ivan56 написа:Няма проблем с наказанието. Нито съм знаел че модерираш нито ми е проблем да ти кажа какво мисля.
Имам проблем с това че задавам конкретен въпрос(хайде да кажем малко по остро) за определението "гяур"
Моите са изтрити, на въпросният индивид синянезнамсикво стояха.
И ти реши да се правиш на много велик, та вие се псувате чорбари и говеда в тая тема нон стоп, ако беше толкова принципно половината трябваше да не пишете повече във форума.
Както и да е.
Аз обясних, че основните мерки във форума започнаха да се взимат, след като левскарите помолиха да се внесе някакъв контрол в раздел 'Левски', защото такъв дълго време липсваше. Както виждаш седмица по-късно нещата изглеждат оправени (може да се провери лесно). Оплаквания вече няма, а спамът е само в тема 'Без цензура', в която още от самото начало е посочено, че няма да се толерират обидите между потребителите и провокациите и не би трябвало потребители да се сърдят от банове. В темата дълго време нямаше контрол, тъй като имаше сериозен проблем с един ключов за форум 'Левски' профил.
Сериозно ли трябва някой да изясни защо има бан след написаното тук?
от ivan56 » 25 фев 2023 11:33
Ти да не си рязана пи.ка, че обиждаш боК Санди на гяур или си прост поредното неуко теле.