2 вица!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

2 вица!

Мнениеот Alex » 28 ное 2009 01:00

Минахте се!

Противно на очакванията не искам да ви разкажа 2 вица, а да попитам как "точно бяха", че съм ги забравил, а си спомням, че много им се смях ;)

така и двата съм ги чувал в "шоуто на слави"
първия беше за някакъв конкурс за непукисти и си спомням, че завършваше с някакво изпитание - финалистите трябваше да стоят пред някаква стриптизьорка и да не трепнат, а единия от тях, стана и я.............

другия беше за един цирк, в който даваха умопомрачителна награда, ако някой накара един свиреп слон да маха с глава. и се появи един човек, който искаше лопата (и го постигна)

темата е съвсем сериозна, ако някой си спомня вицовете моля да ми разкаже ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: 2 вица!

Мнениеот Alex » 28 ное 2009 01:25

Благодаря!

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 28 ное 2009 09:09

Тоя тъпанар ли ви е идеала? Примати!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 ное 2009 09:52

mile_bg8 написа:Тоя тъпанар ли ви е идеала? Примати!

за слави ли говориш?
убеден съм че е по-умен от теб, за това замълчи ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 ное 2009 10:52

Всеки си има мнение,но аз не мисля като теб...И защо да е тъпанар и ние да сме примати 8-) :?:

[offtopic]Ако някой може да намери на Слави пак един такъв виц-става въпрос за един грешник,който ходил много пъти при отчето да го моли за прошка :) Ще съм му много благодарен :)[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 ное 2009 11:56

Бижутера написа:

за слави ли говориш?
убеден съм че е по-умен от теб, за това замълчи ;)

Плешивия цайсатко е най-големият лизач на гъзове и най-малоумното водещо човече в българските ширин, продукт на мутренския свят в България, който му даде хляба и го направи известен. Ако не са сценаристите не може да върже две изречения без продължително а-а-а-а-а ъ-ъ-ъ-ъ-ъ. Най-големият подръжник на ДПС и като не можа да изпревари Волен Сидеров като "големият патриот" започна да пуска неедекватни скечове, които само той и оня другия кукулино бивш кандидат за президент си разбираха. Бях го гледал преди време и каза, че няма да покани политик в студиото си, а предната седмица му гостувал президенчето. Къде е албума, който щеше да издаде за победителя в предния конкурс на аз пея в Куку Бенд? Къде е световноизвестната побеителка в първия сезон на мюзик айдъл? Нямааааааааааааа ги, защото само дава обещания и не ги изпълнява. Единствената причина поради която си прави конкурси е вдигане на принизения с тревата му рейтинг и печалба на пари. Не беше ли той който мрънкаше за Биг Брадър и благотворителността, а вчера гледам пращайте смси за танцувалното му предаване с цел благотворителност. Плешивия Цайсатко не обеща ли, че ще напусне България и ще отиде да живее в Полша, ако Волен Сидеров отиди на балотаж на изборите за президент? Какво прави още в България. Не беше ли той , който си продаде хамъра, защото нямаше пари да му плаща данъка? Айде върви спи.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 ное 2009 12:46

първо: къв идеал, кви пет лева???
второ: повярвай ми, човека е постигнал страшно много. това за "без сценаристите не струва" или "без бенда е гола вода" са пълни глупости.
трето: тва, кво общо имаше с темата???

четвърто: ако някой иска да пита за нещо друго или просто да сложи линк към нещо смешно, не е нужно да го слага като оф-топик (както видях по-надолу)

п.с. тъй като видях изписани и други глупости искам да попитам: "а бе, вие някога строили ли сте къщичка за птици?"
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”