Откриването на новата зала в Пловдив - директно по Канал 1 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Откриването на новата зала в Пловдив - директно по Канал 1 !

Мнениеот viali69 » 30 авг 2015 19:18

[center]Нема такава държава ![/center]

[center]Изображение[/center]

Пускам телевизора и виждам, че по ДЪРЖАВНАТА телевизия излъчват церемонията :? по откриването на новата спортна зала в Пловдив.
Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно и жалко !
Министри, кметове, журналисти ... Телевизионни камери ... Та, чак симфоничния оркестър на Пловдивската опера са строили там ! :lol:
И понеже вече свикнахме с абсурдите очевидно на никой не му прави впечатление излишната помпозност и показност за едно съвсем рутинно събитие - откриване на спортна зала. Такива има десетки в Източна Европа. За Западна да не говорим ...
Защо ли се учудвам обаче, след като в съвременна абсурдна България се прави велика церемония дори за откриване на всеки 5 километра магистрала ...
И понеже вече до такава степен сме свикнали с абсурда ще поясня за неразбиращите моето възмущение.
В нормалните държави построяването и откриването на една спортна зала е съвсем обикновено ежедневно събитие. Това е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на държавата, за което тя не би следвало да парадира.
Това е все едно аз да поканя оркестър и да снимам с камера, когато си внасям годишните данъци ... :lol:
За беда на организаторите златните медали на световното първенство по тайкуондо, което се е провело току що в новата зала са спечелени от състезателите на ... Северна Корея ! :mrgreen:
Затова при награждаването звучи химна на Северна Корея в момента ...
А, може би точно на място ?
Нашите властимащи очевидно задминаха и Северна Корея по пропаганда ! Нормално - все пак се задават избори ...

Иначе да е честита новата спортна зала на пловдивчани !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Дидо

Re: Откриването на новата зала в Пловдив - директно по Канал

Мнениеот Дидо » 30 авг 2015 19:21

А в Русе някой знае ли,че има нова зала?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 30 авг 2015 19:24

Онзи ден на световното по таекуондо и направих сефтето.Нещо не ме кефи,много малка за тези пари където са хвърлени.Нищо особено не е.

П.П. видях,сега ,че си писал за северна корея.всички момичета постригани на купичка-всички,всички на една височина и всички машина ,смачкаха конкуренцията.бахти роботите бяха.Вожда с какво ли ги е заплашил хахахаахх
Последна промяна от kubik на 30 авг 2015 19:28, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 30 авг 2015 19:27

Тотев се ползва с голяма подкрепа на ГЕРБ. След София, Пловдив е другия град, в който има ясно изразен десен вот и логично отделят голямо внимание. Дали е правилно, не съм аз този който трябва да казва. Виали пак не си е пил хапчетата иначе. Олигофрен.
Изображение

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 30 авг 2015 19:28

kubik написа:Онзи ден на световното по таекуондо и направих сефтето.Нещо не ме кефи,много малка за тези пари където са хвърлени.Нищо особено не е.

По телевизията изглежда добре. Казаха, че има единствената покрита писта за колоездене в Източна Европа.
Похвално е, че управляващите строят нещо все пак, за разлика от всички предишни, които само крадяха ...
Тази показност обаче ми идва в повече !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 19:29

Ееех, Баце ако знаеше, че колесника на "Фалкона" пак ще зацепи, щеше лично да открие и тази зала. Ква греда!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 19:30

Vincenzo написа:Тотев се ползва с голяма подкрепа на ГЕРБ. След София, Пловдив е другия град, в който има ясно изразен десен вот и логично отделят голямо внимание. Дали е правилно, не съм аз този който трябва да казва. Виали пак не си е пил хапчетата иначе. Олигофрен.

Оня ден му мериха квадратурата на ямите по улиците на тоя герберастки наместник. Баси Либията по пътищата, не са мръднали явно и на сант откакто бех там за последно миналото лято.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 30 авг 2015 19:31

Залата иначе не е нищо особено. Ако ги нямаше политическите боричквания щеше да е готова преди 2 години още, но... Трябва да има поне 3-4 такива в големите градове.
ПС. Изключвам Арена Армеец... дълго време няма да се построи втора такава у нас, ако изобщо някога се построи.
Изображение

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 30 авг 2015 19:34

fcb_bg написа:
Vincenzo написа:Тотев се ползва с голяма подкрепа на ГЕРБ. След София, Пловдив е другия град, в който има ясно изразен десен вот и логично отделят голямо внимание. Дали е правилно, не съм аз този който трябва да казва. Виали пак не си е пил хапчетата иначе. Олигофрен.

Оня ден му мериха квадратурата на ямите по улиците на тоя герберастки наместник. Баси Либията по пътищата, не са мръднали явно и на сант откакто бех там за последно миналото лято.

Като не живееш в града, не се излагай като кифладжия да говориш на изуст. ;)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 30 авг 2015 19:34

fcb_bg написа:

Не си прав.. що се отнася до пътища на герберите това им е запазената марка и ако не друго, поне това правят, като хората. След мандата на Славчо Педофила улиците бяха заприличали на селски пътища. Пак казвам, че говоря конкретно, защото цялостна оценка на управлението на Кмета не се прави от един "асфалт".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”