Трябва ли да се върне казармата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Трябва ли да се върне казармата?
Напоследък и не само напоследък, чувам и чета мнения за това, че трябва да се върне задължителната наборна служба в България за да сме имали "силна армия, като през соца" и да излезем от НАТО. Само че през "соца" армията ни беше, като едно поделение на съветската армия, снабдено с остарялата и техника, която имаше за цел да задържи чуждия нашественик докато пристигнат "братушките". Сега няма вече СССР, няма и Варшавски договор. Ще трябва да се оправяме сами, а за това ще ни трябва и могъща армия, с подводници, атомни ракети, модерни самолети и т.н., а също и многобройна по численост. При това положение, с какви средства би се издържала такава армия и как ще се отрази то на обикновенния данъкоплатец?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Re: Трябва ли да се върне казармата?
Незнам за казармата,но задължително трябва да се възроди военно промишленият комплекс,който сме имали едно време.Обикалял съм по доста такива
бившия предприятия и мога да кажа,че е било нещо грандиозно и свръх модерно.За жалост демокрацията им ебава майката.Между другото все още се режат за скрап танкове от армията
бившия предприятия и мога да кажа,че е било нещо грандиозно и свръх модерно.За жалост демокрацията им ебава майката.Между другото все още се режат за скрап танкове от армията

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Армия да поддържа границите да. Армия за друго? Кой нас няма да ни прегази ако поиска?
-
- Контакти:
Казарма трябва да има, но не във видът в който бе преди. За ромите нещо като строителни войски, а другите по границата например и то за по 6-9 месеца.
Проблемът е, че сегашната младеж и за наркомани не става дето има една дума.
Проблемът е, че сегашната младеж и за наркомани не става дето има една дума.
-
Генерал Дамянов и капитан Посе.рко(известен ДС активист във форума) са достатъчни да защитят щелия ЕС и САЩ дори от извънземна атака!Другите извън тяхното благоволение да му мислят.
ДА! Омръзна ми ежедневното производството на хомосексуалисти от нормални мъже.
Не само казармата и военно-промишления комплекс трябва да се върнат, а и преди всичко военния ни съюз с Русия. Тя остана единствен гарант на сигурността ни, въпреки че по стара традиция пак сме в отсрещния лагер.
Believe in her, if you are able...
то не останаха казарми, където да се обучава тая младеж 
Иначе ДА, но за период от 2-4 месеца. Един месец да си е обучение - оръжие и строева, а после някакъв бач или може да се ползват да патрулират в селата.
За мен основното е :
- да се научат на ред и подчинение ( а не да се сопват на всяко нещо) и да викат не искам туй, или не ми се прави онуй
- да се научат на уважение към по-старши
- да видят, че могат да изкарат повече от 1 час без телефон и интернет
- да не са мамини синчета и да не се глезят за глупости. Като отворят баката и вътре има овнешко с ориз или пръжки с някаква неясна смес от зарзават и боб, да видим какво ще правят

Иначе ДА, но за период от 2-4 месеца. Един месец да си е обучение - оръжие и строева, а после някакъв бач или може да се ползват да патрулират в селата.
За мен основното е :
- да се научат на ред и подчинение ( а не да се сопват на всяко нещо) и да викат не искам туй, или не ми се прави онуй
- да се научат на уважение към по-старши
- да видят, че могат да изкарат повече от 1 час без телефон и интернет
- да не са мамини синчета и да не се глезят за глупости. Като отворят баката и вътре има овнешко с ориз или пръжки с някаква неясна смес от зарзават и боб, да видим какво ще правят

Интериорни врати - Врати хармоника
- anihilator
- Контакти:
Не казармата е ангария служил съм 1 година знам за какво става въпрос пълна простотия и деградация която снищо не би помогнала на държавата , бих казал да на военното обучение 1 месец и след това през 2-3 години лагер за опресняване на знанията за по седмица по желание и за жени!