Свалянето на Георги Първанов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Свалянето на Георги Първанов!
Интересно ми е какво ви е мнението за или против сте и моля да се обосновете. Лично аз смятам , че президента вече няколко пъти сам се компрометира и освен това показа партийните си пристрастия. Според мен президента трябва да бъде независима и силна личност , която да не се влияе от нападките между партията , която го е издигнала и нейните политически опоненти. Според мен Първанов не отговаря на тези неща за това съм за свалянето му или така наречения импийчмънт.
Re: Свалянето на Георги Първанов!
Естествено,че съм за импийчмънт на агент Гоце,но не съм сигурен дали аргументите ще издържат пред Конституционния съд.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Такъв човек няма място начело на държавата по никакъв начин. Един агент, мазно корумпирано ченге е толкова гнусно да е на върха на държавата, колкото и комсомолец начело на Левски. Нещата в тая страна вече трябва да започнат да влизат в рамките на нормалното и е наша отговорноста да изринем помията.
Не че мотивите на ББ за точно национално отговорни, но в случая неговия интерес съвпада с обществения!
Не че мотивите на ББ за точно национално отговорни, но в случая неговия интерес съвпада с обществения!
Президентът като институция да бъде премахнат! Тя възникна по желание на СДС като противовес на правителството. Но в крайна сметка се оказва излишна за нашия политически живот, като единствената й функция е да поддържа огромен административен апарат за безсмислени задачи. А "държавен глава" може да бъде и председателството на народното събрание
tprodanov написа:Такъв човек няма място начело на държавата по никакъв начин. Един агент, мазно корумпирано ченге е толкова гнусно да е на върха на държавата, колкото и комсомолец начело на Левски. Нещата в тая страна вече трябва да започнат да влизат в рамките на нормалното и е наша отговорноста да изринем помията.
Да добавя към това мнение.Къде беше агент гоце и защо не обелваше и думичка ,като управляваше неговата партийка и правеше такива далавери ,че сега свят ни се завива от тях като излизат наяве.Къде беше ,когато р.овч. подписваше неизгодни за България сделки с Русия ? И още и още ,няма да ми стигне деня да ги напиша всичките ......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Alternative
- Контакти:
Да беше си коригирал поне предните зъби
като е Президент на страната,жалка гледка са...

- waFry BSFC
- Контакти:
Alternative написа:Да беше си коригирал поне предните зъбикато е Президент на страната,жалка гледка са...
Защото няма пари ! Всичко негово го дава за държавата включително и капиталите си !

ТИЧА ДО ГРОБ !

Ченгето вика: "Дръжте ченгето".
Та те са от едно котило. Ако знаете колко подигравки отнасяме в Европа за тези "Титани" на ума, които направихме министри? Но как ще знаете като систематично Ви промиват мозъците от 100% платените български медии.
Ще бъда благодарен на този от вас, който ми каже името на една независима/обективна БГ медия.
Та те са от едно котило. Ако знаете колко подигравки отнасяме в Европа за тези "Титани" на ума, които направихме министри? Но как ще знаете като систематично Ви промиват мозъците от 100% платените български медии.
Ще бъда благодарен на този от вас, който ми каже името на една независима/обективна БГ медия.

105 години / 4 поколения ботевисти!
Да го свалят!
- fabregas_949
- Контакти:
Надали ще стане...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]