Въпрос за букмейкър?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Въпрос за букмейкър?
Привет! Искам да ви попитам - да знаете къде има пунктове на Planetwin 365 в София? Аз лично преди знаех 2 - един в Белите Брези и един към Дървеница беше, но след някакви проблеми със законноста им (по скоро натиск от ЕФУ тогава) до колкото знам ги затвориха. Сега обаче чувам ,че все пак някъде има такива. Някой ако може да сподели ?

You'll never walk alone!!
- 7 е добро число
Re: Въпрос за букмейкър?
и в Банишора имаше , ама сега ......
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Re: Въпрос за букмейкър?
Speranza написа:Привет! Искам да ви попитам - да знаете къде има пунктове на Planetwin 365 в София? Аз лично преди знаех 2 - един в Белите Брези и един към Дървеница беше, но след някакви проблеми със законноста им (по скоро натиск от ЕФУ тогава) до колкото знам ги затвориха. Сега обаче чувам ,че все пак някъде има такива. Някой ако може да сподели ?
По скоро проблемът беше с превишената скорост. Пичът, който движеше нещата за бг срещна бързодвижещ се куршум и оттогава спряха дейност в България.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!