Мен лично ужасно ме е срам от това, че се позволи този гей-парад да се проведе и то точно на този ден! Може би повечето от вас не са вярващи за разлика от мен, но все пак вчера беше празник "Задушница" - т.е. ден в който да си припомним нашите починали близки, да ги почетем, да се помолим за тях, да посетим гроба им, да запалим някоя свещ и т.н. Вместо това се позволява и пропагандира в такъв ден да се проведе някакво такова пошло и гнусно мероприятие! Може да съм пристрастен, ама мен лично ме е срам да бъде разрешено на такъв празник провеждането точно на гей-парад! Още повече ме е срам, че "Президента" лично се извинява, че не могъл да посети гей-парада ...аууу, сакън да не обидим и пренебрегнем "различните"! Обаче най-много ме дразни факта, че на мен не ми пука изобщо за гейовете ...да си живуркат там както им е кеф, тяхно право си е ...ама откъде накъде постоянно ще си правят реклама, ще се пропагандират, ще се набиват на очи ...и ще се правят на дискриминирани каквито не са! Единствените, които ги дискриминират са самите те ...щото знаят, че това тяхното не е много нормално и явно нещо са си внушили, че всички трябва да им се кефят и да ги харесват и да ги поощряват ли какво ли?! На мен наистина не ми пука, да се оправят ...ама защо се насажда тоя Гей-парад и се позволява тая авто-дискриминация от хора, които искат просто да се набиват на очи и са жадни за внимание и са решили, че са много интересни и забавни с болестта си?!

Та ...поне това е моето мнение и се чудя вие какво мислите по въпроса, щото мен наистина ме е срам от много неща в държавата и точно вчера на Задушница тоя гей-парад някак ме подразни особено, поне друг ден да бяха избрали ама ме съмнява, че може и да е нарочно! Има ли възможност да се направи някаква подписка и да се забрани тоя отврат някак си? И вие искате ли това, или ще се радвате да го има тоя парад?