Йордан Божинов човекът които разбира от всички спортове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Йордан Божинов човекът които разбира от всички спортове

Мнениеот da12 » 16 авг 2009 03:06

Спомняте ли се Данчо Божинов когато беше в Ринг коментираше само футбол като отиде в Евроспорт почти всичко коментира футбол тенис снукър боулинг покер кърлинг дартс май само моторниспортове не коментира.И не на последно място Данчо ръси най-яките бисери в Евроспорт.
Ето и едно интервю с него:
http://www.sportal.bg/news.php?id=177985
Изображение

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Re: Йордан Божинов човекът които разбира от всички спортове

Мнениеот varnafen » 16 авг 2009 11:03

И все пак разбира най-много от баскетбол...

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 16 авг 2009 13:03

da12 написа:Спомняте ли се Данчо Божинов когато беше в Ринг коментираше само футбол като отиде в Евроспорт почти всичко коментира футбол тенис снукър боулинг покер кърлинг дартс май само моторниспортове не коментира.

И? Това го може всеки! Да не мислиш, че е много трудно да научиш правилата на няколко различни видове спорт, да се запознаеш с играчите/отборите и статистиките им и после да коментираш??? Лесно е като детска игра, а ако си паметлив!
От изброените спортове не съм се интересувал само от дартс и боулинг, а по кърлинг познанията ми са основни! Но по останалите спортове знам повече от въпросният Данчо + да добавим Формула 1, биатлон и при мъжете и при жените, колоездене, WRC, Moto GP и шах, но само при мъжете! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 16 авг 2009 13:23

Аз да съм казал някъде че е трудно и аз разбирам от футбол снукър тенис волейбол баскетбол формула мото джи пи и wrc знам правилата на почти всички спортове както и много други аз не съм казал че е трудно казах че коментира всички тези спортове

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 авг 2009 13:28

Lord VOODOO написа:
da12 написа:Спомняте ли се Данчо Божинов когато беше в Ринг коментираше само футбол като отиде в Евроспорт почти всичко коментира футбол тенис снукър боулинг покер кърлинг дартс май само моторниспортове не коментира.

И? Това го може всеки! Да не мислиш, че е много трудно да научиш правилата на няколко различни видове спорт, да се запознаеш с играчите/отборите и статистиките им и после да коментираш??? Лесно е като детска игра, а ако си паметлив!
От изброените спортове не съм се интересувал само от дартс и боулинг, а по кърлинг познанията ми са основни! Но по останалите спортове знам повече от въпросният Данчо + да добавим Формула 1, биатлон и при мъжете и при жените, колоездене, WRC, Moto GP и шах, но само при мъжете! ;)

Ти знаеш всичко и по всички въпроси :lol: Поне така мислиш ти :mrgreen:

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 16 авг 2009 13:36

Не мога да ви разбера... Като стане въпрос за нещо всеки излиза разбирач и всеки знае всичко. Ами като сте такива разбирачи защо не отидете да коментирате и вие. Много е лесно зад клавиатурата да се правим на големото добрутро.
Лично за мен Данчо е пич и си разбира достатъчно от работата!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 16 авг 2009 14:08

MORSKI написа:
Lord VOODOO написа:

Ти знаеш всичко и по всички въпроси :lol: Поне така мислиш ти :mrgreen:

Не всичко, а това, което ме интересува. ;) Аз виновен ли съм, че са ми интересни супер много работи? ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”