Обичам ги само на макетчета. Събирахме руските и американските с бате и после ги хвърлихме в кошчето. Иначе над нас е небето, но те падат на земята. Който ги е измислил и създал, сега да си носи отговорността!

Хеликоптери са по-якички машини, по-внушителни са сякаш и ако стрелят по филмите още по-якичко, иначе пък филмите със самолети по принцип са едни от най-хубавите и тогава с удоволствие гледаме как падат. Фиууу...и дотам. На филми ме радват много, иначе ми не требват и си можем и без тях. Даже не знам колко им е акълът на людете да се качват на такива неща заради едното селфи над облаци, при положение че фииу.. и дотам непрекъснато. Има някакви проблеми с тия машини, щом падат, същите проблеми като на играещите на прогнози срещу баце Таско. Щом падат, имат проблеми!

Превозно средство дето има опора е по-добре, то е същото и при футболистите- тия дето стъпват на два крака и боравят с кълбото и с двата са по-добри, поне така се твърди. Авиомоделизмът е хубаво нещо иначе. Като малки купувахме пластмасови самолетче също да си ги сглобяваме, пък с хартиени самолетчета галихме да се целим.
[offtopic]Денис Бергкамп харесва това!

[/offtopic]
Скромното ми мнение е, че никой не ги сваля, а просто си падат, а авиокомпаниите скалъпват истории. Е, има и нелепи случаи, когато военен самолет незнайно защо разцепва пътнически, но те са рядкост. Падащите самолети всеки ден имат фабрична неизправност според мен. А авиоинженерите явно са тъпи и не могат да си открият и причината. Не падат току-така, а вече е и на често, което е гадното. Иначе пък съм чувал разни реклами и теории, че е по-безопасно да летиш със самолет, отколкото с друго превозно средство. Нещо послъгват, защото бих ги попитал защо падат толкова често, едва ли целият свят е вражески настроен? Не на мен тия!

[offtopic]Нема се плашите, но трябва да се мисли с главата маличко кое, за какво и защо се случва, а хора, които пътуват със самолетче много са кукуригу реално, щото се правят в действителност на безстрашни, ама им треперят мартинките сигурно.

[/offtopic]