Не е ли време някой да спре този субект , който за пореден път опетни българската дипломация с варварщината си ? В коя да е бяла държава ( да знам че сме на светлинни години от тях) този политически б****к , след такова поведение щеше да се превърне в политически труп!
А в случая говорим за 3ти път, рецидив на въпросния субект. Време е някой да изхвърли боклука! Няма такава държава.
Текст Дарик:
Граждани излизат на протест пред Народното събрание, за да поискат сваляне на имунитета на лидера на Атака Волен Сидеров.
Хиляди вече са подкрепили в социалните мрежи протестът срещу него, който ще е под надслов „Да свалим дружно имунитета на „народния представител" Волен Сидеров".
Протестът е от 17:30 ч. Днес, като часът е съобразен с актьорите, които в 19 часа имат представления.
„Часът е такъв, за да може да се включи и разгневената театрална общност, която в 19 трябва да играе. Защото това й е работата", обясняват организаторите. Само за няколко часа протестът беше подкрепен от над 7100 души.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1521595
СидерOFF!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
СидерOFF!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: СидерOFF!
Защо го прави този нелогичен цирк точно преди и по време на изборите? Напомня ми малко на Моу, който прави всичко възможно да го изхвърлят от Челси.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Тотално отклоняване на общественото внимание. Изборите бяха тотално опорочени с купен вот, а ние се занимаваме с "проблема" Сидеров.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Що не му ядете чорабето на Сидеров?
Не мога да повярвам, че някога ще бъда на едно мнение с това дете W84me.
orlando7 написа:Що не му ядете чорабето на Сидеров?
Как е рубладжия - наспа ли се ? Хапна ли добре с крадените пари? Направи ли си ч.кия на портрета на вожда ви ? Нали знаеш, че ако те барнем ще ти строшим ръцете!? Всичките от атака сте мъже само пред беззащитните - защо един път не се направихте на бабаити пред мен или мои познати - как не дойдохте да ни заплашвате нас като търкаляхме оная свиня от младежкият ви център насред площада до НДК?
ceBep написа:Не мога да повярвам, че някога ще бъда на едно мнение с това дете W84me.
Благодаря ти, подмлади ме много

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ceBep написа:Не мога да повярвам, че някога ще бъда на едно мнение с това дете W84me.
Значи в Стара Загора , Бургас, Варна и още куп градове - над 400 000 човека са си продали гласа :D :D :D Да не говорим за София също, там където комунистите и другите отрепки се провалиха е бил купен вота :D :D
- Заклет Левскар
Ти ще си на едно мнение с всеки, който плюе по управляващите.
ххахахаахах
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Sstefanov написа:orlando7 написа:Що не му ядете чорабето на Сидеров?
Как е рубладжия - наспа ли се ? Хапна ли добре с крадените пари? Направи ли си ч.кия на портрета на вожда ви ? Нали знаеш, че ако те барнем ще ти строшим ръцете!? Всичките от атака сте мъже само пред беззащитните - защо един път не се направихте на бабаити пред мен или мои познати - как не дойдохте да ни заплашвате нас като търкаляхме оная свиня от младежкият ви център насред площада до НДК?
От чисто любопитство питам - къде може човек да ви открие вас, истинските мъже, дето трошат ръце? И кои сте "вие" всъщност?