http://www.blitz.bg/news/article/385669
Това е пътят! Колкото и да е хулен, все пак Бареков показва на Европа начина да се пребори със зверствата на пришълците. Рецептата не е негова, измислили са я евреите преди хиляди години: Око за око, зъб за зъб и Меркел сама на гарата в компанията на стотина брадати мюслита!
Бареков: Бой с тояги и кастрация за изнасилвачите в Кьолн!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бареков: Бой с тояги и кастрация за изнасилвачите в Кьол
Бе Бареков наистина понякога казва точни неща - ето, каза че Бойчо е тъп и съдът отсъди, че Бойчо е тъп! 

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Бареков след като реши проблемите на България с циганите, сега ще помага и на европейците. Още един от типа боклуци "Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
И за назидание всеки емигрант трябва да изяде по 3 свински кюфтета лично опекани от Барека

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Тоя защо избяга от България

sandi74 написа:Тоя защо избяга от България![]()
![]()
![]()
Защото беше ортак на Цв .Василев и дружка на Дебелан!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

DANS написа:sandi74 написа:Тоя защо избяга от България![]()
![]()
![]()
Защото беше ортак на Цв .Василев и дружка на Дебелан!
Данче,Дудука не е бил ортак а ятак на Мустака и Дебелян ама ти моето момиче откъде да се сетиш като мисленето е като перпетомобиле за тебе а сивото ти вещество и мозъчните ти гънки липсват по рождение.Природата си знае работата.Факт.

Това нещо на английски пред Европейският парламент ли го е казал?
Ако има линк с изказването му, аз ги колекционирам!

Ако има линк с изказването му, аз ги колекционирам!

ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
- Странджата
- Контакти:
Re: sandi74
Сандьо, не е избягал човекът - командироваха го - онези баби от Забърдо, които пеят за пари, и всички като тях. И сега в Брюксел линее момчето - без телевизия, без банкер - аркадаш, само с една брюкселска заплатка, тук-там командировъчни и някое и друго бонусче я за мома - секретарка, я за изгора-експертка. Добре, че се появиха повечко мургавели по Европата, та и той да се развихри - те нали са му електорат - знае кое как с тях.