Има ли ред , законност и справедливост в парламента ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Има ли ред , законност и справедливост в парламента ?

Мнениеот Siegfried » 15 дек 2009 22:31

Колкото и банална да е темата , тя засяга всички нас , българите :!: И съм сигурен , че умни хора , каквито сте вие , драги съфорумници , ще вземат участие в тази болна за нашето общество тема .
Под парламент разбирайте бялата сграда пред хотел ,,Радисън'' и паметника на Незнайния войн . Нас обаче не ни вълнува къде се намира , а какво става в него - особено през последните 7-8 години !
Да ви кажа честно - аз трудно си обяснявам какво се случва във въпросната сграда и често си блъскам главата , за да проумея рецептата за управление на последните няколко ,,министър-председателя'' . Кавичките съвсем не са случайни , защото за мен това понятие съществува само и единствено в тълковния речник и няма реално приложение в нашето битие ! Кои всъщност бяха последните няколко управляващи :?: Симеон II Сакскобургготски , Сергей Станишев и сегашния - Бойко Борисов :!: Какво направиха те - да ви кажа ли очеизвадната истина - НИЩО !!!! Аз не мога да си представя , че е възможно хора да не ходят на работа и да получават заплати ! Като ги гледам по телевизията - аз умирам от ужас - НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ - ТЕ НЕ РАБОТЯТ !!! Всички много добре знаем какви ги вършат през това време - извън пленарната зала , така че няма смисъл да засягам тази подтема . Сега всички ще кажете : ,, Абе , Зиги , всичко опира до манталитета !'' Добре де - може и така да е - но ако положат минимални усилия - може и да свършат нещо полезно . Но джобът им е по-висш идеал от благото на народа , това е очеизвадно и вие пак ще ме упрекнете , че дрънкам всеясни глупости , все пак е хубаво и други да се запознаят с рицарите без доспехи - подвизи - чест - достойнство и титли . Наистина - бай Неделкович го е казал най-добре - ,,Парица е царица !'' и е много прав :!:
Дали има свестен политик , който да се интересува от нашите интереси сега - ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ :?: :!: То не беше луд пенсионерски купон на Бузлуджа с ДиДжей Сергей , то не бяха опитите за инвазия в Турция на волния Сидеров , то не бяха компромати и закани от Яне Войводата :!: Макар че - в думите на Яне Янев има много истина относно бъдещето на нашата татковина !!!! Относно другите хубостници - няма смисъл - сега разчитаме на Бойко Борисов и до голяма степен на трагичните му министри - но като гледам какво става засега - малее... КЪДЕ Е НОВИЯТ СТЕФАН СТАМБОЛОВ :?: КЪДЕ Е БЪДЕЩИЯТ ИИИИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК !!!!! ВИЕ МИ КАЖЕТЕ !!!! Аз обичам страната си и няма да позволя на тези хора да пренебрегват нашите интереси , а дали вие сте съгласни , или не - споделете и ще разберем ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Има ли ред , законност и справедливост в парламента ?

Мнениеот Gonzo0009 » 15 дек 2009 22:45

ДААА както винаги.Ти данеби да се съмняваш :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 дек 2009 23:41

Ред - Няма и никога не е имало!
Законност - От къде да се вземе? Когато крадците пишат закони срещу крадците!
Справедливост- Както винаги има но само ако си на страната на по - силните!

Изображение
Съединението прави силата - пише го на парламента , най - точно изразява силата на обединението на злото с цел грабеж на народа по всякакъв начин ! Естествено за тази си цел са си сложили онази красива думичка имунитет! Хвала на такива " герой"!
Ново правителство = Нов провал ! Самия факт че това нещо Я.Я. и В.С са в парламента говорят колко ниско сме паднали Българите в началото на 21 век!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 15 дек 2009 23:51

Тая тема е предъвквана милиони пъти! Как не разбрахте, че България няма да се орпави скоро! Ще бъдем бяла държава след 10-15 години ако работим здраво днес. Нали знаете за Моисей който водил народа си 40 години през пустинята за да може и последните живяли под египетското робство да умрат и да има един нов свободен народ който да заведе в обетованата земя? Така и в българия за да си сменим циганския манталитет който ни дърпа надолу трябва сички от поколението да на комунизма да умрат и тяхните деца необременени да построят новата държава. Докато ги има комунистите ще тънем.. А Бойко не знам какво са го емнали всички. Не може с магическа пръчка всичко да цъфне и върже само след 1/2 година управление, при положение, че сме в финансова криза и след много корумпираното и накадърно управление на комунистите и турците. Дайте му време на Супер Бойко, аз съм оптимист, че нещата ще се оправят и даже ме е яд че не гласувах за Бат Бойко на последните избори. Определено такова, ако искате авторитарно управление трябва на наща разхайтена държавица, защото без бой няма да се оправим.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 дек 2009 23:52

Всички сме оптимисти - но началото не е обнадеждаващо :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 15 дек 2009 23:55

graveworm написа:Тая тема е предъвквана милиони пъти! Как не разбрахте, че България няма да се орпави скоро! Ще бъдем бяла държава след 10-15 години ако работим здраво днес. Нали знаете за Моисей който водил народа си 40 години през пустинята за да може и последните живяли под египетското робство да умрат и да има един нов свободен народ който да заведе в обетованата земя? Така и в българия за да си сменим циганския манталитет който ни дърпа надолу трябва сички от поколението да на комунизма да умрат и тяхните деца необременени да построят новата държава. Докато ги има комунистите ще тънем.. А Бойко не знам какво са го емнали всички. Не може с магическа пръчка всичко да цъфне и върже само след 1/2 година управление, при положение, че сме в финансова криза и след много корумпираното и накадърно управление на комунистите и турците. Дайте му време на Супер Бойко, аз съм оптимист, че нещата ще се оправят и даже ме е яд че не гласувах за Бат Бойко на последните избори. Определено такова, ако искате авторитарно управление трябва на наща разхайтена държавица, защото без бой няма да се оправим.

До 40 години по скоро ще измре Българския народ от колкото да станем свидетели на някакъв регенезис на една умираща нация!

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 15 дек 2009 23:58

Да да! Българската нация не е умряла 1300 години сега ще умре! През робството сме били максимум 1-2 милиона подложени на геноцид и пак сме оцеляли, а сега ли няма?! Демографска криза има в цяла Европа, в България и поради "прехода" също има, но последните статистики показват,че отрицателния прираст намалява. Като се стабилизира държавата пак ще почне да расте населението.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 дек 2009 00:05

graveworm написа:Да да! Българската нация не е умряла 1300 години сега ще умре! През робството сме били максимум 1-2 милиона подложени на геноцид и пак сме оцеляли, а сега ли няма?! Демографска криза има в цяла Европа, в България и поради "прехода" също има, но последните статистики показват,че отрицателния прираст намалява. Като се стабилизира държавата пак ще почне да расте населението.

1300 са според разни престарели професорчета от катедра Съвецка България! Както и да е естествения жизнен цикъл на всяка една нация има своите исторически възход и падение и въпреки някои спазматични скокове по спиралата на живота Бългаския народ върви към съвсем нормален ( колкото и да не ни се иска) процес - смърт! Нормално ! А и глобализацията е катализатор който не е за подценяване!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2009 00:51

Избиратели на ВЕЛИКИЯТ БОЙКО-ДЕРЗАЙТЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 16 дек 2009 02:04

Що да дерзаем? :Ь Аз съм доволен от управлението до момента.

Върни се в “Свободна зона”