BBC: Бербатов е на път да спре с футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

BBC: Бербатов е на път да спре с футбола

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 07 фев 2017 23:56

Бившият голмайстор на Висшата лига Димитър Бербатов все по-сериозно обмисля да прекрати състезателната си кариера, съобщава "Би Би Си", цитирано от novsport.

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед", "Тотннъм", "Байер Леверкузен", ЦСКА и "Пирин" е без отбор след раздялата с ПАОК в края на миналия сезон.

Берба се надяваше да играе отново във Висшата лига, но вече отминаха два последователни трансферни прозореца, а той така и не се озова в нито един клуб от английския елит.

Като свободен агент благоевградчанинът може да избере парите на китайската Суперлига или МЛС в САЩ, където клубовете още сглобяват състави за новия сезон.

Британците допълват, че подобни авантюри на други континенти не са по вкуса на рекордьора по голове за българския национален отбор и той преценява дали да се откаже.

В последните седмици Бербатов тренираше с аматьорския ЦСКА 1948, а често навестява и своите приятели във "Верея".

Мите, Мите, това, че отказа да играеш за националния на върха на кариерата ти никога няма да ти бъде простено от обикновения български фен. Накрая всичко свършва, и парите, и курвите са до време. Остават спомените и обичта на хората. Ама, как да ги разбереш тези прости неща. Не са бентли да си ги купиш.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: BBC: Бербатов е на път да спре с футбола

Мнениеот diplomat » 08 фев 2017 00:05

Пак с тъпите теми за Бербатов се почва. Следващите 100 години няма да изкараме футболист с 1/10 от неговите успехи, пък вие продължавайте да плюете. Щото аз си спомням как всички го плюеха като играеше за националния отбор, БФС-то също подклаждаше огъня, а сегашните чалгари, педали, татуирани гейове ги пазят да не би лошите медии и фенове да ги обидят с нещо. Плюехте го, че вкарва на Малта или Андора, сега и на тях няма кой да вкарва редовно! Звездите са ни Аулин Попов, Божи Лозанския и Ивайло Чочев, който скоро май ще се подвизава във втората дивизия на Италия! :roll: :evil:

KellyB

Мнениеот KellyB » 08 фев 2017 00:16

diplomat написа:Пак с тъпите теми за Бербатов се почва. Следващите 100 години няма да изкараме футболист с 1/10 от неговите успехи, пък вие продължавайте да плюете. Щото аз си спомням как всички го плюеха като играеше за националния отбор, БФС-то също подклаждаше огъня, а сегашните чалгари, педали, татуирани гейове ги пазят да не би лошите медии и фенове да ги обидят с нещо. Плюехте го, че вкарва на Малта или Андора, сега и на тях няма кой да вкарва редовно! Звездите са ни Аулин Попов, Божи Лозанския и Ивайло Чочев, който скоро май ще се подвизава във втората дивизия на Италия! :roll: :evil:

Дори изброените са по-мъжкари от тоя мързеливко....

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 08 фев 2017 00:22

diplomat написа:Пак с тъпите теми за Бербатов се почва. Следващите 100 години няма да изкараме футболист с 1/10 от неговите успехи, пък вие продължавайте да плюете. Щото аз си спомням как всички го плюеха като играеше за националния отбор, БФС-то също подклаждаше огъня, а сегашните чалгари, педали, татуирани гейове ги пазят да не би лошите медии и фенове да ги обидят с нещо. Плюехте го, че вкарва на Малта или Андора, сега и на тях няма кой да вкарва редовно! Звездите са ни Аулин Попов, Божи Лозанския и Ивайло Чочев, който скоро май ще се подвизава във втората дивизия на Италия! :roll: :evil:

Ти пък къде видя плюене?
Да, голям футболист на терена, но малък човечец извън него.

Кучето беше голям футболист на терена, пълен идиот и простак в живота, но с голямо сърце - и затова и в Бг, и в Каталуния хората го обичат, въпреки простотиите му. Накрая това ще му остане, а не спечелените и профукани милиони в кариерата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2017 00:25

Жълто-черен Пловдив написа:

Ти пък къде видя плюене?
Да, голям футболист на терена, но малък човечец извън него.

Кучето беше голям футболист на терена, пълен идиот и простак в живота, но с голямо сърце - и затова и в Бг, и в Каталуния хората го обичат, въпреки простотиите му. Накрая това ще му остане, а не спечелените и профукани милиони в кариерата.

Този, на когото викат "кюрда", ли е обичан в България? Тук мразим всичко и всички, освен чалгата, разбира се, и педали като Божинов покрай нея. Бербатов е велик човек извън терена, но не и по чалготеките. Не е приятел обаче с Тони найка, та нормално масово да бъде плют.
Последна промяна от diplomat на 08 фев 2017 00:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 08 фев 2017 00:27

Повечето хора, които познавам, го обичат. Включително и аз ;)
А и в живота не може всички да те обичат и харесват, би било неестествено.
Аз и за Бербатов не мога да кажа лоша дума. Просто за мен си остава еталон за слаб характер и липса на патриотизъм. А това е следствие на липсата на голямо сърце.Но с такова или се раждаш, или не. Не можеш да си го купиш и вземеш назаем.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 фев 2017 00:30

Жълто-черен Пловдив написа:Повечето хора, които познавам, го обичат. Включително и аз ;)

Така е, но поне трябва да се уважа трудът на хората, а Бербатов се е доказал нееднократно. И не виждам как точно за националния може да бъде критикуван, като тогава постъпи най-достойно и си тръгна - нали всички искаха да се маха?!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 фев 2017 00:45

Жълто-черен Пловдив написа:Повечето хора, които познавам, го обичат. Включително и аз ;)
Аз и за Бербатов не мога да кажа лоша дума. Просто за мен си остава еталон за слаб характер и липса на патриотизъм. А това е следствие на липсата на голямо сърце.Но с такова или се раждаш, или не. Не можеш да си го купиш и вземеш назаем.

Друго си е патриотът Ицо да се отрече два пъти от България в ефир и да си хвърли демонстративно капитанската лента на терена при смяна-е те това е мъжкар, достоен за подражание, истински пейтриът!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 фев 2017 00:51

Той с футбола дори на средноевропейско ниво приключи, а с този на голямо ниво отдавна приключи, така че ако иска да си троши краката в някое ташак първенство за там още става.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 фев 2017 06:15

Самият факт , че не успя да се наложи в среден отбор като ПАК говори за класата на Барби . :lol:

Върни се в “Свободна зона”