Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

beryozka

Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!

Мнениеот beryozka » 13 апр 2016 19:48

Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши
Кадрите са заснети в САЩ за предаването How It's Made на Discovery Channel, а гледката е извънредно неприятна

Клип показва как се правят кренвиршите в САЩ и какво се слага в тях. Кадрите са заснети за предаването How It's Made на Discovery Channel, а гледката е извънредно неприятна.
Видеото показва как остатъци от прасета, крави и пилета се смилат, докато не станат една консистентна маса, която впоследствие се оформя в кренвирш.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2NzUm7UEEIY[/youtube]

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/404792 ... urce=blitz

Преди да си купувате отрови и хотдоци от заведенията за бързо натравяне като Мак Доналдс, Бургер Кинг, КФС и так далее, първо се информирайте какви отрови ядете! :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Потресаващо ВИДЕО разкрива как се правят кренвирши!

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2016 19:58

Тука са още по-зле нещата!
Аз кренвирши затова и не ям, а сега са пости и месото не ме вълнува никак...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 апр 2016 20:02

То ако някой види, как се прави една от напитките, които се пие масово, а именно бирата, то процента на отказалите се да я употребяват изобщо няма да е малък/ ;)
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 апр 2016 20:15

lavina написа:в капиталистическите страни няма контрол по храните , всичко е ала бала , гони се печалба ,това е капитализма и у нас !

Ами явно не си живял през соца, щом не знаеш тогава как се правеха бозата и кренвиршите.
В наливна боза от сладкарницата щях да глътна попово прасе, а когато го показах на сладкарката ме нахока, че не била правила тя бозата.
А за кренвиршите се говореше, че ги правят от тоалетна хартия.
Да не говориме за качеството на плодовете и зеленчуците по наще магазини, щото качествените се изнасяха за капиталистическите страни.
Айде сега комунетата - почвайте да ме плюете и да ми обяснявате как това не е верно и че всичко през онова време е било на
6!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 апр 2016 20:36

Всъщност от какво трябва да се правят кренвиршите и от вчера ли се правят така и колко милиона души са измрели от кренвирши?
А за гледката - не видях нищо неприятно, ако някой иска да гледа приятно производство, да си пусне клип от парфюмерийната промишленост, примерно.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2016 20:42

damyanov1963 написа:
lavina написа:в капиталистическите страни няма контрол по храните , всичко е ала бала , гони се печалба ,това е капитализма и у нас !

Ами явно не си живял през соца, щом не знаеш тогава как се правеха бозата и кренвиршите.
В наливна боза от сладкарницата щях да глътна попово прасе, а когато го показах на сладкарката ме нахока, че не била правила тя бозата.
Да не говориме за качеството на плодовете и зеленчуците по наще магазини, щото качествените се изнасяха за капиталистическите страни.
Айде сега комунетата - почвайте да ме плюете и да ми обяснявате как това не е верно и че всичко през онова време е било на
6!

Аз съм бил на бригада в консервен комбинат-оттогава русенско варено не ям! Консервите са за туристи. Имаше си боклуци и тогава, но като цяло храната беше в пъти по-добра от днешната. По-чиста и по-истинска. Бозата, за която споменаваш, и мишлета е имало в нея, но беше истинска. Я сега си купи боза и виж какво съдържа-Лайна и много Е-та...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 13 апр 2016 20:44

А добрутро,аз това съм го виждал с очите си тук във фабриката на " кренвиршите от месо".Единственото месо което слагат е -сланина :shock: .Ама по някой път и на мен ми се прияждат с кашкавалец и чубричка отгоре печени на фурна :) .Айде да не ви разправям как и от какво се прави пастета че........... :shock:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 апр 2016 20:50

Айде, айде... на всеки тука жена му е правила свирка, ама после пак си я целувате. Ся бозата ква била, кренвиршите кви били.. много гнусливи станахте.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 апр 2016 20:51

sin4ec написа:
damyanov1963 написа:

6!

Аз съм бил на бригада в консервен комбинат-оттогава русенско варено не ям! Консервите са за туристи. Имаше си боклуци и тогава, но като цяло храната беше в пъти по-добра от днешната. По-чиста и по-истинска. Бозата, за която споменаваш, и мишлета е имало в нея, но беше истинска. Я сега си купи боза и виж какво съдържа-Лайна и много Е-та...

Верно, че храната беше по-качествена, поне на вкус. Къде го сега балканският кашкавал... Но пък беше и по дефицитна.
Няма го вече и аромата на шпековия и телешкия салам. Сега има десетки марки от една и съща стока на най-различни фирми, да се чудиш от коя да купиш, докато уцелиш донякъде нормален вкус.
Но начина на приготвяне винаги е един и същ. Още тогава съм чул, че който види как се приготвя даден продукт, повече не вкусва от него.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

agenta

Мнениеот agenta » 13 апр 2016 20:53

sin4ec написа: Аз съм бил на бригада в консервен комбинат-оттогава русенско варено не ям! Консервите са за туристи. Имаше си боклуци и тогава, но като цяло храната беше в пъти по-добра от днешната. По-чиста и по-истинска. Бозата, за която споменаваш, и мишлета е имало в нея, но беше истинска. Я сега си купи боза и виж какво съдържа-Лайна и много Е-та...

Много точно казано!

Върни се в “Свободна зона”