Омръзна ми от ЕФУ!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Омръзна ми от ЕФУ!!

Мнениеот Speranza » 01 авг 2015 23:54

Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Омръзна ми от ЕФУ!!

Мнениеот Libera » 02 авг 2015 00:32

И защо не пусна другите две и просто 1 на Лудогорец но със 100 лева вместо с 20 и какво ти е виновен Черепа, че си прави правила както му изнася? В Еврофутбол залагат само неграмотни пенсии и пубери, както и такива, които си мислят, че правите колонки са най-добрия начин за залагане.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 02 авг 2015 10:04

Преди да пишеш за някой мач някакво събитие се проверява какво предлага букмейкъра за даденото събитие и при какъв коефицент
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 02 авг 2015 11:48

Libera написа:И защо не пусна другите две и просто 1 на Лудогорец но със 100 лева вместо с 20 и какво ти е виновен Черепа, че си прави правила както му изнася? В Еврофутбол залагат само неграмотни пенсии и пубери, както и такива, които си мислят, че правите колонки са най-добрия начин за залагане.

Ти като голям разбирач, дето само може да храни по интернет си по-зле от пуберите и пенсионерите в това съм сигурен!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 02 авг 2015 12:01

Libera написа:И защо не пусна другите две и просто 1 на Лудогорец но със 100 лева вместо с 20 и какво ти е виновен Черепа, че си прави правила както му изнася? В Еврофутбол залагат само неграмотни пенсии и пубери, както и такива, които си мислят, че правите колонки са най-добрия начин за залагане.

Ако в училище беше учел математика, вместо да си бъркаш в носа, щеше да знаеш, че така наречените "системи" са аритметичен сбор на ПРАВИ колонки и нямаше да се излагаш по форумите... Сигурен съм, че въпреки арогантността си по темата хазарт и бъкел понятие си нямаш от теория на вероятностите и причината букмейкърите винаги да са на печалба в дългосрочен план...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 авг 2015 12:13

Пуберите залагат само в нета, щото за ЕФУ немат лични карти. :) Щом слагаш по 20 лв значи си му играеш редовно, какво пък, приеми, че имаш авоари за другия си рожден ден, може да пробваш да си върнеш двадесетте лева. :mrgreen:

Майтап си правя, но си прав. Действително в ЕФУ почти е невъзможно да се спечели, първо че коефициентите са много ниски и принуждават комарджиите да залагат повече мачове, а това автоматично намалява шансовете за успех, а ако пък избереш варианта с повече пари по-малко мачове, това автоматически означава, че шансовете ти за печалба са малко по-големи, но тя ще е съвсем нищожна и дори няма да избиеш загубите назад. Някой ще сложи ли двайсетачка на коефициенти 2 или 3? Съмнява ме. :lol: И така ЕФУ използва и този факт и прецаква реалните коефициенти на някои от мачовете, намалявайки ги, за да се излъжеш да сложиш на тях и да ти вземат подаръка за твоя рожден ден за техния. :lol :cry: Коефициентите им са абсолютно наопаки спрямо на букмейкърите в нета. Затова в ЕФУ не може да се спечели, освен ако не си някакъв уникален късметлия да ги налучкаш как ще ги уредят - първо като коефициенти, после и като резултати. Което прави два пъти по-невъзможно да се спечели. В нета поне коефициентите са реалните и може и да не се подлъжеш, а в ЕФУ това е просто невъзможно да не се случи, защото са разобърнати. :lol:
Един съвет: Ако видите, че нямате късмет, не залагайте изобщо в ЕФУ! :)

[offtopic]Въпреки че имам наблюдения за нещата, не залагам в нета все още, а продължавам да се опитвам в ЕФУ, защото за мен е предизвикателство не да спечеля най-вече, а да им покажа, че въпреки номерата дето правят, може да се хванат и ще си получат заслуженото, но е доста по-трудно, отколкото в нета, но ще ги накажем и ЕФУ, защото са лоши! :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 02 авг 2015 13:03

Speranza написа:Пускам темата не провоактивно, (надявам се ,че модераторите няма да я изтрият) , но искам да изкажа възмущение от нашия роден букмейкър - ЕФУ !
Като цяло не играя често и не сам зарибен (за щастие) , но днес реших да пусна 1 фиш с 20 лв - Ботев - Локо - X; Пъндури - ЦСМС Йаси - 1 и Лудогорец - Левски - 2-0 тр.
Отивам, амииии не може 104 (Лудогорец - Левски ) на 2-0 да се пусне .... сега ... мен ми е ясно ,че ЕФУ реже яко и че е мн по оферта да си на он-лайн платформи, но дори като човек,
който не залага всяка седмица ... почвам да се убеждавам, че няма никакъв смисъл да се хабим в родното ЕФУ. Щях да си изкарам за 1 почерпка на приятелите поне.. предстои ми РД ...

Какво е това ЕФУ :roll: Никъде няма такова съкращение!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 02 авг 2015 13:21

MaX написа:Какво е това ЕФУ :roll: Никъде няма такова съкращение!

Навремето когато бях ученик имахме един учител,фамилията му беше Ефремов и ми казвахме ЕФУ :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 авг 2015 13:40

Да в Еврофутбол залагат неграмотни пенсии и пубери, но бедата е, че не може да се ползват прекрасните с-ми на тото1. Ако тези хора идат там ще може да се акумулират добри печалби за познавачите :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 авг 2015 17:21

ЕФУ беше талисманът на Еврофутбол. Сега не знам - не съм стъпвал там от 5 години. Последния мач, който познах и хванах бе откриването на Мондиала в Черна Африка.

Върни се в “Свободна зона”