Фермата-финала Неделя 20:00 часа по БТВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фермата-финала Неделя 20:00 часа по БТВ
Дойде края и на това риалити предаване в бг ефирчето.Кой е вашия фаворит за спечелване.Моя е ясен,градския Райно.
- Pragmatichen
Re: Фермата-финала Неделя 20:00 часа по БТВ
Категорично съм за Райно, останалите двама не заслужават наградата.
Единият тарикат и скатавка, другата мързел и мрънкало до непоносимост.
Предаването е Фермата, а не Флегмата, затова трябва да спечели Райно.
Единият тарикат и скатавка, другата мързел и мрънкало до непоносимост.
Предаването е Фермата, а не Флегмата, затова трябва да спечели Райно.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
За Райно съм,но като видях дъщеря му каква е /по зле от Нора и Рая/ и не ми се иска да получи толкова пари наготово,защото е ясно че Райно няма да има основната думата по харченето им.
За Райно, тъй като освен, че изнесе голяма част от работата във фермата, не обикаля да уговаря другите, да гласуват за него, както и не прави уговорки, както направи Симо, с Майора и Митко. Дори ако се касае да избирам между Симо и Нора, бих гласувал за нея, независимо, че постоянно мрънкаше и беше недоволна.
Иначе като цяло за предаването, в него имаше четирима, които бяха достойни да бъдат финалисти и това бяха Райно, Мустафа, Митко и Майора, а от жените Ала. А самото предаване беше много по различно от останалите реалити и ми хареса, защото в него, независимо от някои простотии, от определени участници, предимно се работеше и градеше и липсваше комерсиалното в останалите, в които постоянно се призоваваше за гласуване чрез СМС-и и това беше водещото в тях.
Иначе като цяло за предаването, в него имаше четирима, които бяха достойни да бъдат финалисти и това бяха Райно, Мустафа, Митко и Майора, а от жените Ала. А самото предаване беше много по различно от останалите реалити и ми хареса, защото в него, независимо от някои простотии, от определени участници, предимно се работеше и градеше и липсваше комерсиалното в останалите, в които постоянно се призоваваше за гласуване чрез СМС-и и това беше водещото в тях.
talpata написа:За Райно съм,но като видях дъщеря му каква е /по зле от Нора и Рая/ и не ми се иска да получи толкова пари наготово,защото е ясно че Райно няма да има основната думата по харченето им.
Смятай колко кух тряя си за да напишеш такава тъпотия
Твоето звучи, като: Кличко не трябва да е победил в боксовия мач ''Поветкин § Кличко'', защото жената на Кличко ония ден, докато пикаела пръднала ..... .
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Райно си е бил фермер цял живот.
Шом мислите че победител трябва да е този, който разбира най-много от фермерски работи, то тогава още когато събраха 16те кандидати още тогава да бяха го обявили за победител и да не се точат тези 3 месеца.
Нооооооооо, реалитито е игра за съобразителност, стратегии и манипулиране в добрия смисъл на думата.
И в тази игра Райно показа примиренчество, малодушие и неадекватност, а най-добре се справи Симеон
Шом мислите че победител трябва да е този, който разбира най-много от фермерски работи, то тогава още когато събраха 16те кандидати още тогава да бяха го обявили за победител и да не се точат тези 3 месеца.
Нооооооооо, реалитито е игра за съобразителност, стратегии и манипулиране в добрия смисъл на думата.
И в тази игра Райно показа примиренчество, малодушие и неадекватност, а най-добре се справи Симеон

Аз смятам, че Симеон трябва да победи защото демонстрира най-голям усет при своята стратегия и съумява да запази поддръжници въпреки, че ги елиминира. Докато Райно единствено би спечелил на база на уважение от останалите. Но освен да бачка той не направи почти нищо по отношение на самата играта като такава, а това предаване е с друга идея - това е Сървайвър във Ферма, а не Бразди. Не трябва да печели обезателно най-способния и работливия.
И какво друго би трябвало да направи за играта, нали самата игра се състои в това, да се изгради фермата и за изграждането и трябва работа? Поне за мен това беше смисъла на това реалити, а не Сървайвър и простотиите в другите.
Също така трябва да се прави разлика между смирение и примирение, защото Райно беше смирен, но не и примирен, тъй като и в двата дуела, както и в работата, даде всичко от себе си, а това не е примиренческо поведение.
Също така трябва да се прави разлика между смирение и примирение, защото Райно беше смирен, но не и примирен, тъй като и в двата дуела, както и в работата, даде всичко от себе си, а това не е примиренческо поведение.
v.r.s. написа:И какво друго би трябвало да направи за играта, нали самата игра се състои в това, да се изгради фермата и за изграждането и трябва работа? Поне за мен това беше смисъла на това реалити, а не Сървайвър и простотиите в другите.
Играта се състои в това да побеждаваш в дуелите и накрая да спечелиш симпатизанти от останалите. Фермата е нещо допълнително, което не дава имунитет на по-работливия и по-сръчния. Кой колко ще работи си е лично негово усещане.
Като работа, която свършиха във фермата, Райно е много над останалите двама. Освен него, достойни, погледнато от тази гледна точка, за победители са още Мустафа, Майора и Алла. Но рускинята през повечето време ми беше много противна с негативното си отношение към почти всички и всичко.
От тримата останали, Райно заслужава най-много парите, заради това, което направи, а и поради простия факт, че изглежда като човека, който най-много има нужда от тях. Наистина този човек заслужава нещо хубаво да се случи в живота му, заради всичките мъки и трудности, които е имал.
Нора в началото ми беше противна с надменното си отношение, но след средата започна да се държи доста по-достойно. Показа и доказа, че може да върши много от фермерските задачи, доказа се като много силен играч в дуелите - не само с физическа сила, но и с прозорливост и хладнокръвие (в добрия смисъл). Затова, ако не спечели Райно, бих се радвал тя да е победител. Най-малкото заради това, че победи противната рускиня.
Симо е изключително силен и добре подготвен физически, може би в това отношение е най-добрия сред участниците, но играе играта мръсно, с интриги и манипулации, със скатаване и снижаване. И той показа на моменти, че може да изпълнява доста от фермерските задачи, но го вършеше само, когато искаше и имаше изгода.
От тримата останали, Райно заслужава най-много парите, заради това, което направи, а и поради простия факт, че изглежда като човека, който най-много има нужда от тях. Наистина този човек заслужава нещо хубаво да се случи в живота му, заради всичките мъки и трудности, които е имал.
Нора в началото ми беше противна с надменното си отношение, но след средата започна да се държи доста по-достойно. Показа и доказа, че може да върши много от фермерските задачи, доказа се като много силен играч в дуелите - не само с физическа сила, но и с прозорливост и хладнокръвие (в добрия смисъл). Затова, ако не спечели Райно, бих се радвал тя да е победител. Най-малкото заради това, че победи противната рускиня.
Симо е изключително силен и добре подготвен физически, може би в това отношение е най-добрия сред участниците, но играе играта мръсно, с интриги и манипулации, със скатаване и снижаване. И той показа на моменти, че може да изпълнява доста от фермерските задачи, но го вършеше само, когато искаше и имаше изгода.
[center]
[/center]