Добавките във фитнеса- полезни или вредни?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Добавките във фитнеса- полезни или вредни?!
По този въпрос срещнах много различни мнения, затова искам да питам и вас. Мислите ли,че добавките, които се предлагат във фитнес залите, вредят на здравето(говорим за протеини, гейнери и пр.) 

Последна промяна от burnstz на 02 дек 2009 17:57, променено общо 1 път.
1916'
Re: Добавките във фитнеса- полезни или вредни?!
На мен лично,за сега,не са ми навредили 

Всичко е много относително. При всеки е различно. Креатин съм пил няколко пъти, и единственото,което усетих е че често ходех по малка нуджа до тоалетна. Химия не съм взимал никога, но с очите си съм виждал как двама пича пият едни и същи неща и при единия се появиха пъпки по гърба, а на другия му нямаше нищо. Засега не съм чул някой да е имал страничен негативен ефект от протеин. Особено тези,които са български, са повечето сухо мляко и нишесте, така че не се препоръчват само ако си диабетик
Хубаво е да се взима понякога протеинче, защото това е храна за мускула. Но искам да допълня нещо много важно, всички онези културисти, които ги гледате по състезания, при тях е 30% тренирвока, 70% храна. Най-важна е какво ядеш, грамаж и не напоследно място време на ядене. Мога да говоря много по тази тема, самия аз съм бил известно време инструктор и мога да помогна със съвети за начинаещи. Лично бих призовал всеки да спортува нещо,бзе значение фитнес,футбол или тенис, спортът е хубаво нещо
Както са казали хората, здрав дух в здраво тяло 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
За мен не са вредни,това е храна за спортисти,но всеки има различни мнения по въпроса,и аз пия протеин,но нямам никакви проблеми.
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Ако се вземат големи количества и често според мен е вредно.. Не съм пил до сега, а и не смятам скоро. И без тях може
Истината е много месо и плодове..

Зимал съм аминокиселини, протейни и 3те вида, креатин, л-карнитин и анимал пак. Нямам никакви проблеми. Няма как да са вредни, все пак са добавки. Демек ти добавят необходимото количество вещества за деня.
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Няма никакъв проблем. Само естествено не трябва да се прекалява. Но можеш спокойно да си пиеш креатин, гейнери и протеини. Но да знаеш че креатина и гейнера малко скапват имунната система и за това ако искаш да ги взимаш, по-добре изчакай да минат студените месеци или прсто се обличай по-топло 

Зависи от много неща,но най-важните са тези,поне аз така мисля
1.От човека,който ги взема
2.От вида на тези добавки
3.По колко пъти се взимат
Но като цяло са вредни

1.От човека,който ги взема
2.От вида на тези добавки
3.По колко пъти се взимат
Но като цяло са вредни
- Бижутера
- Контакти:
зависи от организма...но не бива да се прекалява, защото може да има обратен ефект и тогава настава купоня....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!