Мария Шарапова мина през допинг тест! Питам се дали това е случайно? Дали непозволени допинг средства не използват Серина Уилямс, Роже Федерер, Рафа Надал, Анди Мъри, Станислас Вавринка? И веднага отговарям с да! Защо срещу тях няма допинг тестове, а срещу Мария Шарапова има?
Вината на Мария Шарапова е , че е рускиня! Ако не беше рускиня , а хамериканка нямаше да има допинг проби срещу нея, но нали трябва да се удари по Русия и затова беше този допинг удар на мафията WADA! Мелдония , който е употребила Шарапова влиза в забрана от 1 Януари 2016г. тоест от два месеца! Целта на мафията WADA е Мария Шарапова да не играе на Олимпийските игри в Рио!
Аз питам кога ще разследват американките Серина и Винъс Уилямс? Кога? Защо не ги разследват?
Защото са американки , а на мафиата WADA им е наредено, да не правят допинг тестове на американки или на западно-европейски състезатели!
Също така съм убеден , че Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул , Ман Сити, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд , Шалке 04, Ювентус, Интер , Милан, Наполи , Рома , ПСЖ , Лион, Марсилия и редица Западно-европейски отбори футболистите им използват забранени допинг средства с цел да могат да бягат по 15 км за 90 минути, а това може да стане само с допинг!
Затова напълно съм убеден , че допинг тестът на мафията WADA е с цел Маша да не играе на Олимпийските игри в Рио!
Време е мафията WADA да направи допинг тест на Серина и Винъс Уилямс, но на нея и е забранено да ги разследва , понеже са американки!
ЕТО ТОВА Е ДВОЙНИЯТ ЛИЦЕМЕРЕН СТАНДАРТ НА ЗАПАДА , КОЙТО НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ!
АЗ ПОДКРЕПЯМ МАРИЯ ШАРАПОВА , ЗАЩОТО СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕН , ЧЕ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ДОПИНГ "ТЕСТ" НА МАФИЯТА WADA Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА ПОРЪЧКА ОТ САЩ С ЦЕЛ СЕРИНА УИЛЯМС ДА СПЕЧЕЛИ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В РИО!
ХАЙДЕ , РАЗСЛЕДВАЙТЕ СЕРИНА УИЛЯМС, ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ И ТЯ ЩЕ ДАДЕ ПОЛОЖИТЕЛЕН ДОПИНГ!РАЗСЛЕДВАЙТЕ Я , КАТО СТЕ ТОЛКОВА "ПРИНЦИПНИ"!
Допингтест за Шарапова! А за Серина Уилямс кога???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- River Plate
- Контакти:
Re: Допингтест за Шарапова! А за Серина Уилямс кога???
Как прецени, че Серина взима допинг?
Руски трол.
Руски трол.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Всички взимат допинг и всички ги проверяват.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Допинг тест дават всички без изключение, в това число и Серина Уилямс, проблема е когато допинг теста се окаже положителен.
Така, че въпроса ти кога допинг тест и за другите е неоснователен, защото и те минават през него, само, че не са хванати с допинг.
Самата Шарапова си призна, че е взимала лекарство със забранената субстанция и заради това не поиска отваряне на Б пробата.
Но за теб тези подробности са без значение, важно е да има заговор.
Така, че въпроса ти кога допинг тест и за другите е неоснователен, защото и те минават през него, само, че не са хванати с допинг.
Самата Шарапова си призна, че е взимала лекарство със забранената субстанция и заради това не поиска отваряне на Б пробата.
Но за теб тези подробности са без значение, важно е да има заговор.
Барак Обама ( с помощта на Бенямин Нетаняху) лично е наредил Маша да бъде изхвърлена от WTA, защото силно се е притеснил от нейната доминация на корта
.... да се готви 48-ия Теймураз Габашвили

.... да се готви 48-ия Теймураз Габашвили

Последна промяна от Red_Neck на 11 мар 2016 11:04, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- River Plate
- Контакти:
duginn написа:Също така съм убеден , че Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул , Ман Сити, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд , Шалке 04, Ювентус, Интер , Милан, Наполи , Рома , ПСЖ , Лион, Марсилия и редица Западно-европейски отбори футболистите им използват забранени допинг средства с цел да могат да бягат по 15 км за 90 минути, а това може да стане само с допинг!
[/b]
Тролче, ако беше тренирал футбол само за един единствен ден, щеше да знаеш, че може да се тича и по повече километри. Аз като съм бил в юноши старша сме тичали по 5-6 км. на мач, при това смешно темпо в БГ. Правили сме кросове във Витоша и Борисовата по 7-8 км., какво остава за професионални футболисти, които тренират всеки ден, спазват специални хранителни диети, взимат хранителни добавки, витамини и аминокиселини, имат изработени фитнес програми и т.н.
Идеята на тая малоумна тема е, да се спекулира, че "гадния запад" се тъпкат с боклуци и не ги хващат,а руснаците са изрядни, но ги хващат.
Още от соца всички държави от източния блок ги тъпчеха с боклуци, за да печелят медали (включителни и нашите спортисти) и да демонстрират "превъзходството" на соц строя.
В Германия имаше документален филм за това какво са им причинявали на спортистите от ГДР и с какви химии са ги третирали, за да печелят медали

В Русия е още така, то при тоя стандарт на живот, тия доходи дето имат, свободата на слово и медии, друго май не им и остана. Да правят военни паради и да зобят спортистите си и да вдигат националното самочувствие

ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Всички зобят. Който има по-добри химици и по-добро лоби, той минава метър. Сега, ако някой ме убеди, че всички състезатели в отбора по биатлон на Германия са астматици, ще му стисна ръката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
М'да ако я няма Мара в Рио и Серина ще вземе титлата без проблеми,само дето двуметровия руски мертек хич го няма срещу братята Уилямс.
Видяхме сега на Australian Open и в Лондон как бе помляна.
Видяхме сега на Australian Open и в Лондон как бе помляна.
Също така ми е интересно как ще коментираш уличеният колоездач на САЩ, Ланс Амстронг, на когото отнеха седемте му титли от Тур дьо Франс , след като твърдиш, че западни и американски спортисти не ги уличават в допинг? Същото се отнася и за Бен Джонсън, както и други уличени във взимане на допинг западни спортисти.
- River Plate
- Контакти:
v.r.s. написа:Също така ми е интересно как ще коментираш уличеният колоездач на САЩ, Ланс Амстронг, на когото отнеха седемте му титли от Тур дьо Франс , след като твърдиш, че западни и американски спортисти не ги уличават в допинг? Същото се отнася и за Бен Джонсън, както и други уличени във взимане на допинг западни спортисти.
Е Ланс сигурно е отказал да се подчини на соросоидите и илюминатите и е поискал руско гражданство, затова го хванаха

ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]