Липсата на национални медии в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Липсата на национални медии в България
Днес си купувам вестник "Тема Спорт" и на първата страница пише "Нов шамар за евроидиотите"... Как е възможно да имаме толкова неграмотни и ограничени хора в България? Омразата явно е водеща в тази страна,не става въпрос въобще за лично мнение или обективност. Не мога да разбера как се публикуват такива неща в медиите безнаказано,заради такива заглавия всеки левскар може да ги съди. Същото е и положението при другите отбори,не знам как може да сме толкова зле...
Re: Липсата на национални медии в България
Какво очакваш от вестник чийто главен редактор и собственик са ПРАСЕТА 

Обаче нищо не пише и за драмите в Ботев Пловдив! Какви национални медии са това при положение че всички дъвчат едни и същи новини които в повечето случаи вече се знаят от феновете на Ботев Пловдив???
Последна промяна от scb на 26 авг 2009 16:23, променено общо 1 път.
просто нямам думи поне да прекръстят вестника на "червена звезда" или нещо подобно.....................успех на другите БГ отбори довечера и всички да чакаме заедно жребия в петък
няма национални медии, правилно. Ние, хората извън София, го разбираме ежедневно и ежечасно това...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
- Контакти:
Като се има предвид,че най-тиражирани са "Шок";"Жълт шок" и т.н. ми става ясно какво се търси и защо сме такива. Но за мен това е супер обидно към всички свързани с Левски. Колкото до Ботев,мога да кажа,че ако стане убийство в тези безредици ще е водеща тема. Това се търси скандали,убийства и интриги!!!
ni_ki87 написа:Какво очакваш от вестник чийто главен редактор и собственик са ПРАСЕТА
хехе,стига с глупостите и нас са ни обиждали,аз съм казал че БЪЛГАРИЯ е синя,всеки приказва за Левски как завладяват европа и т.н. видехме колко я завладяхте,сега както вика тодор"ще играем мачове след нова година" е аре да ви видим дали ще играете никой не е постигнал нещо голямо само с приказване като тоя Батков.Чухте ли нещо от ЦСКА,Литекс,Черно море че ще завладяват Европа?-не нали така?
но както и да е
- Бижутера
- Контакти:
Че то има ли някой който все още чете Тема Спорт???????????
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Веднъж се засякох на един купон с Иван Ченчев, той сега май е шефа на Темата и бях останал с впечатление че футбола му е доста далечна територия в главата.
Бижутера написа:Че то има ли някой който все още чете Тема Спорт???????????
Toя в-к и един дето излиза само в четвъртък стават за тоалетна х-я.
Последна промяна от ni_ki87 на 26 авг 2009 16:44, променено общо 1 път.