ЕМИЛ написа:За ме потребител на годината е dreben23
Бачо Дребен Анастас е абсолютно копие на Стойчо Младенов .През цялата година не спря да съзира заговори срещу него в игрите с прогнози , да мърмори и да се самоизтъква как познавал точните резултати на мачовете .Накрая стигна , че почна да обяснява как в някои игри има хора с по 2-3 акаунта .

Барем га общуваш с тях, ги питай верно ли са с два профила? Ако от трима дето ще попиташ двама ти отрекат, тогава може ме номинирате и за баба Ванга на годината ако искате. Всеки път, който съм му изкарал вторият профил, никога нищо никой не е отрекъл, просто ме занимавате с разни контрапункти. Мисли, бате Емо, мисли, иначе поне номинацията ти е правилна. Значи и в някой лош можело да има и по нещо добро.
Що се отнася до прогнозите- от 50 000 прогнозирани мача през годината имам 25 000 точни (и то без налучкване), може да ти е смешно, но има и хора дето си водят статистика и оцъклят и очичките! Ами какво да ви кажа, мога го повече и ще се самоизтъквам!
Не се ли самоизтъква един човек с нещата, в които е най-добър, ще иде у твойта кръчма дет си ще се налива и ще те заотпара на белотче примерно, докато накрая не те е напил и не ти е ошушкал парите, щото и на карти нема може ме бийте, а какво остава за футболни прогнози. Я видя каква чест ми се оказва всяка седмичка и у фентъзито- всеки си пази жокерчетата за баце му Таско, щото освен резултати и всичко коз, баце ви си познава и голмайсторчета, че и асистенцийки, че и Болоня-Емполи 2:3. Може да познае едно или две мачлета с единия си профил, ама ще са на точен и дори мачовете на лошите за купа и първенство и накрая старчето да му отреже точицата заради некво тъпо БФС, че им се прищяло Левски да е служебен шампион, а Славия със служебна квота за Лига Европа! Сега вече и на мен ми стана смешно. И мерси за номинацийката, поне един се е сетил!

Аз ще номинирам някой от добрите естествено, но за мое огромно съжаление, те са само четирима-петима на брой и тъй като номинацията трябва да е само една, моля другите да ме извиняват, но
бате Змейко е номер 1 за втора поредна година! Критериите по които съм оценявал са следните - разбира от футболче -6 , мъчи баце Таско у фентъзито най-много - 6, не харесва лошите- 6, разбира на баце Таско майтапи-6, мисли вицове на бате Емо тъпички- 6, не пречи му спам баце Тасков -6, уважава Арсенал и Ливърпул-6, Еден Азар не за златна топка-6, Меси, Неймар и Суарез прехвалени маличко- 6, Арсенал бие Барса- тук 4, знам, знам... ЦСКА форевър-6, Левски сф невър - 6, Славия купува и продава-6, чичо Митко мохабети номер 1 - 6, Седем е по-добро число от шест-6, Ариц Адуриц президент-6! Друго не е и нужно...