15-16 aприл Конференция "Огън" в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

15-16 aприл Конференция "Огън" в Пловдив

Мнениеот obi4am_pirin » 23 мар 2016 20:06

На 15-16 април в Пловдив ще се проведе нещо грандиозно.Очаква се минимум 10 000 човека от цялата страна да дойда за конференция "Огън" с Даниел Коленда.Ще е неповторимо.Всеки може да се запознае на fire2016.bg
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: 15-16 aприл Конференция "Огън" в Пловдив

Мнениеот CTAHKO » 23 мар 2016 20:33

Така и не ми става ясно за какво ще е тази конференция :roll: :? Предполагам и с другите потребители е така 8-) Не ставаш за презентация 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 мар 2016 21:01

Повече може да се види на сайта ;)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 мар 2016 21:01

Имаш хубав подпис, Пирине, явно си имал добри контакти с онзи кенеф - Messi_oligofren. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 мар 2016 21:18

obi4am_pirin написа:Повече може да се види на сайта ;)

Супер 8-) Като не знам за какво става въпрос, значи няма смисъл да влизам ;) В общи линии излиза, че темата е реклама на сайта, а не на някакво събитие 8-)

naskov
Контакти:

Мнениеот naskov » 23 мар 2016 22:00

CTAHKO написа:

Супер 8-) Като не знам за какво става въпрос, значи няма смисъл да влизам ;) В общи линии излиза, че темата е реклама на сайта, а не на някакво събитие 8-)

Докато се правиш на умен из форума да беше отворил сайта и да прочетеш за какво става въпрос и така щеше да разбереш,че не е реклама на сайта,а обява за събитие което ще бъде в Пловдив както е казал колегата.... ;) ;) ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 мар 2016 22:35

naskov написа:
CTAHKO написа:

Докато се правиш на умен из форума да беше отворил сайта и да прочетеш за какво става въпрос и така щеше да разбереш,че не е реклама на сайта,а обява за събитие което ще бъде в Пловдив както е казал колегата.... ;)

Нямам никакво намерение да отварям никакъв сайт ;) Колегата ти да беше пояснил за какво събитие става въпрос и да беше оставил линк ;) Този дето е пуснал темата го мързи да го направи, аз ли да го правя ;) Който търси някаква посещаемост, да му мисли. Мен такива простотии не ме вълнуват 8-) Събирайте се огнеборците и се дръжте за ръчички 8-)

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 23 мар 2016 22:49

Наша е отговорността да споделим добрата новина за Исус Христос с нашето поколение, да демонстрираме Божията любов към хората и да ги поканим да вземат лично решение да следват Исус. Ако ние не го направим, тогава кой? Но как?

Даниел Коленда, Питър ван ден Берг и Тод Уайт ще ви покажат как да откриете и живеете във вашия призив от Бога. Бог иска лично да ви използва, за да доведете други хора при Христос и да им покажете Неговата любов.

Ние заедно изпълняваме великата повеля.

Елате, присъединете се към нас на Конференция „Огън“ 2016 в град Пловдив, България и бъдете благословени. Поканете всички, които все още не познават Христос на евангелизационните ни събрания, които ще се проведат в петък и събота вечер.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 мар 2016 23:41

А стига ве по пинцип не те харесвам но се оказа , че си и изперкал :lol: Това си е за бан отвсякъде заврете си шибаните религии отзад па макар и модерни /в модерните си дупенца ги заврете/.Толкоз по темата и за автора.

Потребителски аватар
velomaster
Контакти:

Мнениеот velomaster » 24 мар 2016 08:54

Аз съм вярващ християнин и ако мога ще отида в зала Колодрума-Пловдив!Исус скоро идва и аз искам да му служа!!! :-o Света се разпада,но аз няма да се разпадна с него!Покайте се защото Исус ви обича!!!
Защото словото на кръста е глупост за тия дето погиват,а за нас които се спасяваме е Божия сила!
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM

Върни се в “Свободна зона”