Електронни цигари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Електронни цигари

Мнениеот portokal » 29 юли 2009 00:47

Някой ползвал ли ги е ? Доста по-безвредни са (да не кажа въобще) , но се чудя дали наистина е като истинските цигари ?

Четох в един сайт , който ги продава - една цигара електронна е 129 лева , или пура или мини цигара , каквото си избереш. Дават ти и пълнители с никотин( чист ) според това кое купуваш.За пурата един пълнител се равнява на 3 кутии цигари , за цигарата - 2 кутии , за мини-то - 1 кутия.Тези пълнители струват около 3 кинта.

Та въпроса ми е някой пушил ли ги е и усещането същото ли е ?Ясно ми е , че са много по-безвредни ама все пак същото ли е ? :oops: :oops:
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Електронни цигари

Мнениеот durex » 29 юли 2009 00:52

Аз много са приятни да ти кажа,но и доста скъпи 120 кинта. Иначе все едно пушиш истинска цигара само дето е с аромат примерно на ванилия ягода...пак си е с никотин ,но безвреден,но незнам до колко може да те накара да спреш с цигарите..

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 юли 2009 00:54

portokal написа:Някой ползвал ли ги е ? Доста по-безвредни са (да не кажа въобще) , но се чудя дали наистина е като истинските цигари ?

Четох в един сайт , който ги продава - една цигара електронна е 129 лева , или пура или мини цигара , каквото си избереш. Дават ти и пълнители с никотин( чист ) според това кое купуваш.За пурата един пълнител се равнява на 3 кутии цигари , за цигарата - 2 кутии , за мини-то - 1 кутия.Тези пълнители струват около 3 кинта.

Та въпроса ми е някой пушил ли ги е и усещането същото ли е ?Ясно ми е , че са много по-безвредни ама все пак същото ли е ? :oops: :oops:

А бе кофти е.Три седмици се мъчих и не става.Сега пак съм на "Боро" :(
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 29 юли 2009 00:58

Значи аз знам , че мноооого трудно мога да ги спра....може би дори не искам.... , но ако действително усещането е като "истинска" цигара или поне много се доближава , бих избрал тях отколкото обикновените...

Споделете малко повече инфо и опит с тези цигари. И по точно такива дето са си баш като цигара , а не с аромат на там някакви работи.
Кажете и кои фирми са най-добри.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юли 2009 01:01

portokal написа:Значи аз знам , че мноооого трудно мога да ги спра....може би дори не искам.... , но ако действително усещането е като "истинска" цигара или поне много се доближава , бих избрал тях отколкото обикновените...

Споделете малко повече инфо и опит с тези цигари. И по точно такива дето са си баш като цигара , а не с аромат на там някакви работи.
Кажете и кои фирми са най-добри.

Ми аз от един приятел бях пушил един път и незнам много,но не мисля че точно тази цигара може да ме накара да спра цигарите.Нали знаеш трябва да имаш воля за да ги спреш,каквито и медикаменти да използваш според мен е същата работа.От теб зависи дали искаш да пушиш или не.Няма смисъл да даваш по 100 кинта за нещо което може и да не свърши работа,но това е мое мнение ;)

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 29 юли 2009 01:05

Точно това имам предвид ! Дори и да не свърши работа да ги спря , ще е безвредно да ги пуша!И оттам няма да го има ефекта на истинските цигари-имам предвид рак и тн. и тн.Затова търся мнението на някой пушач , който ги е пробвал и да каже :).
Мерси много за инфото на тези , които писаха до момента.
Katochimoto!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 29 юли 2009 01:06

Пък и ще дам само веднъж тези 100 - 120 кинта за цигарата , а после пълнителите ми идват по-евтино от истинските цигари...
Katochimoto!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юли 2009 01:11

portokal написа:Пък и ще дам само веднъж тези 100 - 120 кинта за цигарата , а после пълнителите ми идват по-евтино от истинските цигари...

Така е да,но тази която пуших аз имаше никотин с мириз на ягода и чесно казано не ме задоволи като истинска цигара.Но при всеки човек е различно.Няма лошо да опиташ

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 29 юли 2009 01:13

Гледам сега едни , които са за закоравели пушачи и те се доближавали почти 1 към 1 с истинските. Но все пак трябва да се пробва как е..
Katochimoto!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 юли 2009 01:15

portokal написа:Гледам сега едни , които са за закоравели пушачи и те се доближавали почти 1 към 1 с истинските. Но все пак трябва да се пробва как е..

Дам така е като пробваш ще разбереш що иде реч ;)

Върни се в “Свободна зона”