15-16 aприл Конференция "Огън" в Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
15-16 aприл Конференция "Огън" в Пловдив
На 15-16 април в Пловдив ще се проведе нещо грандиозно.Очаква се минимум 10 000 човека от цялата страна да дойда за конференция "Огън" с Даниел Коленда.Ще е неповторимо.Всеки може да се запознае на fire2016.bg
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: 15-16 aприл Конференция "Огън" в Пловдив
Така и не ми става ясно за какво ще е тази конференция
Предполагам и с другите потребители е така
Не ставаш за презентация 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- obi4am_pirin
- Контакти:
Повече може да се види на сайта 

damyanov1963:
Имаш хубав подпис, Пирине, явно си имал добри контакти с онзи кенеф - Messi_oligofren.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
obi4am_pirin написа:Повече може да се види на сайта
Супер

CTAHKO написа:obi4am_pirin написа:Повече може да се види на сайта
СуперКато не знам за какво става въпрос, значи няма смисъл да влизам
В общи линии излиза, че темата е реклама на сайта, а не на някакво събитие
Докато се правиш на умен из форума да беше отворил сайта и да прочетеш за какво става въпрос и така щеше да разбереш,че не е реклама на сайта,а обява за събитие което ще бъде в Пловдив както е казал колегата....

naskov написа:CTAHKO написа:obi4am_pirin написа:Повече може да се види на сайта
СуперКато не знам за какво става въпрос, значи няма смисъл да влизам
В общи линии излиза, че темата е реклама на сайта, а не на някакво събитие
Докато се правиш на умен из форума да беше отворил сайта и да прочетеш за какво става въпрос и така щеше да разбереш,че не е реклама на сайта,а обява за събитие което ще бъде в Пловдив както е казал колегата....![]()
Нямам никакво намерение да отварям никакъв сайт

Наша е отговорността да споделим добрата новина за Исус Христос с нашето поколение, да демонстрираме Божията любов към хората и да ги поканим да вземат лично решение да следват Исус. Ако ние не го направим, тогава кой? Но как?
Даниел Коленда, Питър ван ден Берг и Тод Уайт ще ви покажат как да откриете и живеете във вашия призив от Бога. Бог иска лично да ви използва, за да доведете други хора при Христос и да им покажете Неговата любов.
Ние заедно изпълняваме великата повеля.
Елате, присъединете се към нас на Конференция „Огън“ 2016 в град Пловдив, България и бъдете благословени. Поканете всички, които все още не познават Христос на евангелизационните ни събрания, които ще се проведат в петък и събота вечер.

- anihilator
- Контакти:
А стига ве по пинцип не те харесвам но се оказа , че си и изперкал
Това си е за бан отвсякъде заврете си шибаните религии отзад па макар и модерни /в модерните си дупенца ги заврете/.Толкоз по темата и за автора.

- velomaster
- Контакти:
Аз съм вярващ християнин и ако мога ще отида в зала Колодрума-Пловдив!Исус скоро идва и аз искам да му служа!!!
Света се разпада,но аз няма да се разпадна с него!Покайте се защото Исус ви обича!!!

Защото словото на кръста е глупост за тия дето погиват,а за нас които се спасяваме е Божия сила!
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM