. Знаете, че една къща се почва от основите. Само с материал не става. Трябват пари и вкус, за да се обзаведе добре. Нали обаче има по-хубави, недотам хубави и нехубави къщи."
"Автобусът на ЦСКА е шоколадов, за да е на кадем. Важното е обаче, че машината няма грешка. Купихме я на 0 километра. Дучето искаше да я боядисаме в червено, но аз му препоръчах да си гледа фенклуба и да не допуска търговия с ЦСКА"
Венци Стефанов:
"Антон Генов вече ще бърка само в гъза на кравите, нали е ветеринар..."
"Щом толкова много искате да налагам наказания, то ще има по 100 камшика на голо за всеки."
Тодор Батков:
"Продавам пилета, вино и други неща, но не Левски и "Стандарт"."
"Не настивайте и не прекалявайте с наваксването на натрупания сексуален глад."
"Бях бесен на летището в Баку, защото не може всички да се покрият като плъхове. Идва ми някакво секюрити и ми казва: "Не може да летите, разполагайте се, утре в 7:00 ч. ще потеглите". Беха ни вкарали в гейта, който беше заключен и дори нямаше тоалетни. Бяхме заградени като овце."
"Зловещ месец е август. Тогава срещнахме финландците, беларусите миналата година. Преди това Галатасарай, Динамо (Киев) и т.н. Надявам се на по-добра съдба този път."
Йовов:
"Играчите на Левски са много суетни. Обикновено след тренировка е доста натоварено пред огледалото. Като светофар в София около 17,00 ч. Всички се блъскат голи и трябва да внимаваш да не ти откраднат гела."
Любо Пенев:
"За мен няма никакво значение дали се казва Саидходжа, Спиро или Али Баба. Всички са еднакви."
"ЦСКА е световноизвестен клуб в света, да не говорим за Европа..."
"Като дойде някой нов, да е наясно, че трябва във всеки полусезон да играе по следната схема - да направи 10 силни мача, два средни и един слаб. Ето ги тези 15 срещи."
"Живеем на извънземна планета."

"Приоритет ми е да развия качествата на нашите таланти. Знаете, че една къща се почва от основите. Само с материал не става. Трябват пари и вкус, за да се обзаведе добре. Нали обаче има по-хубави, недотам хубави и нехубави къщи."
"Автобусът на ЦСКА е шоколадов, за да е на кадем. Важното е обаче, че машината няма грешка. Купихме я на 0 километра. Дучето искаше да я боядисаме в червено, но аз му препоръчах да си гледа фенклуба и да не допуска търговия с ЦСКА"
Венци Стефанов:
"Антон Генов вече ще бърка само в гъза на кравите, нали е ветеринар..."
"Щом толкова много искате да налагам наказания, то ще има по 100 камшика на голо за всеки."
Тодор Батков:
"Продавам пилета, вино и други неща, но не Левски и "Стандарт"."
"Не настивайте и не прекалявайте с наваксването на натрупания сексуален глад."
"Бях бесен на летището в Баку, защото не може всички да се покрият като плъхове. Идва ми някакво секюрити и ми казва: "Не може да летите, разполагайте се, утре в 7:00 ч. ще потеглите". Беха ни вкарали в гейта, който беше заключен и дори нямаше тоалетни. Бяхме заградени като овце."
"Зловещ месец е август. Тогава срещнахме финландците, беларусите миналата година. Преди това Галатасарай, Динамо (Киев) и т.н. Надявам се на по-добра съдба този път."
Йовов:
"Играчите на Левски са много суетни. Обикновено след тренировка е доста натоварено пред огледалото. Като светофар в София около 17,00 ч. Всички се блъскат голи и трябва да внимаваш да не ти откраднат гела."
Любо Пенев:
"За мен няма никакво значение дали се казва Саидходжа, Спиро или Али Баба. Всички са еднакви."
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- love_hurts
Гонзо: Отборът на Левски ще бие националния.
Гонзо: Левски притежава най-добрите футболисти в България

Гонзо: Левски притежава най-добрите футболисти в България

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Самтаймс уин,самтаймс люн 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Самтаймс уин,самтаймс люн
Ицето естествено!