Да превъзмогнеш себе си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Да превъзмогнеш себе си

Мнениеот damyanov1963 » 17 юли 2015 18:58

Често съм си задавал този въпрос - Каво означава "Да превъзмогнеш себе си?"
Да тръгнеш с/у себе си, като проявиш достойнство и великодушие, с което да покажеш, че не си като другите, които са те плюли и ритали в момент на слабост, когато си паднал на земята и няма кой да ти подаде ръка да се изправиш, или да се опиташ да им го върнеш? Та в конкретния случай - Трябва ли сега да се радвам на неуспехите на българските отбори в ЕКТ? Защо ли - ами много просто, защото, когато любимият ми Левски падаше от такива отбори, подигравките на феновете на сегашните му заместници граничеха с шизофреидна истерия. То не бяха определения от типа - Евроидиот, Евроазиатски идиот, Географски откривател и какви ли не още.
Все пак си мисля, че не трябва да падам толкова ниЗко и да се приравнявам с тях. За това ще си призная, че ме е яд за тоталния крах на БГ клубния, че и националния ни футбол.
Дано дочакаме по - добри времена!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: Да превъзмогнеш себе си

Мнениеот Pragmatichen » 17 юли 2015 19:14

Няма шанс за по-добри времена, футболът у дома умря.
С трици маймуни не се ловят.
Не виждам не само по-светло бъдеще за футбола, а и за целият ни спорт.
Никакъв шанс!
Нещата са гнили не от вчера и днес, това се случва от над 20 години вече...и поне толкова ще са нужни, за да се "върнем" в играта. :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 юли 2015 19:22

damyanov1963 написа:Често съм си задавал този въпрос - Каво означава "Да превъзмогнеш себе си?"
Да тръгнеш с/у себе си, като проявиш достойнство и великодушие, с което да покажеш, че не си като другите, които са те плюли и ритали в момент на слабост, когато си паднал на земята и няма кой да ти подаде ръка да се изправиш, или да се опиташ да им го върнеш? Та в конкретния случай - Трябва ли сега да се радвам на неуспехите на българските отбори в ЕКТ? Защо ли - ами много просто, защото, когато любимият ми Левски падаше от такива отбори, подигравките на феновете на сегашните му заместници граничеха с шизофреидна истерия. То не бяха определения от типа - Евроидиот, Евроазиатски идиот, Географски откривател и какви ли не още.
Все пак си мисля, че не трябва да падам толкова ниЗко и да се приравнявам с тях. За това ще си призная, че ме е яд за тоталния крах на БГ клубния, че и националния ни футбол.
Дано дочакаме по - добри времена!

Другарю Дамянов,няма как да не сте гледали как ЗЕЛЕНИТЕ се развихриха из Европа. :mrgreen: :lol: :? ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юли 2015 19:29

Pragmatichen написа:Няма шанс за по-добри времена, футболът у дома умря.

Точно обратното - с маймуни български футбол не се прави.

Яд ме е само за Морето и донякъде за заралии. Защо ли? Ами защото на живо мач на отбор от Ловеч и Разград да съм гледам най-много един път, но и в това не съм сигурен. Беройци съм ги гледал 4-5 пъти, а моряците 4-5 сезона почти всички домакински мачове.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 юли 2015 19:44

Колега Дамянов, никое добро дело (жест) не остава ненаказан(о) и в това ще се убедиш за пореден път още до края на вечерта... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 юли 2015 19:47

Captain Stottlemeyer написа:Колега Дамянов, никое добро дело (жест) не остава ненаказан(о) и в това ще се убедиш за пореден път още до края на вечерта... 8-)

В това съм се убедил много пъти досега.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юли 2015 19:49

Най-футболният сезон бе, когато Левски, Цска и Литекс играха едновременно в групите на Лига Европа и нямаше завист.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 юли 2015 19:59

NOMER14 написа:Най-футболният сезон бе, когато Левски, Цска и Литекс играха едновременно в групите на Лига Европа и нямаше завист.

Напротив имаше и то към Левски. Даже, когато приключи участието си на 1/4 финала по радио Гонг се наслушах на такива глупости, включително и как един обясняваше, че Левски се е представил най-слабо, че бил стигнал до там, благодарение на късмет и че дори Локо Пд(който не можа да стигне и до групите) се бил представил по-добре.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юли 2015 20:51

damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:Най-футболният сезон бе, когато Левски, Цска и Литекс играха едновременно в групите на Лига Европа и нямаше завист.

Напротив имаше и то към Левски. Даже, когато приключи участието си на 1/4 финала по радио Гонг се наслушах на такива глупости, включително и как един обясняваше, че Левски се е представил най-слабо, че бил стигнал до там, благодарение на късмет и че дори Локо Пд(който не можа да стигне и до групите) се бил представил по-добре.

Че инаше късмет, имаше, но Левски се бори и си извоюва този късмет.

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 17 юли 2015 20:56

Pragmatichen написа:Няма шанс за по-добри времена, футболът у дома умря.
Не виждам не само по-светло бъдеще за футбола, а и за целият ни спорт.
Никакъв шанс!
Нещата са гнили не от вчера и днес, това се случва от над 20 години вече...и поне толкова ще са нужни, за да се "върнем" в играта. :(

Ако знаеш само колко глупости си написал? Само ако изчистим маймуните от футбола си и след 5 - 7 години ще сме пак на правилният път и ще имаме и силен национален отбор. Само не казвайте, че нямаме таланти, напротив имаме, но нямаме треньори които да им дават шансове за изява в мъжките отбори. Имаме едни "собственици" на футболните отбори, които избиват комплекси колко са велики и колко много разбират от правене на футбол и пари, че могат да вземат маймуни на кило и после като ги "развият" да ги продават на големи отбори, вместо да инвестират половината от тези пари в базите и да изкарат таланти от там. Сбъркано е всичко в родната действителност и това е защото всеки иска бърз пробив в евро турнирите от където да завалят големите пари, никой не иска да извърви пътя стъпка по стъпка, от школата до създаването на отбор от собствени кадри и след това не разпродажба на всяка цена за да се върже бюджета за следващият сезон. Защо е така.................?
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Върни се в “Свободна зона”