На 7-мия етаж яко разлюля

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:Някой усети ли го и знае ли с какъв магнитуд беше?
На 7-мия етаж яко разлюля
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Lord of memory написа:В Бургас беше поне шесторка, ебати аз си лежа разсънявайки се и по едно време се усещам как се движа да го еба.![]()
2012 идва !
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 245 госта