Тая година никой не заслужава наградата. ВЕТЕРОК се мисли за интересен, ама не е и не заслужава внимание. Помияра минали години съм го номинирал, ама тая година по много въпроси станахме на едно мнение и не виждам никакви основания. Жеков нещо никакъв го няма, а и той е прав за някои неща. Capitan_Puyol пък грам не съм го засичал, от което не се оплаквам, де.
Относно Александров77 той е може би най-яркият потребител тази година, ще видя дали да гласувам за него в другата класация обаче

, макар че и там конкуренцията ще е голяма и не мога да обещая. Няма как да му е мястото тук, при положение че е прав за абсолютно всичко, свързано с политиката и с почти всичко, свързано със спорта (единственото за което не мога да се съглася с него е че Мюлер попада в групата на надценените играчи, вместо в тази на подценените).
Всъщност да гласувам за DANS май е добра идея. И ако може за тоя с многото профили, който постоянно пуска теми "Заложете за еди кой си" при някакви големи коефициенти. Искрено ме дразни.