"Билд" публикува снимките на българите от камиона-морга !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

"Билд" публикува снимките на българите от камиона-морга !

Мнениеот viali69 » 29 авг 2015 19:49

[center]Това са българите, арестувани за задушените бежанци в Австрия (СНИМКИ)[/center]
http://www.dnes.bg/world/2015/08/29/zad ... age4#photo

[center]Изображение[/center]

Тези дни, когато цяла Европа се тресе от бежанска вълна, българи застанаха в епицентъра на световното внимание. Техният камион беше задържан в Австрия с труповете на 71 бежанци. От тях - 57 мъже, 8 жени и 4 деца.
"От 2 до 16 години затвор очакват тримата българи, които са задържани в Австрия за месец заради камиона-ковчег, ако бъдат признати за виновни, съобщи bTV. За момента се знае, че на тримата най-вероятно ще бъдат повдигнати обвинения за убийство и мъчения на хора." БЛИЦ
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Re: "Билд" публикува снимките на българите от камиона-морга

Мнениеот viali69 » 29 авг 2015 20:11

Абе, само на мен ли ми прави впечатление нещо или само аз съм останал българин в тази държава ?
Темата стои вече повече от половин час и няма нито едно мнение ...
Да приемам ли, че всички не намирате нищо нередно в заглавието и текста и ?
Всъщност този текст беше разпространяван из целия свят в продължение на два дни !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 авг 2015 20:23

От статията мога да си направя извода, че задето са издушили 71 нелегални имигранти, ще гледат по-всякакъв начин да изкарат българите виновни според мен!
Не виждам с какво българите са виновни в конкретния случай?
От 2 до 16 години затвор "за мъчения"! Какви мъчения са ми били прилагани?
Та те са вътре в камиона!
Имам чувството, че ще се опитат по всякакъв начин да изкарат българите виновни и то без да имат вина в конкретния случай!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 авг 2015 20:25

aleksandrov77 написа:От статията мога да си направя извода, че задето са издушили 71 нелегални имигранти, ще гледат по-всякакъв начин да изкарат българите виновни според мен!
Имам чувството, че ще се опитат по всякакъв начин да изкарат българите виновни и то без да имат вина в конкретния случай!

При огледа на камиона са открити множество деформации, които са направени от задушаващите се хора в него. Сиреч те са блъскали отвътре, с каквото могат в предсмъртната си агония ...
Смъртта им е изключително жестока и не я пожелавам на никого !
Дори на теб ли не ти прави впечатление нищо друго ? :roll:
Погледни добре снимките !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 29 авг 2015 20:28

aleksandrov77 написа:От статията мога да си направя извода, че задето са издушили 71 нелегални имигранти, ще гледат по-всякакъв начин да изкарат българите виновни според мен!

Как да нямат вина ! :o
Ти сериозно ли...!?
Сигурно ще кажеш че манговците дори не са знаели че има хора в камиона им , а парите дето са в тях са изкарани с честна просия !
Айде моля ти се ...!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 29 авг 2015 20:30

viali69 написа:

При огледа на камиона са открити множество деформации, които са направени от задушаващите се хора в него. Сиреч те са блъскали отвътре, с каквото могат в предсмъртната си агония ...
Смъртта им е изключително жестока и не я пожелавам на никого !
Дори на теб ли не ти прави впечатление нищо друго ? :roll:
Погледни добре снимките !

Е какво точно намекваш ? Че обвиняемите не са българи, а български цигани, ли ? Може би това е информация от съществено значение за европейските власти.Едва ли австрийците правят особена разлика. И аз като вървя по улиците вече не намирам. За тях са българи и толкова и навсякъде по чужди и наши медии ги съобщават като такива.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 авг 2015 20:32

Тия ако са българи то аз съм снежен човек. Живи манг**и! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 авг 2015 20:33

ugly bug написа:Как да нямат вина ! :o
Ти сериозно ли...!?
Сигурно ще кажеш че манговците дори не са знаели че има хора в камиона им , а парите дето са в тях са изкарани с честна просия !
Айде моля ти се ...!

Няма какво да спорим за вината. Ясно е, че става въпрос за нелегален трафик на хора ! Причиняване на смърт на повече от 1 човек ... И още един куп престъпления, за които на задържаните няма да им се размине.
Аз говоря за това, че в продължение на 2 дни в целия свят се тиражира, че БЪЛГАРИ са убили бежанците ...
Добре, че немския "Билд" публикува снимките им, за да ги видим какви "българи" са това !
За това говорим !

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 29 авг 2015 20:34

korteneca написа:Тия ако са българи то аз съм снежен човек. Живи манг**и! 8-)

За австрийците са българи. Провери по медиите в чужбина и у нас дали някъде е пояснено, че са от българско малцинство. Ако ти намираш разлика, в Европа не я намират.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 авг 2015 20:37

dido1302 написа:Е какво точно намекваш ? Че обвиняемите не са българи, а български цигани, ли ? Може би това е информация от съществено значение за европейските власти.Едва ли австрийците правят особена разлика. И аз като вървя по улиците вече не намирам. За тях са българи и толкова и навсякъде по чужди и наши медии ги съобщават като такива.

Закривай !
Щом в спортен сайт, където по принцип повечето хора се водят националисти на никого не му прави впечатление това, няма какво да коментираме повече.
Значи тази държава тотално се е циганизирала и всички вие сте свикнали с циганията. Факт !

Върни се в “Свободна зона”