Колкото и банална да е темата , тя засяга всички нас , българите

И съм сигурен , че умни хора , каквито сте вие , драги съфорумници , ще вземат участие в тази болна за нашето общество тема .
Под парламент разбирайте бялата сграда пред хотел ,,Радисън'' и паметника на Незнайния войн . Нас обаче не ни вълнува къде се намира , а какво става в него - особено през последните 7-8 години !
Да ви кажа честно - аз трудно си обяснявам какво се случва във въпросната сграда и често си блъскам главата , за да проумея рецептата за управление на последните няколко ,,министър-председателя'' . Кавичките съвсем не са случайни , защото за мен това понятие съществува само и единствено в тълковния речник и няма реално приложение в нашето битие ! Кои всъщност бяха последните няколко управляващи

Симеон II Сакскобургготски , Сергей Станишев и сегашния - Бойко Борисов

Какво направиха те - да ви кажа ли очеизвадната истина - НИЩО !!!! Аз не мога да си представя , че е възможно хора да не ходят на работа и да получават заплати ! Като ги гледам по телевизията - аз умирам от ужас - НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ - ТЕ НЕ РАБОТЯТ !!! Всички много добре знаем какви ги вършат през това време - извън пленарната зала , така че няма смисъл да засягам тази подтема . Сега всички ще кажете : ,, Абе , Зиги , всичко опира до манталитета !'' Добре де - може и така да е - но ако положат минимални усилия - може и да свършат нещо полезно . Но джобът им е по-висш идеал от благото на народа , това е очеизвадно и вие пак ще ме упрекнете , че дрънкам всеясни глупости , все пак е хубаво и други да се запознаят с рицарите без доспехи - подвизи - чест - достойнство и титли . Наистина - бай Неделкович го е казал най-добре - ,,Парица е царица !'' и е много прав
Дали има свестен политик , който да се интересува от нашите интереси сега - ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ

То не беше луд пенсионерски купон на Бузлуджа с ДиДжей Сергей , то не бяха опитите за инвазия в Турция на волния Сидеров , то не бяха компромати и закани от Яне Войводата

Макар че - в думите на Яне Янев има много истина относно бъдещето на нашата татковина !!!! Относно другите хубостници - няма смисъл - сега разчитаме на Бойко Борисов и до голяма степен на трагичните му министри - но като гледам какво става засега - малее... КЪДЕ Е НОВИЯТ СТЕФАН СТАМБОЛОВ

КЪДЕ Е БЪДЕЩИЯТ ИИИИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК !!!!! ВИЕ МИ КАЖЕТЕ !!!! Аз обичам страната си и няма да позволя на тези хора да пренебрегват нашите интереси , а дали вие сте съгласни , или не - споделете и ще разберем

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]