Мнение за форумците !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мнение за форумците !
В тази тема си избирате неограничен брой потребители и давате мнението си за тях !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Мнение за форумците !
Slavia_forever-изключително точен пич, познаваме се и на живо, само хубави неща мога да кажа за него!
cska_90- и с него се познавам на живо, откакто дойде в София станахме приятели, бих казал дори и близки! Много добре можете да си изкарате с него по купони!
МORSKI- Казаното за цска_90 важи в пълна степен и за него, няма смисъл да се повтарям!
БижутерО- изключително забавен е тука, във форума, на живо за съжаление не го познавам...по някога говори глупости(горещо ли е слънцето?), но той с това си е известен
ЕМИЛ-И с него се познавам, много точен е и той, а и много добре си върши работата като модератор
niki87 и модор- весели хора, винаги можеш да чуеш нещо смешно от тях
ПЛОВДИВ ПЕЕ 1912- един от най-готините и печени хора, които познавам! Виждали сме се няколко пъти, но вече имам изградено мнение за него, и то е само и единствено положително!
Blue_Lion-много печен е, и важното е , че той е дал на света темата "НАЗДРАВЕ!"
Тва са тия, за който се сещам, че познавам на живо!

cska_90- и с него се познавам на живо, откакто дойде в София станахме приятели, бих казал дори и близки! Много добре можете да си изкарате с него по купони!

МORSKI- Казаното за цска_90 важи в пълна степен и за него, няма смисъл да се повтарям!
БижутерО- изключително забавен е тука, във форума, на живо за съжаление не го познавам...по някога говори глупости(горещо ли е слънцето?), но той с това си е известен
ЕМИЛ-И с него се познавам, много точен е и той, а и много добре си върши работата като модератор
niki87 и модор- весели хора, винаги можеш да чуеш нещо смешно от тях

ПЛОВДИВ ПЕЕ 1912- един от най-готините и печени хора, които познавам! Виждали сме се няколко пъти, но вече имам изградено мнение за него, и то е само и единствено положително!

Blue_Lion-много печен е, и важното е , че той е дал на света темата "НАЗДРАВЕ!"
Тва са тия, за който се сещам, че познавам на живо!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Бижутера
- Контакти:
Тарикат - досадник, който си няма работа сутрин и пуска апатични теми...
Скери - виден алкохолик и фен най юнайтед, но все пак забавен
слависта - свестен човек, но с промит от бай тошо мозък...и все пак е един от най-свестните тук
цска долна черта 90 - един от малкото читави чорбари
unist_gp - един от най-добрите ми приятели тук, всеки ден си говорим и много ми помага с репортажите от бундеслигата
емил - малко апатичен, но като цяло свестен
картаго - с него трудно намираме общ език, но за това вина имам аз, иначе той си е свестен и точен, форума спечели с него

Скери - виден алкохолик и фен най юнайтед, но все пак забавен

слависта - свестен човек, но с промит от бай тошо мозък...и все пак е един от най-свестните тук

цска долна черта 90 - един от малкото читави чорбари

unist_gp - един от най-добрите ми приятели тук, всеки ден си говорим и много ми помага с репортажите от бундеслигата

картаго - с него трудно намираме общ език, но за това вина имам аз, иначе той си е свестен и точен, форума спечели с него

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Е колко подобни теми ще ги наредиш? Мистър "Форумец", имаше една най-печен форумец, сега тази, мисля, че почваш да прекаляваш!
Бижутера написа:Тарикат - досадник, който си няма работа сутрин и пуска апатични теми...![]()
Скери - виден алкохолик и фен най юнайтед, но все пак забавен![]()
слависта - свестен човек, но с промит от бай тошо мозък...и все пак е един от най-свестните тук![]()
цска долна черта 90 - един от малкото читави чорбари![]()

kartago написа:Е колко подобни теми ще ги наредиш? Мистър "Форумец", имаше една най-печен форумец, сега тази, мисля, че почваш да прекаляваш!
Най-печен форумец не е моя

Някой да напише нещо за samolitex
Обичате ли го,мразите ли го,досаден ли е? 

- Бижутера
- Контакти:
Masaba написа:Някой да напише нещо за samolitexОбичате ли го,мразите ли го,досаден ли е?
катастрофален досадник - сто пъти ми пише едно и също нещо на лс, винаги величае смешната хагитка на Литекс и както и да го обидя не се обижда

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Masaba написа:Някой да напише нещо за samolitexОбичате ли го,мразите ли го,досаден ли е?
Не го мразим, но не ми е най-най любимия съфорумец, нещо ме издразни след мача в сряда

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Бижутера написа:Masaba написа:Някой да напише нещо за samolitexОбичате ли го,мразите ли го,досаден ли е?
катастрофален досадник - сто пъти ми пише едно и също нещо на лс, винаги величае смешната хагитка на Литекс и както и да го обидя не се обиждачуден човек
На мен пък ми е направил само добро впечатление .Много разбран и точен човек !